Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

[QUOTE=tlatincica;1623396]Nana_banana što sad? Ideš na prirodnjaka? Uh, to bi ti bilo super, zar ne?

Iskreno ni sama ne znam što sada. A nažalost kako sam nova u svemu ovome nemam pojma što trebam očekivati, što pitati, što je, kako se, kada i gdje radi koja pretraga... samo slijepo slušam što mi kažu.
    Baš me na folikulometriji zamjenska doktorica (moja je na bolovanju) pitala što je moja doktorica htjela/mislila sa folikulometrijom, nisam imala pojma kaj da joj kažem, pa smo se složile da je vjerojatno u pitanju samo praćenje ovulacije da vidimo postoji li, kada, kako...
    Nadam se da će u ponedjeljak biti moja doktorica i onda ću je moći više pitati.

Naime, kad sam bila prvi puta na razgovoru u Petrovoj, nakon što je proučila moje i suprugove dosadašnje nalaze doktorica je rekla da smo za IVF i da se stavimo na listu za 10 mjesec. Uz to dala mi je popis pretraga koje moram obaviti (hormoni u njihovom labu, hormoni štitnjače, folkulometrija i P4 nakon viđene ovulacije). Nakon toga se opet moram javiti njoj sa svim nalazima i to sam naručena za 7.6.

Eto to je moja priča, kratka je . Slobodno me uputite i savjetujte, jer kao što rekoh, nova sam i tek o svemu tome polako učim.
    Posljednje uređivanje od nana_banana : 15.05.2010. at 08:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •