Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ma.... tvoji nalazi su tvoji nalazi. Moraju ti to vratiti. Nek sebi zadrže kopije.
    HIV i hep su moje najveće traume. Dođi u određeno vrijeme, čekaj sat vremena i onda za 2 tjedna nalaz između 14 i 15! Arghhhhh!!!! Ja sam molila, kumila, prijetila (hihi) ali NE! nalazi se dižu između 14 i 15 i baš ih briga kako ćeš se ti u to vrijeme nacrtati tamo. I još platiš 200tinjak kuna ako nemaš dodatno zdravstveno...

I ja ću sad navalit na briseve, pape i ostale ausweise (da, to je ispravan izbor riječi). Slijedeći tjedan sam ionako u bolnici, pa ću pitati što je potrebno za ponavljačice. Ja sam hormone vadila prije 4 godine kad se "sumnjalo". Nitko me nikad poslije nije taj nalaz tražio.

Ajjj, krenulo me pisanje
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 05.04.2010. at 20:55

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I još nešto: ja sam prošli put bila naručena za 12 mjesec. Došla sa M u 11om i otpilili su me jer: Ako ste naručeni za 12 mjesec onda morate doći sa M u 12om mjesecu. I to ću provjeriti slijedeći tjedan, ali sumnjam da su nešto mijenjali.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pa da ausweis je pravi izraz jerbo smo mi ko Zidovi u 2.svj.ratu proganjani pa nam trebaju koje kakvi papiri i dozvole...Meni ti rekla sestra da se pojavim u 5.mj.da bi me narucila za pregled jos prije postupka i da bih dobila lijekove po protokolu koji odredi doc il prof te da onda mirno mogu cekati M u 6.mjesecu..Zvuci mi logicno.Pa mozda se i vidimo negdje tamo u lipnju...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •