Citiraj ZAUZETA prvotno napisa
Osijek, jesi li se ti cijepila protiv gripe dok si bila trudna?
Nisam se cjepila, baš iduče jutro nakon što sam rodila su me zvali od mog doktora opće prakse da me pitaju dali se želim cijepiti protiv svinjske gripe jer spadam u rizičnu skupinu. Naravno rekla sam da ne želim.

Usput ja sam bila u ponedjeljak u Petrovoj kod d.K. Naravno digli su mi tlak kao i svaki doktor. Svi su prepametni kada se nešto dogodi. Imao je sto pitanja, pa jesam ja ležala, jesam bila u bolnici, a zašto nije rađena serklaža i najbitnije pitanje na koje sam skroz pukla jesam ja tu trudnoću prijavila? To je 4. puta da se on ponovno čudio mojoj trudnoći. Prvo sam javila betu, pa su mi rekli da ne putujem jer je prerizićno nek napravim prvi uzv kod svoga gina, kada sam utvrdila da su trojke opet se čudio da on ne zna za tu trudnoću i rekao nek bolje ne putujem nego dok je sve ok nek vodim trudnoću kod svog gina, a ako baš budem htjela nek onda dođem. Kolegica koja je bila samnom u postupku u 6. mj. je bila ponovno u 12. i rekla mu kako ja nosim trojkice itd..., a on je njoj rekao pa ljepo ne bi se ni došla pohvaliti i sad u ponedjeljak on meni opet kaže on se ne sjeća da je netko njemu rekao za tu trudnoću...!!!
Uglavnom zaključak je, a sada šta je tu je to je velika šteta iako nitko ne kaže da se to ne bi dogodilo i u Petrovoj!
Napisao mi je koje sve pretrage da ponovno ja napravim i suprug pa nek onda dođem pa ćemo se tek onda dogovarati o novom postupku. Baš sam bila tužna i ljuta kad sam izašla van. Prvo što sada opet moram gubiti vrijeme na pretrage kao da će se nešto promjeniti i što me odmah nije uvrstio u listu, a drugo što sada ispada da nikoga nije baš bila briga za moje trojkice, a sada se isčuđavaju kako ovo, kako ono!

Eto sada mi je malo lakše!