-
Sanjicka moze,ja dobauljam na Rebro u ponedjeljak,ako bude kakvih promjena,javim ti...
Mogu ti ja dati i svoj broj da me prepoznas na zaslonu kad cu te zvat..098/1931630
Posljednje uređivanje od Sela : 22.04.2010. at 15:41
-
-
-
-
BOk svima, evo i ja sam krenula u Petrovu. U srijedu smo MM i ja bili prvi puta kod doc Pavičić Baldani. Čini nam se jako draga, sve nam je lijepo objasnila i nakon što je pregledala dosad obavljene pretrage rekla da nam sugerira IVF.
Inače evo u kratko naše priče: MM i ja već godinu dana hodamo na VV, ali nismo došli ni blizu postupku. Kod mene je čini se sve OK, ali MM ima loš spermiogram i muku muči s bakteijama. Već skoro godinu dana pije antibiotike i riješi se jedne bakterije, ali dobije neku drugu i tako u krug.
Uglavnom, u Petrovoj smo se odmah upisali na listu i dobili termin u 10 mjesecu. Tako smo sretni! Konačno nešto konkretno!!
Naravno do tada moramo obaviti još neke dodatne pretrage, podići papirologiju, među kojom su i potvrde psihijatra i pravnika. NA papiru koji smo dobili od sestre piše da se naručimo kod njih na Šalati. Zanima me jel se dugo čeka na to, plaća li se ili ide preko uputnice??
Kako sam nova, zanima me kakva su vaša iskustva s doc Pavičić?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma