Stranica 15 od 51 PrviPrvi ... 5131415161725 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tlatincice super da krećeš sa AIH,~~~~~~~~~~~~~~da uspije

:D .Cure a što se tiče ponašanja doktora i sestara,hm bilo bi ljepo da su svi uvijek i svugdje ljubazni ali mislim da je ipak stručnost najbitnija,a njihovo ponašanje me uopće netangira,dok je u nekim granicama normale .pa nepada mi na pamet da im dopustim da me iživciraju,dovoljno me ljuti novi zakon i ministar .

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sanja1, slažem se s tobom da moramo davati prednost stručnosti. I potpuno smo svi svjesni da smo za sve njih samo lice u danu u kojem rade svoj posao i čekaju da dan prođe i da odu doma. I baš zbog toga što je to igra ljudskim životima i izuzetno emocionalan postupak, na stranu bolovi, gužve u čekaonici, čekanje na red za sve potrebne preglede, baš bi od naših doktora očekivali da budu posebno empatični.

Nažalost, prisiljene smo da su nam druge stvari normalne. Da me moj dr. vidi svakih pola godine i da me se ne sjeti. Da su sestre samo birokracija. Da kad naiđeš, u rijetkim trenucima, na osobu koja si uzme minutu svog vremena, pogleda te u oči i sasluša ostaneš isznenađen i to ti dugo bude high light of the day.

Osijek, žao mi je što si imala takvo ružno iskustvo, a još mi je više žao što me to ne iznenađuje. Sve si već jednom prošla, znaš što te ćeka i gdje doći do informacija ako se zapne (na Rodi 8) ) .

Ali sve ovo me podsjetilo na vrijeme kad sam ja počinjala sa ovom pričom i kad mi je trebalo više nego išta informacija, a nisam imala komp niti nikakve prospekte, a ni ikoga za popričati i razmjeniti iskustva. Gledam malo ekipu u čekaonici za ultrazvuk - svi u paru, rijtko koja curka solo, svako vrti svje papire, komentiraju potiho, pokušavaju skužiti po reakcijama tko je još kod njihovog dr. Ma ljudi, kakav psiholog i pravnik, nama treba organizirati grupu za pomoć. I nisu ti ameri tako blesavi što za svaki problem imaju support group. Jer ovo što mi imamo na Rodi to je isto to. A koliko žena nema pristup netu ili naprosto nezna za to.

Odužila ja, pozz

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa
    Citiraj Gosparka prvotno napisa
    Jedino sam sretna što napokon ne moram gledati onog Mrguda od žene na šalteru za UZV...tolike godine idem tamo i svaki put me iznova "zadivi". ...ali vjerovatno uvijek trefim kad je njen Dan D
    kako si se nje sjetila...

A kako ću je zaboraviti to mi je bio prvi doticaj s MPO, prvi dan, prvi UZV, sva zbunjena....a znaš onu, prvi se ne zaboravljaju

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Osijek žao mi je zbog tvog velikog gubitka, a žao mi je sad i pročitati da te se dr ne sjeća, tj tvoje trudnoće.
    Ja sam se kod istog dr dvije godine uvjeravala u njegovu zaboravljivost i iako nisam bila zbog ničega "posebna" u smislu dijagnoze ili nečega drugoga, smetalo me to kao osobu. I dalje sam bila njegov pacijent jer sam mislila "pa dobro,ja sam još jedna u nizu i normalno je od tolikih žena da ne zna koja sam ja...",ali izluđivalo me svaki put iznova objašnjavati jedne te iste stvari
    Hvala Bogu da sam nakon tri godine otišla dalje i upoznala i neke druge doktore koji su me se sjetili i ne samo po izgledu,nego i po imenu i dijagnozi i koji su onoga časa kad bih sjela ispred njih znali gdje smo zadnji put stali i što nam je dalje za činiti i na taj način mi ulijevali sigurnost da misle na mene kao pacijenta i trude se da uspijemo zajedničkim snagama...

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A i to odugovlačenje s postupcima i upisima na listu ,ja sam u 3 godine napravila 1 prirodni(bez ET) i 1 polustimulirani postupak... da sam nastavila tim tempom još ne bi bila blizu trudnoći.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj andrejaaa prvotno napisa
    A i to odugovlačenje s postupcima i upisima na listu ,ja sam u 3 godine napravila 1 prirodni(bez ET) i 1 polustimulirani postupak... da sam nastavila tim tempom još ne bi bila blizu trudnoći.
    A gdje si otišla dalje?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ma znate kakvi bi svi doktori trebali biti? Biolog Patrik je najbolja osoba tamo odnosno ne bih o tome tko je kakva osoba možda su oni svi super ljudi inače u životu, ali Patrik je kad sam bila na transferu bio toliko ljubazan i sve mi ekako na lijep način objasnio da sam ja nakon toga odmah znala da će to uspjeti

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Eh kamo sreće da su svi kao Patrik. Njegov odnos prema poslu i pacijentima je iznad svih standarda u ovoj državi.
    Osijek, npr. u Vinogradskoj jos uvijek nema cekanja i sve se brzo dogovara, puno su fleksibilniji od Petrove. Ne znam iz vlastitog iskustva ali sam cula od drugih.

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Otišla sam na VV i kod dr Alebića. U godinu i pol dana sam obavila nove pretrage(hormone,histeroskopiju i MM spermiogram) i 2 prirodna i 1 stimulirani postupak. Sasvim druga atmosfera među pacijentima,doktorima,sestrama i iako je bila duplo veća gužva(po 20 žena na punkciji u jednom danu)doktor pun pažnje, nježan i human, a u njegovu stručnost nisam sumnjala.
    Tamo nam nije nažalost uspjelo pa sam otišla u Vili prije novog zakona kod isto divnog dr.R i biologa Patrika kojeg spominjete,obojica su predivni ljud,doktori i profesionalci.

Da sad ponovo moram krenuti od državnih bih odabrala Vinogradsku jer nije tolika gužva, za dr sam isto čula pohvale, a mislim da im je i laboratorij dobar.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ljudi gdje ste svi? Odjednom neka tišina!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Da, i meni se čini neko zatišje. Ja idem u srijedu na color dopler da mi pogledaju tu cistu, do tada ništa ne mogu. I, da, btw, još krvarim, tako da sad više ne brojim u danima ni tjednima, nego u mjesecima

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam tu ali uglavnom samo čitam jer mi je postupak u 5mj. pa nemam šta pisat zasad .Nadam se da će se netko iz petrove a da je u postupku javit .zauzeta držim fige da se što prije riješiš ciste 8) .osijek kakva je situacija kod tebe,jel nam ostaješ u petrovoj ?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pa šta ću. Ne mogu se baš ni požaliti. Meni je uspjeo prvi ICSI što se ne može baš svatko pohvaliti, a sad što je završilo tako kako je to je već drugi problem. Bit će to sve dobro samo da ja krenem ponovno u postupak. Mislim da će mi dobro doći i ovaj mali razmak i odmor da malo dođem sebi i skuliram se. Možda ni ne bi bilo dobro odmah krenuti u sve to pa baš zbog toga da ne uspije jer ruku na srce ja sa živcima definitivno nisam kao prije ovoga. Naravno pod odmah sam mislila u sljedećih mjesec, dva, tri, ali do kraja godine bih voljela obavezno napraviti barem jedan ICSI.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Osijek obavi sve pretrage što prije i čim ih odneseš naručit će te za novi postupak,s obzirom da nisi bila nedavno stimulirana znači netrebaš čekati 6 mj. da se tijelo oporavi pa pretpostavljam da ti termin samo ovisi o tome kolika je gužvancija,ja mislim da bi definitivno trebala upasti i prije kraja godine .

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sada si mi popravila raspoloženje

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno OSIJEK

Draga Osijek, da obavi pretrage što prije, kako su ti već djevojke i rekle, jer se više ne čeka po godinu dana (kao ranije), možeš čekati na postupak najduže 6 mjeseci! Ja sam bila u 1/10 na dogovoru i naručena sam za 05/10, tada mi je sestra i rekla da se ne čeka dulje od 6 mjeseci!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Uključite Radio 101- upravo ide emisija o MPO.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ako je još netko slušao, nek me nadopuni.
    Zaključak: Iako naš zakon kritizira cijela stručna Europa na kongresu o MPO u (čini mi se) Sloveniji, naši se ne daju!
    Čak je i dr. Bauman (koji mi je bio simpatičan) rekao da je iznenađen dobrim rezultatima. Sad, jel mislio da ovo uopće neće šljakati pa je iznenađen da ipak ima rezultata ili su rezultati bolji nego u isto vrijeme prošle godine ili je nešto drugo na stvari ne znam.
    Spomenuto je da nitko iz struke tko je protiv ovog zakona nije javno to rekao niti pokušao osporiti. Ali dr. Š iz Petrove je glasni zagovornik ovog zakona... I tak. Ništa što već ne znamo.

Ja bila na AIHu, sad utrići, folna, čekanje, nada...

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joj Tlatincice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od da upali.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tlatincica, hvala ti sto si ovo podijelila s nama i sretno. Jos jednom molim cure koje su u postupcima da ispune upitnik u mom potpisu. Moramo imati barem neku predodzbu sta se u stvarnosti dogada po nasim klinikama i kuda nas vodi ovaj zakon. Jako mi je zao sto se tako malo pacijentica iz Petrove javlja na ovaj forum ali oduvijek je bilo tako. Ne znam kako da ih potaknemo da nam se pridruze.
    Zauzeta, vibram da ciste nema i da ces brzo u pravu akciju. Mene je jedna isto zezala, imala sam i odgoden i prekinut postupak zbog nje, joj sta mi je zivaca unistila.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Taca70 , ipak, cista se tvrdoglavo drži, dr. rekao da nije neka alarmantna, ali postupak će stati, to je tak. Sutra svom giniću na spiku s nalazom i onda ću probati zvati Petrovu da se s njima konzultiram. Čime si ti riješila cistu?

Ma uvijek nešto, već sam navikla, ništa me nemože više iznenaditi. Ustvari, iznenadi me kad se javi netko tko nema problema, da sve ide po planu.

Tlatinčica , biće, biće...~~~~~~~~~~~

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme kako je sad sve ljepo i novo,baš mi je fajn.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ah evo našla sam i smajliće,već sam se pobojala da ih nema.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Baš nam je lijepo ovdje sada.
    Cure gdje ste jel ima kakvih događanja, postupaka, beta?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pohvale za novi forum! Sređen je ko ulaz u Petrovu
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 30.01.2010. at 09:05

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ljepo, lijepo, sve je novo...

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

gdje su smajlići???

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Smajlići su na: Idi na napredno.
    Tu sam ih ja našla

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ili: Odgovori na temu.

Zauzeta, čuj, ja sam jedno vrijeme imala neke ciste i izbacila sam meso, mlijeko i masnoće. Otad ciste više nemam. Naravno, ne samo to, nego i neke tabletice i malo fizičkih aktivnosti su riješile moj problem.
    Mlijeko još uvijek ne pijem, zamjenila sam ga sojinim.
    Sad, neki se doktori slažu s tim, old school baš i ne, a jedan MPO doktor mi je rekao da o tome nema nikakvo službeno stajalište, ali da privatno misli da sam dobro učinila.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam jednu svoju cistu rijesila sa 3mj Cilesta ali se bez obzira na to pojavila na drugom jajniku kad sam krenula u stimulaciju i morala sam prekinuti postupak nakon 20 Menopura. Ali, to je valjda bilo neko krizno vrijeme i 3 mj nakon toga sam konacno uspjela odraditi IVF. Ukupno 5mj izgubljenih zbog cisti. Dr. mi je samo rekao da se ne trebam brinuti jer se ne radi o endometrioticnoj cisti pa je po mojoj logici bila funkcionalna koja prije ili poslije sama ode.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

bok, curke
    nije me dugo bilo, ali pratim vas koliko stignem.
    svima zelim uspjesnu godinu, da se sve zaokruzite
    osijek, jako mi je zao sto ti se dogodila takva trgedija, vidim da imas snage za dalje i divim ti se zbog toga, sretno u iducem postupku.
    a ja sam u međuvremenu rodila malog Marka 4250, 52cm koji me zafrkava i ne da mi mira, samo bi se nosio...
    pusa od nas

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joj Ana kako ljepo,čestitam.pusa

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj ANA100 prvotno napisa Vidi poruku
    bok, curke
    a ja sam u međuvremenu rodila malog Marka 4250, 52cm koji me zafrkava i ne da mi mira, samo bi se nosio...
    pusa od nas
    sweeet

4250? nije to mali Marko

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ana100, čestitke!!! Kako je to brzo došlo, vrileme leti...

Jeste čule da sad lijekove se dobiva od bolnice, navodno sve, ne samo Ovidrelle. Tako mi je rekla sestra kod ginića, moram zvati pa provjeriti.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Zauzeta, istina je to za lijekove tj.opet ide po starom. Javi kako izgleda u praksi.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nadam se da ću ja uskoro vidjeti nešto od te prakse, cista se ne da, ali i ja sam tvrdoglavija od nje

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Danas otišla nakupovala čajeva protiv zle ciste pa da vidimo tko će duže.

Pratim malo našu forumašicu RozuGrozu, mamicu već tri koja evo u Petrovoj očekuje roditi sinčića svaki dan, puno me je dirnula njena priča, divim se hrabrim mamama čija su dječica na kratko unijela radost u mnoge obitelji, a onda otišla da neko bolje mjesto...i sada sam sva , zbilja neznam kako bi ja to preživjela, a da ne govorim o MM...; Osjek, , mislim puno na tebe, znam da imaš plan za dalje, nadam se da će sve ići bez otezanja.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ana 100 sjećam se kada sam pratila tvoj postupak, a sada si već naveliko mama, čestitam!
    Zauzeta, hvalašto misliš na mene i ja se nadam što prije u postupak, još kad bi upalilo kao zadnji put od prve, ali idemo korak po korak.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Drage cure,
    ja se od danas trebam početi bosti, a budući mi je to prvi put, je li može pomoć oko toga di se mogu javiti u Petrovoj da mi oni dadu barem tu prvu inekciju.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mazica79, odes u 17h na CEF, nades dezurnu sestru i pikne te ali sigurno neces biti jedina. To ti je tamo kod pulta.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam se pucala Gonalima; u 17 sati je red u onoj čekaonici desno od ambulante. Ne možeš promašiti . Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hvala vam cure na brzom odgovoru. Ja sam isto na gonalima!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bok curke!

Evo i ja sam ovaj tjedan startala ali sa Menopurima. Sutra prvi uzv.
    Mazice79 sretno!

Svima velika

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mazica79, pinny kod kojih ste dr. i kakav ste protokol dobile?Gdje ste obavile pravno i psiholosko savjetovanje?

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme cure super,konačno neka akcija i ovdje,držim fige da vam ovaj mjesec bude dobitni.meni se moj 5mj.čini svjetlosnim godinama udaljen,ah pusa svima.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo mene opet- AIH je ispao ah pa sad opet planovi za dalje.

Sve si mislim da pitam doca da bacimo jedan IVF prirodnjak... Ako pristane, super! ako ne, odoh ja opet na AIH . Ima li netko bolju ideju?
    Sreća da mi je ostalo godišnjeg od prošle godine, ionako to moram iskoristiti

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Samo da se javim nisam u postupku sada bila sam u 11.mj u prirodnom ali sada ni sama neznam kuda i kada mislim da ću probati u avinogradskoj jer radim gore pa ćemo vidjeti a svima ostalima sva sreća.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam na kratkom protokolu sa menopurima. Prvo tri dana po 3 menopura, zatim tri dana po 2 menopura. Sutra cu vidjeti na uzv kako dalje. Kod dr. Streleca sam.

Sto se tice pravnoga i psiholoskoga savjetovanja ja sam se uspjela snaci kod kuce ali se moze obaviti i u Petrovoj. Nazove se sestra i dobije se broj telefona na koji se dogovori za oboje (obavezno treba uputnica).

curka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pinny isti protokol, isti doktor - nadam se i isti rezultat ( čekamo dupliće !!)

SRETNO SVIMA KOJE STE U POSTUPKU !!!!

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja sam kod K. i protokol mi se sastoji od 3 dana po 3 GonalaF i onda 3 dana po 2 GonalaF. U subotu mi je prvi UZV.
    E Pinny molim te je li mi možeš na PP poslati kako bi potvrde psihološkog i pravnog savjetovanja trebale izgledati ako se ne rade u bolnici. Hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •