Stranica 11 od 51 PrviPrvi ... 91011121321 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

VV sigurno ne priznaje...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pitanje za one koje su bile ili jesu na Gonalima i Cetrotidu: jeste li imale kakvih nuspojava? Pri tome mislim na bolove u trbuhu, udar hormona kao u PMS-u i tome slično.
    Jer ja ne osjećam baš ništa. Osim što mi se jako spava, a i to pripisujem ovoj južini...

Bila sam na prvom ultrazvuku i folikula ima al su još mali pa ih doktor nije brojao. U ponedjeljak je drugi UZV pa ćemo vidjeti.

I još jedno pitanje: da li ste nakon aspiracije bile na bolovanju i koliko?

Počela me hvatati pozitivna trema

Amalka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

...bila sam na gonalima i cetrotide-u, ali nekih posebnih doživljaja i nemam...to je isto individualno...osjećala sam napetost u donjem dijelu trbuha,a raspoloženje mi je bilo izvrsno,možda je to bilo i subjektivan doživljaj zbog sreće da uskoro idemo u akciju...toga se sjećam...i možda sam isto bila pospana,ali ko zna da li je bilo od toga...ali dobro znam pratio me osjećaj isčekivanja i sreće...
    i bila sam na bolovanju od aspiracije,pa na dalje...odmarala se kući i ljenčarila...a nakon pozitivne bete jednu šifru su zamijenili drugom,tako da sam i dalje ostala doma i nisam se vratila na posao...
    želim ti sreću i da ti sve prođe po školski i da bude lijepih jajašca i još bolji transfer,a na kraju i pozitivna beta,...pa ugodna dosadna trudnoća...

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam bila na gonalima i isto nisam imala ama baš nikakve simptome ,niti napuhnutost,niti osjećaj pms-a,ništa.Evo sad čekam ET,bit će u ponedjeljak.Samo se opusti i uživaj,hormoni će odraditi svoje :D .

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bila na UZV- folikula ima, aspiracija se očekuje u petak!
    Ako netko ima volje i vremena napisati: anestezija da ili ne, kad počinje štoperica i te i takve detalje...?
    Tnx cure!
    Da nema ovog foruma, stvarno bih bila izgubljena

Amalka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

....za anesteziju...ako je jedan folikul onda nema potrebe...za trenutak osjetiš bol i ne snađeš se već je gotovo...ali to ti oni sami i predlože...
    štoperica je 36 sati prije punkcije,i to ne trebaš brinuti,doktor ti sve objasni u koje vrijeme ćeš je primiti i samo sljediš upute i nemaš nikakvih briga...
    želim ti da sve prođe u najboljem redu i da nas razveseliš sa izvrsnim et...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tlatinčice po meni,anestezija uvijek!!!
    Mada ju ja ne podnosim najbolje,doslovno sam koma živa ali ponavljam još jednom UVIJEK !
    I da sretno .

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sanja1 i tlaticinca, zelim vam puno srece u postupcima.

Zamolila bih cure koje su u postupcima da ispune anketu ciji link stoji u mom potpisu jer su nam ti podaci jako bitni za pracenje postupaka po novom zakonu. Bilo bi dobro i da malo propitate pacijentice koje su s vama pa da nam dostavite podatke ili da ih uputite na link. Osim toga, na toj web stranici ce biti vrlo interesantnih informacija za sve.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala na ljepim željama .evo da izvijestim,danas mi je bio ET,vratili su mi 1 zametak,kaže biolog da je super.sad smo čekalice tete ß.puno.puno sreće svim curama koje su u postupku i da nam svima bude pozitivna ß :D .i da anestezija definitivno,fino zapajkiš,ništa ne osjetiš.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Taca70- ja još ne mogu ispuniti anketu jer sam na pol puta. Ali budem. Obećavam

Sanja sretno :D i veliku betu ti želim

Hvala vam svima na odgovorima i dobrim željama, stvarno ste divne

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pozdrav svima,
    ponovit ću zamolbu od taca70 jer je smatram korisnom. Naime, pino je upravo otvorila jednu dobru temu pa i ja molim sve koji su bili u postupku po novom zakonu da daju mali doprinos za našu dobrobit.
    Hvala

VAZNO - statistike o postupcima ove jeseni:

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=86347

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala tlatinčica.ništa se neboj punkcije,sve ćeš prespavat ,bit će gotovo začas i želim ti puuuuno ljepih oocita a poslje dobar tulum u labosu .evo ja ispunih anketu,nadam se da ću biti od pomoći,ako trebaju još neke informacije samo pitajte,pusa .

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Tlatincica ,,svakako anestezija,,, bila je samnom u sobi jedna cura koja je bila u prirodnom postupku i imala 1 folikul ,pa joj dr,nije htio raditi bez anestezije,,jer se boji da se slučajno ne pomakneš i da ti ne uvati mjehut,,a to nebi bilo dobro... dobiješ se brzo... i ne boli. Želim ti uspiješan postupak i veliku betu.inače se meni od gonala jako spavalo i bila sam umorna dosta.

Taca evo sad ću ispuniti ,šaljem ti

a vi meni fige za sutrašnji prvi ultr.

curka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

tlatincica sretno !!
    TARA M uživaj i brzo nam javi kolko vas ima

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Uh, hvala cure
    Na ultrazvuku 2 folikula po 17 (mm?).
    Trema se pojacava, večeras počinje štoperica a u petak je punkcija.
    A koliko dugo se čeka od vađenja jajašca do povratnog transfera?

Moram pitati vas jer u bolnici nitko nema vremena za jednu tlatincicu

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tlatincica, zato smo mi ovdje. Transfer ce ti biti za 3 dana, po ovakvom zakonu i sa 2 folikula nema sanse za 5.dan (blastociste). Kakvu si stimulaciju imala?Nemas razloga za tremu, bice sve ok.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Gonali + Cetrotide+ Ovitrelle

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Evo mene sa prvog ultazvuka,,narvano da su blizanci ,,samo piše 4,5 i 3,8 m,,, kaže dr da je sve ok. Inače nisam skužila da se tamo mogu vidjeti otkucaji srca,,mada se to na prvom pregledu vidi,,,ali eto ,naravno da je to sve ko "po traci," ,,,
    kakav gužva danas tamo ,,3 sata sam bila za ultrazvuk :shock:

tlatinčica,,sretno :D

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

bravo TARA M!!!!!
    čestitam na blizancekima!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Danas nas je bilo 6 za aspiraciju pa si vjerojatno zato tako dugo čekala za ultrazvuk. Anestezija nije stvar izbora tako da je sve prošlo brzo i bezbolno.
    U ponedjeljak je transfer.

Tara čestitke za blizance :D

Amalka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    čestitam na blizančekima tara m...

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Hvala cure ! tlatincica kako je prošao transfer,?, jeli bila s tobom možda jedna plava cura ,,malo jača,,jako simpa,,baš me zanima kako je prošla,,jer je ona bila samnom kad sam imala transfer ,,a ona punkciju

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Plava, malo jača cura nije bila, ali su sve cure bile jako simpatične i vesele. Moj je transfer odgođen za 5 dan (blastociste), pa se čini prema onome što su mi rekli biolog i doktor i prema onome što sam prosurfala, da je to dobra vijest.
    Danas i jučer me jajnici sjevajući obaviještavaju da su tu, tako da sad pijem utrogestan, folnu, omegu3 i nešto protiv bolova- tj. šaku lijekova

P.S. Crko mi printer :/

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tlatincice to je super vijest :D .

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

može info što sve treba od papira skipiti za postupak, dali pretrage i pregledi idu na uputnice i tko ih daje (mislim na ove nove pretrage po novom mrskom nam zakonu 8) ). Treba li raditi i hormone?

Ja bi trebala u postupak u 1.mj, što sumnjam (zbog blagdana i godišnjih) pa nekako više računam 2.mj. Pozz

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Trebaju ti kompletni vaginalni brisevi,hormoni,krvna grupa,rh,hepatitis a,b,c.hiv(markere na hepatitis i hiv treba i tvoj dragi napravit ),spermiogram,potvrde od pravnika i psihijatra/psihologa,ako sam nešto zaboravila nek me netko slobodno nadopuni .

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

e da i kopija vjenčanog lista ili potvrda o izvanbračnoj zajednici i mišljenje drugog specijalista .

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

e da i kopija vjenčanog lista ili potvrda o izvanbračnoj zajednici i mišljenje drugog specijalista .

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Te upute bi ti trebale dati sestre na papiru, ali evo:
    tvoj ginekolog ti treba dati uputnice za:
    - briseve
    - papa test
    - uputnica za UZV i 2 x bolničko liječenje; 1 put za dogovor i upute, 2 put za sve ostalo
    - Hepatitis i HIV (i ti i tvoje muško)
    - drugo mišljenje subspecijalist humane reprodukcije- mene na Merkuru nisu tražili uputnicu
    - krvna grupa i RH faktor
    - hormoni ne

- psihijatar ili psiholog- obiteljski liječnik daje uputnicu (mislim da bi psihić trebao doći na kraju ove farse jer počneš luditi od prikupljanja papira i gubljenja vremena)
    - izjava odvjetnika
    - vjenčani list- ne stariji od 6 mjeseci (25 kn u općini)
    - OIB (ja sam ga isprintala sa weba)
    - kopija osobnih iskaznica
    Sretno!

Sanja kako se ti držiš?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Opa, svi smo online

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hm, mene nisu tražili hormone i spermiogram :?

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

izgleda da jesmo

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mene jesu,mislim imali smo ih napravljene od prije ali je dr.na prvom razgovoru rekao ako ih nemamo da moramo napravit :? .

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Da- mi smo imali AIH prije par mjeseci, pa zato nije tražen spermiogram.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hvala na info. Danas sam podigla nalaz papa testa, napisano da ne zadovoljava za interpretaciju ali ispod je zaokruženo prekriven leukocitima. Pa sad, koliko je taj papa presudan i u kojim stavkama mora biti super, jer je moj dr. na oko procjenio da imam neke gljivice , dao vaginalete, što sam i mogla očekivati nakon korištenja antibiotika pred neki mjesec.
    Sve si nekako mislim da će me moj dr. K lijepo u ponedjeljak pogledati i reći - a kaj ste vi došli, idite se liječi. Nakon IVF u veljači ove godine baš sam si dala pauzu da se malo napunimo energijom, a sad mi se čini po količini volje da sam spremna za izlaznu strategiju :/ .

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Zauzeta- ne znam što da ti kažem; ja sam na brisevima imala nešto e. coli ali je doc na to odmahnuo rukom i rekao da je to vjerojatno od mokraće.
    Morat ću pitati svoju ginekologicu mogu li slijedeći tjedan ponoviti bris jer sam sad na utrogestanima.

Ja sam danas bila na transferu- jedan od tri blastića je preživio i sad ležim i ljenčarim. Mislim da neću baš dugo izdržati ležeći položaj, pa sutra odoh u laganu šetnjicu da malo zraka udahnem.
    Opet nas je 6 bilo na transferu, čudi me da nema nikog na forumu...

Sanja1- ti slijedeći tjedan ideš po betu? Sretno :D

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joj Tlatincice moja već sam luda od čekanja,meni je isto vraćena jedna(ali vrijedna)mrvica.mislim da ću se sutra ujutro popiškiti na čarobni štapić ,pa javim ima li barem neki bljedi plusić.

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Sanja ,javi ,,evo ~~~~~~~~~11za +

tlatinčica,,tako je bilo i samnom puno cura ,,a ja jedina na forumu,, za kojeg uvijek kažem da mi jeJAKO pomogao,pogotovo na početku.ja sam ti izašla tek 7 dan u šetnju,,jako sam se bojala ,,,za tvoju mrvicu da se uhvati :D

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo javljam da mi je 11 dpt na testu veliki- ,a i nekakvo smeđe brljavljenje se pojavilo,to je valjda početak menstruacije.baš bezveze,ah a valjda će biti više sreće drugi put :/ .prestala sam stavljat utriće pa me zanima nakon koliko,otprilike,krene m za pravo i još jedno pitanjce,kakva je sad procedura,jel odem u petrovu i prijavim izostanak trudnoće i da li se odmah dogovara za dalje?ajme samo nešto zapitkujem.
    U svakom slučaju svim čekalicama želim izostanak m na 9 mjeseci i ogromne bete ,ja ću se veselit kao da su moje :D .

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sanja stvarno mi je žao
    I mene zanimaju ista pitanja kao i tebe tako da obadvije zapitkujemo.

U slučaju menge ja odma' trčim u Petrovu i naručujem se za dalje. Nema čekanja!

Mene je uhvatila neka depra, nemam niti jedan od simptoma koji se na forumu spominju, noćas sam jako malo spavala, a i kad sam uspjela zaspati ružno sam sanjala... :/

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jako teško otvaram rodin forum, nekako mi se čini da nije do mene

Budući da sam i sama u nekakvom nikakvom psihičkom stanju, nisam baš neka tješiteljica, svejedno moram reći da djeluješ kao pozitivka i da, slijedeći put će biti!
    Svejedno odi izvaditi betu, ono- za svaki slučaj

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Sanja1, ja bih ziheraški izvadila betu, a dok je ne vidim negativnu, nastavila s utrićima...
    Kako ti je doktor rekao?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja ovdje uskačem i slažem se sa Shanti. Odi izvadi betu i budi sigurna da nema trudnoće. Ja vibriram da ima, da je bilo prerano za test

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pa dakle stvarno sam pozvizdila od ovog prištekavanja na forum,evo sad jedva uspjeh :D .budem izvadila betu za svaki slučaj iako negativni test i početak m nikako nisu dobar znak .jedino sad neznam da li da ponovo stavljam utriće ili ne do bete :? ,negdje sam pročitala da kad krene m treba prestat s njima,pa sad neznam.trenutno sam jedan veliki upitnik :? :? .i da malo utješim našu Tlatincicu,moja frendica koja je sad 2. put trudna :D nije imala nikakve simptome,pa eto.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja bi nastavila, ali ako nisi sigurna šta da radiš najbolje da nazoveš sestru u Petrovoj i raspitaš se malo. Ona če ti najbolje znati reć šta da radiš.

Amalka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj kika83 prvotno napisa
    Ja bi nastavila, ali ako nisi sigurna šta da radiš najbolje da nazoveš sestru u Petrovoj i raspitaš se malo. Ona če ti najbolje znati reć šta da radiš.
    također se slažem sa kikom 83,najbolje nazoveš petrovu i pitaj...sve će ti sestra objasniti što god ti nije jasno..jako je susretljiva...ove dane šteka roda,tako da se teško javiti,ali eto sve smo tu...sretno,sanja 1...trebat će ti...

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Stavila sam si utriće i nastavit ću do bete,kako vi kažete za svaki slučaj .m je ionako krenula pa joj utrići mogu samo otežat put,a i budem nazvala petrovu.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sanja1, ja sam isto prokrvarila negdje 11., 12. dan, ali sam stavljala utrogestane sve do bete koja je bila 30 pa je dr rekao stavljati i dalje, ako je krvarenje jako onda uzimati oralno. Ponavljala sam betu još 2 puta, nažalost je padala ali znaći da je bila biokem. Samo nastavi - nadam se da će tebi rasti ~~~~~

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zauzeta,puno hvala na savjetu,mislim da ću ih morati piti,a u ponedjeljak onda vađenje bete,pa ćemo vidjet.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Na brzinu sam pisala gornji post,jer sam se žurila pa zaboravih zahvaliti i Amalki,Kiki,Shanti i Tlatincici,cure super ste ,i mislim da već laganini postajem ovisna o ovom forumu,pusa .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •