Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Raspitujem se kako je na ovoj klinici?? Kako teče postupak, kada i gdje se prvi puta javiti, koje pretrage treba muž napraviti? Koliko se u konačnici čeka od početka do postupka?
    Nama treba ISCI
    Ja sam bila prošle godine, eto to je malo friškije, ali ipak prije novih zakona. Ja sam 2008. nazvala petrovu rekla zašto bih došla i sestra me naručila kod mog doca. nije me pitala dali želim ovog ili onog nego me naručila kod kog je ona htjela. Ja i MM smo prvi put išli zajedno. Doc. je pogledao nalaz od prethodnog doktora iz os koji me uputio u zg. Rekao je nek dođem ja u ponedjeljak na papa i briseve, a MM nek napravi novi spermiogram u petrovoj u petak i nek dođem ja onda u ponedjeljak sa njegovim nalazom. Tako mi napravili i u ponedjeljak doc. rekao definitivno icsi nećemo vas više nićime mućiti jer problem je M loši spermiogram.Rekao mi neka se upišem na listu za IVF/ICSI kod sestre. To je bilo u 7/2008, a sestra me stavila na listu za 06/2009. U 9/2008 ja došla vidjeti svoj papa i briseve i u 3/2009 došla po protokol te mi doc rekao da napravim opet briseve i papa prije postupka jer ću samam biti kriva ako nešto nije u redu, a krenem u postupak. I eto sve bilo ok i mi krenuli u postupak u 6/2009.
    Nadam se da sam pomogla!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila prošle godine, eto to je malo friškije...
    sestra me naručila kod mog doca. nije me pitala dali želim ovog ili onog nego me naručila kod kog je ona htjela.
    Nemoj reć... Mene je pitala A kod kojeg želite? Ja zbunjena, nemam pojma tko tamo radi i što, pa sam rekla nek me gurne kod prvog kod kojeg ima mjesta.
    Kod njega sam još uvijek
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 11.03.2010. at 10:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •