Sanjička puuuuuuuuuuuno hvala na informacijama, stvarno si bila iscrpna!
Malo me doduše zabrinuo onaj dio sa promašenom anestezijom! šta to znači? jel mogu ja ipak odlučiti o nečem malo jačem od apaurina?
Čitala sam tvoje postove i žao mi je radi ishoda. Slično sam i ja imala u 12 mjesecu, ali nije bio IVF nego AIH kod Podobnika. Stvarno ti srce pukne od tuge, jer u jednom trenutku pomisliš napokon to je to, a u drugom je sve gotovo.
Kod mene je bilo u pitanju blighted ovum - znači iz nekog razloga se plod ne razvija. Čitala sam o tome puno, i zapravo je u većini slučajeva riječ o nekoj anomaliji, pa priroda na taj način sama radi selekciju. To naravno ne utječe na bilo koji način na tvoju slijedeću trudnoću, niti ukazuje na veću mogućnost da se to ponovno dogodi. Moguće da je i kod tebe bilo tako nešto, jer se najčešće događa u ranom stadiju trudnoće i ponekad žene ni ne znaju da su trudne. Budući smo mi malo drugačije i osluškujemo tijelo malo više, vadimo krv i sl. mi svakako takve stvari primjetimo.
Promaknulo mi je kad ti je termin za slijedeći postupak?

. Slično sam i ja imala u 12 mjesecu, ali nije bio IVF nego AIH kod Podobnika. Stvarno ti srce pukne od tuge, jer u jednom trenutku pomisliš napokon to je to, a u drugom je sve gotovo.