Citiraj teodora prvotno napisa
Moooolim?!? Priznajem da ovo nisam čula jer sam bila previše uznemirena sinoćnjim člankom iz Večernjaka,odnosno ograničenošću ljudi koji ga komentiraju,tj. ograničenošću one GLASNE manjine.
Ja sam bila u Petrovoj u postupku Od 30.09 pa do 11. 10 (tu računam i uzv ,aspiraciju i transfer). U Petrovoj nema gužve ! Bar je nije bilo tad ,dok za razliku od 6 mjeseca kad sam također bila u postupku ivf-a slobodno se može reći da je bio gužvanjac. Svaki puta u ovom zadnjem postupku na uzv nas je čekalo eventualno 10-15 žena. Na mojoj punkciji je bilo nas 6 ,na transferu je bilo 5 ,jedna žena nije stigla do transfera a transfer je bio uspješan samo jednoj koliko ja znam. Dok sam čekala aspiraciju u sobi je ležalo 4 žene sa transfera... Ne znam što još da napišem,osupnuta sam i ovom izjavom.Ljudi moji pa to je čista matematika;++++= toliko. Znači ja sam vam ovdje opisala 2 transfera, svoj i onaj prije mene kad je bila moja aspiracija! Koliko je to ??? :?

evo i ja sam iz petrove...imala sam transfer 12.10.od 7 žena što su sa mnom bile na punkciji 5 ih se vratilo na transfer...toga dana...
ja sam inače jučer išla na prvi ultrazvuk,trudna sam 7 tjedana i dva dana..bebica je duga 1 cm,i vidjela se srčana reakcija...ginićka je rekla da je sve izvrsno,sve po školski...da sve tako treba biti...idobila sam trudničku knjižicu tj.kupila sam je,danas vadila krv i predala urin..i čekam sljedeći pregled 22.12....ujutro mi je malo mučno,ali i to treba...i za sada se čini sve u redu...ginićka je spominjala amniocentezu pa me jedino zanima da li koja ima s tim iskustva...rekla je da je to moj izbor,a ja to ne bi radila,pa me zanimaju vaša iskustva...koja je išla i da li žene to više izbjegavaju nego što idu..hvala na odgovorima...