-
Kod mene sve po planu - 1. mj ili eventualno 2. ovisno kad menga dođe zbog godišnjih. Bila sam narućena u 10.10, došla u čekaonu u 9.45, a čekaona puuna. Nisam stigla ni skinuti jaknu i sestra me prozvala, čisto me bilo sram ući kak su me žene prostrijelile pogledima i bila gotova u par minuta, ma znate kak je naš dr ekspeditivan. Još se sječam kad sam prvi puta izašla iz ordinacije sa upitnicima iznad glave. Čovjek bi mislio da ću se naučiti pameti i zapisivati što ga želim pitati, al ne - opet nisam pitala jel potrebno vaditi hormone.
Sanja1, ja sam već tri puta dobila termin u 1. mjesecu, eto onda znaš koliko se čeka - lista je poduža, ali opet možda ovisi od slučaja, dali su prirodnjaci ili možda možeš na koji AIH dok čekaš termin i sl. Ma trebaš ispitati kod dr.a sve mogućnosti zato budi spremna sa pitanjima 8)
Tlatinčica, držim fige, ma ćuj, svi ti simptomi mogu biti i PMS ali i trudnoća. Znaš onu poznatu - opusti se
(kao da je ikad itko uspio u čekanju bete).Nek ti TM donese kakvu dobru knjigu i DVD da malo skratiš vrijeme.
Cure
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma