Citiraj suzzie2 prvotno napisa Vidi poruku
Nana_banana dobro došla!

Evo ja sam friško sa Šalate ova tjedan... dakle, naručiš se na broj koji ti je na popisu koji si dobila od sestre u Petrovoj. Na pregled se čeka cca 10 - tak dana. Kad nazoveš, onda ti objasne sve o uputnicama koje ti trebaju (jedna za tebe, jedna za supruga), možeš ih dobiti od dr. opće prakse. Kad ćeš uzimati uputnice od dr. opće prakse, pazi da ti kao dijagnozu upiše 69 (mislim da je to broj za probleme sa neplodnošću, ali ti je zagnjavi da ti upiše pravi broj) i sa tom dijagnozom ne plaćaš nikakvu participaciju, ni ti ni suprug.

Ja sam bila kod dr. Ladika, jako je ugodna i sve skupa to traje 20-tak minuta. Bitno je napomenuti da nema čekanja, mi smo bili naručeni u 11,30 i tada smo i ušli unutra. Na razgovoru te pita malo o tvom zdravstvenom stanju, koliko si upućena u postupak IVF i da ti par savjeta. Ugodan razgovor u svakom slučaju. Najljepše je što ti na kraju da svoj broj na koji ju možeš nazvati za vrijeme i nakon postupka ukoliko bude potrebe!

Eto, ako imaš još pitanja, samo reci!
Super, hvala. A ovo da ti na kraju da broj i da ju možeš nazvati ako ti zatreba je stvarno divno.
A jesi dobila potvrdu i od pravnika ili se to ide negdje drugdje? Jel i za njega treba uputnica, ili platiti nešto?