Stranica 24 od 51 PrviPrvi ... 14222324252634 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Selaaaaaa ne prati prozore i peglati do bete,sad da ima smajlić koji špota odmah bi ga stavila.A što se tiče svega ostalog što si rekla u potpunosti se slažem,osjećam se isto tako,ljuto,frustrirano,ponekad bijesno,i usprkos svemu što pokušavamo mislim da do promjene neće doći dok se ne riješimo "gospodina"ministra.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

P.S.što neznači da trebamo odustati,riješit ćemo se i zakona i njega kad tad.

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno zdravac

Za cure koje interesira zdravac. Već sam negdje to napisala, ali evo da vam ponovim. MM i ja smo ga pili u zadnjem postupku i mislim da je dosta pomogao, iako kraj nije bio pozitivan, ali dobili smo dvije blastice uz endometrij 14 mm.
    Samo da napomenem važnu stvar, a kako su i mene upozorili - ne piti više od 1,5 dcl dnevno, jer zdravac ima previše radija u sebi. Ja sam uz njega pila još i folnu i jela ciklu. Mislim da je ova kombinacija bila pun pogodak jer mi je do sada dala najbolje embrije, a o endometriju da i ne pričam (iako je i estrofem imao tu udjela, ali pila sam ga i u prijašnjim postupcima, pa je uvijek bio oko 8,9)...još samo kad bi se bebica/e zadržala

Cure, sretno u postupcima, držim fige svima!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ovako- ja sad žderem ciklu (zamrzit ću je), pijem zdravac (fini mi je- šteta što može samo šalica dnevno), ananas (to mi nikad neće dosaditi, osim čišćenja), pokušavam smanjiti kofein ( ja volim kofein, mljac), matična mliječ....Čak sam počela jesti crveno meso (brrr al šta ćeš). I folna, C vitamin i omega.
    Imam mjesec dana da se pripremim- ima li još netko prehrambene preporuke? Može i kemija.
    Kad je bal nek je_bal

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sela draga slažem se s tobom, ali slažem se i s drugim curama...pranje prozora, peglanje veša i živciranje ne pomažu! Za izbacivanje negativne energije predlažem šetnju u prirodi i zagrljaj dragih ljudi!

Tlatinčice svaka čast na pripremama! znači mi se vidimo u lipnju?

Moram priznati da što se više bliži termin postupka, ja sam sve nervoznija i sve se više bojim mogućnosti ponovnog neuspjeha, do te mjere da bi najradije sad zaspala i probudila se najesen!
    Zbog toga se divim svim curama koje ne gube nadu i nakon nekoliko pokušaja i zato svima njima/vama šaljem

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Gosparka gdje si ti? Još u Petrovoj ili...?
    Baš sam nešto gledala stare povijesti bolesti kad sam išla na AIH i vidim da sam 2008 imala endometrij 14,8.... a sad 7,8
    Koji vrag ga je toliko smanjio? Pitam se čine li godine svoje?
    Kunem se da nisam povećala doze s&d&r'n'r u ove dvije godine! Dobro, s možda malo jesam

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

e Tlatincice baš si me nasmijala,u svakom slučaju S je dobro da se kvantitativno i kvalitativno pojačava,tome treba uvijek stremiti.

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Gosparka gdje si ti? Još u Petrovoj ili...?

Trenutno nigdje tek sam u 3. mj. izašla iz postupka.... nego, ostala mi navika čitati forum Petrove
    U Petrovoj bila četiri puta, sad ipak mislim da je vrijeme za promjene. Nije da nisam bila zadovoljna, ali nešto se mora mijenjati. Najvjerojatnije SD.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pazi ti si moje godište, a kako vidim SD-ov specijalist nije ljubitelj starijih od 30
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 09.05.2010. at 21:24

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ne znam, ja sam čula sve najbolje o njemu. Prijateljica mi je upravo došla sa SD i ima samo riječi hvale...a u 40-toj je

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ajde
    Nek vam je sa srećom
    Čitaj nas i dalje, a i ja ću tebe

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hvala draga
    sretno i tebi i svim ostalim curkama

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cure ja sam od danas pikalica i u nedjelju prva folikumetrija! Jel netko planira u nedjelju na uzv isto?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sretno ti zelim pikanje Osijek (kad vec tako mora biti)!
    Cure jel znate kako radi lab u Petrovoj,jel radi ono 7 do 9 ili i dulje?Mislila sam beticu vaditi prek uputnice pa cu danas ginicu po nju,a betica onda u srijedu..

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ja sam od danas pikalica i u nedjelju prva folikumetrija! Jel netko planira u nedjelju na uzv isto?
    Sretno Osijek!!!! Ja još nisam dobila m, ali u očekivanju sam ovaj tjedan!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ivana 78 ajde požuri pa da se družimo!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ejjjjjj cure moje fakat je pomogla ova cikla!!!!!

danasnji UZV endometrij 7,0 folikul 15x13
    Sutra ponovno UZV i mozda ipak nesto bude! JUPIIIIIII

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Sanjička prvotno napisa Vidi poruku

Bravo!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Opa, počelo je Sretno i ugodno pikanje! Sama se pikaš ili ideš kod nekog?
    Na čemu si? Gonali?
    tisuću pitanja...

Bravo Sanjička!
    Sad ću si naručit šleper cikle
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 10.05.2010. at 10:28

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sanjička super.
    Osijek sretno s pikanjem.
    Mislim da lab radi od 7-11,ako se ne varam.nisam sigurna

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mala nadopuna,lab radi do 11 ali se uzorci primaju od 7-9.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Cure jel znate kako radi lab u Petrovoj,jel radi ono 7 do 9 ili i dulje?Mislila sam beticu vaditi prek uputnice pa cu danas ginicu po nju,a betica onda u srijedu..
    Nema m, a?
    :smajlikojijakodržifigee:

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sela držim fige za betu!

Osijek nadam se da pikanje neće boljeti i da će što prije proći dani pikanja!

Sanjička bravo za ciklu i endometrij!

Svim ostalim curama želim da se stvari što prije pokrenu!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nema m, a?
    Nema m!! al stigne jos ak ima namjeru!!!
    Fala Sanja1,znaci ne gine mi dizanje u cik zore i u slobodni dan,uff..

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nema m, a?
    X

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tlatinčica dobro pitanje na čemu si šta bi ljudi mislili da ovo čuju onaku u prolazu?
    Na gonalu f, danas tri, sutra tri....
    Pikam se sama !
    Suzzi2 ma ne boli pikanje, ja sam ti već expert u tome, mislila sam da sam zaboravila od prošle godine, ali !
    Sanjička ja se šopam ananasom i već sad mi se gadi, tako da mislim da će biti kao i zadnji put jako brzo kraj ananasu, a do vrkute nisam ni stigla nikad .

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Eto i mojoj prici je dosao kraj

Toliko srece i nade a sve se uspije srusiti u 5 min.Moj dr odlucio da nista od ovog prirodnog ciklusa.js ne raste onoliko koliko bi trebala za punkciju.Sljedeca m kad dode ponovno 10dc na uzv pa cemo onda vidjeti.Ali na kraju krajeva jesen je moj cilj i ponovni stimulirani postupak.......

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sanjička, , čuj, znam da si htjela pokušati bez obzira na js, ali moramo imati povjerenja u naše doktore (osim u dr-a Milinovića), oćito još nije tvoja bebica na redu da te upozna. Zato sve pozitivne misli za jesen ~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sanjička, nikako priči nije kraj
    Priča se da nastavljaš piti ciklu i slične preparate pa da slijedeći prirodnjak radiš dar- mar

Zauzeta, što se kod tebe događa?
    Sanja1 koja si ti faza?
    Sela...?

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sad kad gledam post bas sam to ruzno napisala!
    Naravno da nije kraj,cikle i ananasa imam za izvoz....Bila sam toliko zalosna da uopce nisam razmisljala sto pisem.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sanjička bit će !

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sanjička jesen će doći brzo, ti samo nastavi s ciklom i ananasom!

Sela čekamo vijesti i mislilmo na tebe!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Eto i mojoj prici je dosao kraj

Toliko srece i nade a sve se uspije srusiti u 5 min.Moj dr odlucio da nista od ovog prirodnog ciklusa.js ne raste onoliko koliko bi trebala za punkciju.Sljedeca m kad dode ponovno 10dc na uzv pa cemo onda vidjeti.Ali na kraju krajeva jesen je moj cilj i ponovni stimulirani postupak.......
    Ma jooj,zlocesti folikul!!Pa kak nije narastao!Ali vidim da nisi klonula duhom,pa sam sretna zbog tebe sto se tako dobro nosis sa svime..Moje najjace vibrice za tebe.....pusa

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sanjicka, prirodni ciklusi su uvijek lutrija i puno je veca vjerojatnost da nesto nece ispasti dobro nego da se dode do transfera.
    A kako se dogovorite s svojim doktorom za prirodnjak?On predlozi ili vi?U moje vrijeme u Petrovoj se bas nije prakticiralo ici iz ciklusa u ciklu u prirodnjake.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

taca70
    Sanjicka, prirodni ciklusi su uvijek lutrija i puno je veca vjerojatnost da nesto nece ispasti dobro nego da se dode do transfera.
    Ma znam,ti prirodnjaci su zapravo takva glupost,samo da ti skrate vrijeme....
    Prof je sam predlozio da probamo u prirodnom ciklusu.Makar,on je bio fer i nije mi davao prevelike nade zbog mojih ciklusa.
    Jesen here I come

Sela hvala za vibrice i tebi puuuunooooo vibrica.Cekamo svi nestrpljivo tvoje vijesti!!!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sanjička, draga, nemoj biti tužna , kažu sve u svoje vrijeme (uh, što ih mrzim kad to kažu...), ali ja znam da ti čekaš mene za 09. mjesec
    Meni je isto već puna kapa prirodnih, mislim pauzirati do 09.mj., pa kad nas dvije ostanemo trudne...!!! Svi će se radovati s nama!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

oprostite što ovako uletavam, ali kakve su trenutne liste čekanja u Petrovoj? KOliko se dugo čeka na postupak i zašto? Zbog lijekova ili zauzetosti liječnika?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam se u 03. mj. upisala opet za 09. mj., s time da sam mogla već u 06., ali mi je bilo preblizu zbog ICSI-a u 02. mj. Mislim da nije neka frka.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sanjička bit će jednom draga,bit će.Sad samo nastavi sa ciklom i ananasom ako ćeš opet ići već sljedeći ciklus,pusa.
    Tlatincice ja sam još u očekivanju Godoa,tj. m,trebala bi stići krajem tjedna ili preko vikenda,a onda pik pik.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Koliko ja znam stimulirani se čeka 6 mjeseci i onda ako ne uspije, možeš ga ponoviti za 6 mjeseci. Znači 2x godišnje. Zašto tim tempom- ako se ne varam, radi se o čišćenju organizma od stimulansa. Ostali postupci AIH, prirodnjaci mogu ići mjesec za mjesec ako to pacijentica želi.
    Na pregled se čeka 2-3 tjedna.
    Molim da me ispravite ako sam u krivu.

Taca70 meni je doc rekao da ako ja želim prirodni da će ga on napraviti. Nije ga sam predlagao. Međutim, ja ni nemam nekakvu kompliciranu dijagnozu, pa se, koliko čujem, u takvim slučajevima ide na AIH radi manje invazivnog postupka. Doc me uvijek pita za godine.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Koliko ja znam stimulirani se čeka 6 mjeseci i onda ako ne uspije, možeš ga ponoviti za 6 mjeseci. Znači 2x godišnje.
    U pravu si tlatincica.Jedini razlog razmaka od sest mj je zdravlje jer je ipak potrebno da se organizam ocisti od hormona i pripremi za ponovne doze.Bar su mene tako uputili.
    Sto se tice liste cekanja mislim da nije neka prevelika guzva.Ja sam isto za rujan upisana.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Snekica znala sam ja da cu ipak imati kompanjona u cekaoni!!!!!hahahahahaha

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Snekica znala sam ja da cu ipak imati kompanjona u cekaoni!!!!!hahahahahaha
    Jeeeeee!
    Ako nam ne upali k.r. (čitaj: kućna radinost)!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Kod mene niš novo, čekam pon kad idem u Petrovu, malo do dr.-a da me ne zaboravi skroz na skroz. Jučer radila papu i briseve, nalaze pitaj boga kad ću vidjeti, kaže sestra mjesec i pol za papu (pa nevjerujem, toliko dugo!!! ).

Baš mi je bilo jučer nekako bezveze, dok sam čekala na stolu sestru da dođe, već mi je fakat dosta tih pregleda i testova i pogleda i raznoraznih doktora oko mene. Nekako sam malo u down fazi, najrađe bi si uzela pauzu od godinu-dvije, jer od 12. mjeseca se maltretiram sa cisom i polipom i hodam po doktorima i puna mi je kapa. Umjesto da sam u 1. ili 2. mj išla u postupak, ganjala sam to i sad mi se više neda. A ne mogu baš tako okljevati, 35. godina je tu, nekako mislim da ću sada imati sve više problema sa zdravljem a šanse za začeće mi se smanjuju. Moram pod HITNO naći neki hobi, tečaj, (možda uhvatiti i završiti faks) samo da se zaokupim sa nečim.
    Prošle su već lijepe godine (od 2003 ja to ganjam) da mi je to bio prioritet, pa se ničega drugog nisam ozbiljno hvatala, i sad mi je polako dosta. Razumijem žene koje žive za to da postanu majke, i zov prirode i biolaški sat, i instinkt... sve mi se čini da ja nisam takve građe. U svemu tome izgubila sam nekako sebe i to mi fali...

Osijek, kako pikanje? Koliko si imala js zadnji puta punktirano?
    Tlatinčica, i ti uskoro napadaš

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Samo da vas sve pozdravim ,,vuče me uvijek nešto na ovu stranicvu,,jer sam na njoj bila svakodnevno ,, a imam lijepo sijećanje na Petrovu i dvije curke u bušici od 29 tjedana i 1.200 kg,,,i evo sve dobro prolazi,,bez bolnice za sada . Vidim da sa zakonom još ništa na žalost nije promijenjeno,, išla sam po "novom" i probijala led u 10 mj.. kad su psihijatri bili van sebe što ih tražim,,a javni bilježnici da ne pričam,,nitko nije mogao vjerovati ,,,uz sve muke još nam je trebalo samo to,,,ma suvišno je pričati ,jer se samo ražalostim,,, No , eto zaboravi se i to kad bebe počnu skakti u trbušćiću,,, zato se nedajte ,,da vas nekakv Milinović obeshrabri i šaljem vam puno ,puno vibrica da sve postanete ubrzo mamice ,,,pozzd.i nadam se da će moje curke izgurati do kraja

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

TARA M, ma to su dvije lavice, nemaj brige

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zauzeta potpuno te kužim, probaj malo odmoriti od svega, ideja o nekom tečaju nije ti loša! I ja sam sad zadnji put bila skroz down ali valjda je želja jača od svega pa nisam sama sa sobom na čisto! A isto, već dugo mene nema nigdje u svoj toj priči! Zato drži se i sve će biti o.k

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bok Tara! Ja sam došla na forum baš kad si ti odlazila, tako da sam te dobro zapamtila Ti si još malo pa mama! Hvala ti na lijepim željama...

Zauzeta, razumijem što govoriš: svi imamo ups and downs i hobi zaista puno pomaže. Ja sam se počela pentrat po šumama i gorama (uglavnom je to Sljeme) fotić na rame i vjeruj mi, nakon preznojavanja do vrha, hvatanja daha, kuneš što je hladno, kuneš što je vruće... dobro se zaboravljaju brige. Ili se jednostavno lakše nose. Za taj hobi ne trebaš skoro nikakvo ulaganje a vraćeno zadovoljstvo i olakšanje je neprocjenjivo.
    Ako si kućni tip: pleši po kući! To ja često radim i donosi mi rasterećenje (koristim ovu priliku da se ispričam susjedima na glasnoj glazbi).
    Sela javi see!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo,javljam se -negativna beta pa sam malo down.Al ide...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •