Ma joooooj cure moje sve mi je to nekako komplikovano!!!Ja mislim(nije mi dr. rekao nista direktno) da je bolje ici sa svjezim zametkom pa makar i jednim neko sa odmrznutim js.To je sad ono o cemu se stalno prica da odmrzavanjem jajne stanice gube svoju kvalitetu,vitalnost......Znaci,to je moje misljenje jer mi on ni u jednom trenu nije spomenuo js.Tek na moje pitanje mi je rekao da se mogu koristiti,ali je isto potrebna ovulacija.One se odmrzavaju na dan ovulacije,oploduju i nakon par dana vracaju.

Nakon dva tjedna sam vadila betu i bila je 168(s tim da sam je radila na rebru a petrova nekako drugacije izrazava vrijednosti).Javila sam se sestri Ireni i rekla je da za tjedan dana ponovim i beta je pala na 7,7.I tek nakon dva dana sam pocela krvariti.
Bila sam nakon toga na konzultacijama kod dr i on kaze da moze biti nesto genetski.MM i ja smo radili prije postupka kariograme i uredni su,ALI ne mora biti do nas nego do samog ploda pa ga je organizam sam odbacio.Zatim,moze biti i do koagulacijske strane(faktorII,faktorV).Izvadila sam krv prosli tjedan i do kraja ovog tjedna bi trobalo biti gotovo.