Stranica 26 od 51 PrviPrvi ... 16242526272836 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam na gonalima,ko prave narkićke smo.
    A kod koga si ti Sela,kojeg dr.-a?Ja sam kod dr.K,u prvom ivf mi je bila blaža stimulacija ali sad mi je malo pojačao dozu.
    Ja cu kod dr.Š.ovaj jos puta(po prvi puta sam u bolnici,do sad sam bila privat),a onda cu vidjeti,mozda cu ga mijenjati..ako cu trebati...Koliko sam cula on samo odredi protokol i folikulometrije,a drugi lijecnici rade punkciju i transfer,a to mi se ne svidja bas previse..da me rastezu svi moguci docovi koji postoje u bolnici,ne,ne...

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da tome sam ja svjedočila jer na mojoj punkciji i et curama koje su bile kod njega sve je odradio ili dr.K ili dr.S,ovisi ko taj dan ima punkcije ili et,ali to možda nije uvijek tako.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Pozz, ja bila jutros u Petrovoj, u 9h u čekaoni guuuužva, ne znam za koga , dr. K ili dr. B jer sam bila prva i bila gotova za 2 minute. Uglavnom, upisali me za 9 mj, nisam puno inzistirala da idem ranije jer se bojim godišnjih i radnog vremena laboratorija i dr. ova. Iako bi rado počela sa ovim ciklusom dok su mi nalazi dobri, sve se pribojavam da se opet nešto ne poje..
    A i dr K ide na godišnji do 14. 6. ne znam kad starta, uglavnom, nek ga nema 10-tak dana, znaći cijeli početak lipnja. I opet me uhvatio nespremnu, nisam mogla nači spermiogram u fasciklu ni da mi je život o tome ovisio. I sjetila sam se tebe, Osijek, kako si rekla da si imala sve spremno . I kako ostaješ do aspiracije, valjda do transfera. Nisam znala da si postala purgerica, inaće bi došla bez MM i nebi dogovarala neke druge kave Jel se viđaš štogod sa curama sa podforuma? I, da, 8 komada wow, bujaš, bujaš

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I ni jedna ne bi rekla da je u blizini naše zgrade obožavanja... A ja danas imala i slobodan dan
    Osijek, što je novoga?
    Čestitam curama na terminima za pikanje i na pikanju
    Zauzeta, ja sam slijedeći vikend na Mljetu na trekingu. Malo morskog zraka prije... pikanja.
    (tko o čemu, ja o pikanju )

Sanjička pliz javi znaš li što je sa smrznutim jajnim stanicama?

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

dr.K to fakat odradi mrak...imam neke bliske med. krugove i kažu on ili dr.S - super kombinacija....
    Nije da falim svog "konja" (jao da me čuje) ali ja kod dr.K.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zvončica i ja sam čula od kako ti kažeš bliskih med.krugovada je dr.K vrhunski stručnjak.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ej tlatincica sori,tek sam se sad ulogirala......

Moje jajne stanice smrznute stoje tamo i nitko ih ne spominje.
    Ja kad sam sada bila na folikulometrijama on je bas htio moju punktirati ali nije dovoljno brzo rasla da bi se punktirala.A ove koje su tamo nije ni spomenuo da bi koristio.Ja mislim da moj prof nije bas za njih jer od tih 5 pitanje je da li bi sta ostalo,a ipak bolje je i kvalitetnije s svjezim zametkom.
    Tako da ja ponovno u 6. mj idem na UZV 10i dc pa ce vidjeti sta ce bit s tim ciklusom.Ako nista cekam 9 mj i stimulaciju.

Kad sam ja bila u 2 mj. na stimulaciji s menom su bile jos dvije zene.Jedna isto kod mog prof i jedna od Radakovica.Njima nisu nista smrznuli.Ali mislim da je nesto bilo kad im je vracen samo po 1 zametak.
    Ne znam da li sam nekaj zaboravila????

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

E daaaa!!!!!

Upravo sam cula da je Milinovic izjavio da ce dozvoliti zamrzavanje zametaka ali samo kod zena starijih od 40 god i kod izrazito slabo plodnih muskaraca!Eto,nadam se da je jos netko cuo za to!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sanjička hvala za odgovor. Znači, ništa se ne zna, ili će smrznute js gurati uz prirodnjak...?
    Što se tiče izjave ministra... nemam komentara. Pristojnog.
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 18.05.2010. at 08:59

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I ja cula da ce dozvoliti ograniceno zamrzavanje zametaka,ali to nije rijesenje za veliku vecinu cura koje ce i dalje morati prolaziti previse nepotrebnih postupaka i stimulacije.
    Ah!!No,valjda ce i ti izbori jednom doci...
    Sanja1 i Zvoncica1976,znaci ako dr.K.padnem u ruke,mogu biti spokojna?
    Sto je vase misljenje,cure,tko je najpopularniji dr u Petrovoj?Dr.Vrcic?Ciji pacijenti su relativno najzadovoljniji nacinom rada i postupanja lijecnika?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Po meni su svi super! Nisam još imala loših iskustava!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Snekica sa svakim si imala neka posla,ha???

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nista tlatincica!!!

Moram priznati da ja uopce ne kuzim sta oni rade a i nitko mi nista ne zna objasniti.To je sve nesto izm redaka!
    Koliko sam shvatila sestru I. kombiniraju i u prirodnjacima svjeze i smrznute.

Sela,meni je za sada prof Vrcic najbolji od svih.Ja sam jako dugo kod njega i stvarno je strucnjak.Samo je malo problem dolaziti do njega,jer ima uzasnu guzvu.Ali ako si jako jako uporan mozes i to.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cure evo ja obavila i današnju folikumetriju, opet sam išla vaditi krv da vidimo estradiol, kaže doc. K ima folikula dosta, ali nisu još narasli skroz pa bi vjerojatno još danas jedan gonal, ali prvo da vidimo nalaze. Rekao je bunit će se ovi gore ako stanice nisu dovoljno zrele tj, ako ih prerano punktiramo. Meni se ne žuri i nisam ni očekivala da će danas bit štoperica, ali sutra bi mogla. Pitala sam za zamrzavanje i rekao mi je to čete se kada ovo sve završi dogovoriti s biologom, ja sam rekla samo da me zanima dali prakticiraju to i on je rekao da istina je sve što pričaju. Tako da iskreno se nadam da ću moći porazgovaratisa biologom.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zauzeta vjerojatno smo se i srele onda, nema baš cura sa pdf-a, upoznala sam dvije koje nisu na pdf-u i sa njima kratim vrijeme čekanja, a vi petrovke sa pdf-a nema vas ni od korova.
    Ivana 78 što je sa tobom jesi počela?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Osijek

[Ivana 78 što je sa tobom jesi počela?[/QUOTE]

Hej draga pratim ja tebe u stopu , ja ti još uvijek čekam svoju vješticu, imam osjećaj da bi danas mogla stići, ali nešto me muči šta ako dobijem danas navečer, ne znam da li se to računa onda danas kao prvi dan ciklusa ili sutra!??

Bravo za tebe, odlično reagiraš, držim fige!

nadam se da ćemo se sresti u P., javim se čim vještica stigne!!!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nemam pojma, Osijek, kaj si ti bila u čekaoni oko 9? Morale bi uvesti znakove raspoznavanja, recimo, svi imati zeleni fasikl ( to naravno, kažem jer sam si baš kupila jedan zeleni, veći, jer su iz starog papiri frcali na sve strane ). Pa kak si ti već na pragu štoperice, koliko se dana pikaš? Budeš nam na kraju napisala u detalje po danima kaj si i kojiko primila. I, da, svaki dan ideš na folik.?

Sanjička, gdje si pokupila tu ministrovu izjavu, i što je za njega jako loša muška dijagnoza. Koliko vidim, puno nas je tu zbog muškog fakora ( fakat ne znam na čemu su to naši muški odrasli, nas parizerima i pilatini punoj estrogena), Ja svog sina kad ga budem imala samo žganci i blitva, i kupim kravu i mliječne proizvode iz štale...,. Kažeš da nitkpo ne spominje js, spomeni ih ti, i to na svakom pregledu. Pa to nam je jedini izbor, moramo ga forsirati. A baš smo generacija na kokoj se uče. Nekako brijem da sve promjene čivaju za izbornu, iduću godinu. Toliko ćemo još zdurati...

Ivana78, ma negdje sam čitala ak dođe do 17 i to ono popravo onda je to prvi dan. Ak samo mrlja do jutra pa onda krene onda je ujutro prvi dan. Meni zna dan-dva mrljaviti i farbati dok ne krene, uglavnom računam da se traži baš sviježa krv.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve pikalice

ps. kak svi imaju bliske medicinske krugove, gdje ja živim...??

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

E fakat oprostite na pravopisu, jednom ne provjerim i vidi sad

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Zauzeta

Ivana78, ma negdje sam čitala ak dođe do 17 i to ono popravo onda je to prvi dan. Ak samo mrlja do jutra pa onda krene onda je ujutro prvi dan. Meni zna dan-dva mrljaviti i farbati dok ne krene, uglavnom računam da se traži baš sviježa krv.

Hvala na odgovoru, baš si brza! Svako malo trčkam na WC mislim evo je.... kad ono ništa, sad kad je trebam , nje nema , a trebala je stići još prošli tjedan s obzirom da sam zadnju M imala 16.04. (sigurno i njoj smeta neki vulkan)
    Ništa , javim vam kada se gospođa M pojavi, sa slikovitim opisom !

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Snekica sa svakim si imala neka posla,ha???
    Šprem me vodi, a UZv, punkciju i ET su mi radili Kasum, Pavičić, Vrčić (lpsc), Radaković. I Crvenković (colordopller). Naravno ne svi odjednom, ali kroz ove 2 g. svi su mi gledali dok sam širila noge
    Posljednje uređivanje od Snekica : 18.05.2010. at 13:42

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

http://www.jutarnji.hr/traze-se-izmj...djece-/778336/

A loša muška dijagnoza je kada je potrebna tesa/mesa (punkcija testisa ili čak biopsija da bi se došlo do spermića)

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam nasla ogroman clanak na www.vecernji.hr
    I lijepo je pisalo da ce se zamrzavati kod zena od 40 na dalje,kod tih muskih losih dijagnoza,kod malo dobivenih js i kod parova sa puno neuspjelih pokusaja.

A loša muška dijagnoza je kada je potrebna tesa/mesa (punkcija testisa ili čak biopsija da bi se došlo do spermića)
    Nije to bas bilo tako napisano.Samo da je to jedna od dijagnoza.Jer su se spominjali i karcinomi pa unaprijed smrzavanje spermija i js ili zametaka zbog kemoterapija i zracenja.

Marti

Početno

zanima me da li dr. Šprem ima ikakvih rezultata tj. da li je postupak koji je ona vodila ikome završio trudnoćom?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ivana 78 hoče to tako meni je u prošlom postupku kasnila, valjda je to neka podsvjesna nervoza ili tako nešto, ovaj put je bila na vrijeme.
    Zauzeta bila sam sigurno negdje na potezu šalter ambulante i šalter odjel... danas mi je 10 dc i meni se prvo činilo nekako brzo, ali jučer sam baš razmislila i zaključila da sam u prošlom postupku bila 13 dc na punkciji tako da to je tu negdje, ako sutra bude štoperica onda sam isto kao prošli put 13 dc na asporaciji. Što se fascikla tiče ja imam crni sa zelenom strijelicom tj. logotipom moje firme, mogo bi proči a?
    Protokol mi je malo drugačiji nego zadnji, prva 3 dana po 3 gonala, 5,6,7,8 dan po 2 gonala, 9 i 10 dan po 1 gonal. Eto to je do sada!
    Što se vještice tiče meni su prošle godine rekli ako dođe do 18 h da je to prvi dan, ako je poslije 18 h onda je sutra prvi dan i ja se toga držim.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ajde vidjet cemo sta ce biti sad dalje i kako ce se stvar razvijati...Treba tocno definirati na koga ce se odnositi dozvola zamrzavanja zametaka.Rekli su za mjesec dana ce se znati,pa ajd da i to vidimo...

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Osijek, fascikl prolazi, kakve nam je volje bio dr danas?

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sanjička, daj stavi link za taj članak, ja il sam slijepa il nešto peto, ne vidim gdje je

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nisam i ja odmah nasla,klikni na miniopciju HRVATSKA(kao vijesti iz HR)i onda ces naici na clanak.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vjerujem da je to taj članak
    http://www.vecernji.hr/vijesti/milin...-clanak-142074

inače sve linkove možete naći ovdje
    http://forum.roda.hr/threads/45608-L...ostajte/page13
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 18.05.2010. at 17:46

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Am odmah sam od naslova dobila proljev, da prostite, Milinović će dopustiti zamrzavanje koja prikaza

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    I ja cula da ce dozvoliti ograniceno zamrzavanje zametaka,ali to nije rijesenje za veliku vecinu cura koje ce i dalje morati prolaziti previse nepotrebnih postupaka i stimulacije.
    Ah!!No,valjda ce i ti izbori jednom doci...
    Sanja1 i Zvoncica1976,znaci ako dr.K.padnem u ruke,mogu biti spokojna?
    Sto je vase misljenje,cure,tko je najpopularniji dr u Petrovoj?Dr.Vrcic?Ciji pacijenti su relativno najzadovoljniji nacinom rada i postupanja lijecnika?
    Moram komentirati dr.V....
    POKUŠAJTE mi vj na riječ....ajmo ovako - poznajem ga privatno....jako dobro - VJERUJTE MI...N I S A M otišla k njemu u postupak....
    Klijentela mu je estrada i ako imate 2 kg previše preporučuje da skinite kile jer inače NIKADA nećete ostati trudni....
    Mogla bi još puuuuuno ali neću jer vjerujem da ima pacijentica koje su zadovoljne ali u mom slučaju je prije 11 godina napravio veliku liječničku grešku koju nebi napravio ni student.
    Molim da se ovo ne shvati kao privatan atak ali baš zbog toga što se znamo privatno....
    Nebi o njegovoj stručnosti.TOČKA.
    Prof.K možda izgleda zbunjen,ali je tata - mata u mpo (preporuka više ginekologa)
    Šimunič...hm,fin i pristojan ali moram se nadovezat na curke - ako ne mora - za socijalu ne radi....
    Rekoh i previše
    Ali moram reći - sve što sam napisala - POTPISUJEM!!!!!!
    Posljednje uređivanje od zvončica1976 : 18.05.2010. at 18:03

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

zauzeta, naš dr. K je danas bio onako, pričalo mu se, ali je neki nedorečen, ne znaš dali mu se situacija sviđa ili ne, skužila sam da je gotovo istu stvar rekao i meni i još dvije cure. Pitao me zašto mi je mjehur pun kad znam da mu to otežava, ja sam rekla pa neznam, a on je rakao, a koga čemo pitati supruga?Baš je lud nasmijava me na neki čudan način. ja sam zadovoljna njim i kako sada stvari stoje ne bih ga mjenjala!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ha hai mene uvijek špota za pun mjehur,iako se pošiškim prije,pa kaj da ga izvadim i ručno iscijedim,joj joj.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kad smo već kod doktora: mene kad liječnice pitaju kod kojeg sam MPO doktora, pa ja kažem, one sve reagiraju: Joj njega žene vole

Nije V.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jel motorist?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Dobro jutro!

Drage moje, evo ja jučer dobila negdje prije 17 sati. Prvo ono znate smeđe, a navečer oko 22 baš onako pravo -krv (oprostite na opisu). Sada što vi mislite da ja računam jučer kao prvi dan ili danas, s obzirom da se moram početi pikati gonalima drugi dan ciklusa!!! Help! Ovo mi se do sada još nije dogodili da baš popodne-navečer dobijem!!!
    Hvala!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ivana78 po meni je jucer nulti dan a danas onda prvi dan.

Ja ti se drzim onog sto i osijek kaze.Do 18h prvi dan,od 18h nulti dan.Ali mora biti bas svjeza krv!

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj zvončica1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Moram komentirati dr.V....
    POKUŠAJTE mi vj na riječ....ajmo ovako - poznajem ga privatno....jako dobro - VJERUJTE MI...N I S A M otišla k njemu u postupak....
    Klijentela mu je estrada i ako imate 2 kg previše preporučuje da skinite kile jer inače NIKADA nećete ostati trudni....
    Mogla bi još puuuuuno ali neću jer vjerujem da ima pacijentica koje su zadovoljne ali u mom slučaju je prije 11 godina napravio veliku liječničku grešku koju nebi napravio ni student.
    Molim da se ovo ne shvati kao privatan atak ali baš zbog toga što se znamo privatno....
    Nebi o njegovoj stručnosti.TOČKA.
    Prof.K možda izgleda zbunjen,ali je tata - mata u mpo (preporuka više ginekologa)
    Šimunič...hm,fin i pristojan ali moram se nadovezat na curke - ako ne mora - za socijalu ne radi....
    Rekoh i previše
    Ali moram reći - sve što sam napisala - POTPISUJEM!!!!!!
    Iskustva su različita, naravno.
    Nisam estrada, nemam vezu i imam višak kila, ali mi V. nikad nije rekao ovo što si navela. Štoviše, izuzetno sam zadovoljna i liječenjem i odnosnom liječnik-pacijent.
    S druge strane, sa K. imam tako traumatično iskustvo (i vrlo neugodan osvrt na višak kila, ali manje bitno) da ga ne bih poželjela ni milinoviću i ne bih išla k njemu ni da je zadnji na svijetu, a s druge strane vidim da ima cura koje su zadovoljne. I to je ok.
    Nasreću, svi imamo mogućnost izbora.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Sanjička

Citiraj Sanjička prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana78 po meni je jucer nulti dan a danas onda prvi dan.

Ja ti se drzim onog sto i osijek kaze.Do 18h prvi dan,od 18h nulti dan.Ali mora biti bas svjeza krv!
    Misliš da bi se onda od sutra trebala bockati gonalima, a od dans računati prvi dan menstruacije?
    Osjećam se ko najveća glupača -ne znam od kada računati prvi dan menstruacije
    Sva sam u panici, a sestre u P. nemogu dobiti da se postavim na trepavice!!!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ne da mislim vec sam 100% sigurna.Ja sam ti isto imala takav problem kad sam se trebala poceti pikati ali sam uspjela dobiti sestru Irenu u Petrovoj i lijepo mi je tako objasnila.I tak da ti se ja toga bas drzim.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj aenea prvotno napisa Vidi poruku
    Iskustva su različita, naravno.
    Nisam estrada, nemam vezu i imam višak kila, ali mi V. nikad nije rekao ovo što si navela. Štoviše, izuzetno sam zadovoljna i liječenjem i odnosnom liječnik-pacijent.
    Nasreću, svi imamo mogućnost izbora.
    Potpuno se slazem s tobom aenea.Ja isto imam visak kila,on je predlozio da ih smanjim,ali nikada nije bio neugodan....I moram priznati da nikada nisam cula od bilo koje pacijentice koja se lijeci kod njega neku losu rijec o njemu......

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Sanjička prvotno napisa Vidi poruku
    Ne da mislim vec sam 100% sigurna.Ja sam ti isto imala takav problem kad sam se trebala poceti pikati ali sam uspjela dobiti sestru Irenu u Petrovoj i lijepo mi je tako objasnila.I tak da ti se ja toga bas drzim.
    Hvala, onda sam od sutra pikalica!!!!
    Pusa!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja bi se samo malo nadovezala na ovo o dr.V iako ne podrzavam takve rasprave jer je puno toga subjektivno pa bolje da se ne zahuktava.Kod dr.V sam intenzivno dolazila 3god., bez ikakve veze a o svom celebrity statusu da ne govorim.Znam da je popularan ali i veoma strucan (nitko nije savrsen).Meni je puno pomogao, izasao mi max ususret i vjerujem ucinio sve sto je u njegovooj moci da sto prije uspijem.Ali, na neke stvari se nazalost ne moze utjecati pa sam oducila potraziti srecu na drugoj strani i to ne zbog njega nego zbog Klinike u kojoj radi.Jedino sto mi je smetalo je njegova preopterecenost poslom i nedostatak komunikacije sto mi je stvaralo dodatni stres jer sam stalno ocekivala u kakvom ce raspolozenju doci i hoce li na neko moje pitanje dignuti desnu ili lijevu obrvu.Ali, imao je i svojih svijetlih trenutaka.Apsolutno se namjeravam vratiti u Petovu kod njega ako mi iduci postupak ne uspije.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Možda će moje pitanje biti glupo, al ja sam stvarno zbunjena. Zato mi nemojte zamjeriti.

Naime, po prvi puta idem na folikulometriju. Bila sam 8, 12 i danas 14dc. Doktorica mi je rekla da sam taman pred ovulaciju. I da dođem opet u ponedjeljak kad će mi biti 20dc. Pretpostavljam da je to već nakon ovulacije, jel tako???

Kako suprug ima loš spermiogram, odlučili smo ovaj put, slušati doktoricu i pričekati ovulaciju (a i kako bi MM skupio dosta plivača) i tada se baciti na hopa cupa, međutim doktorica nije ništa rekla, kad će ovulacija, bacite se na posao...
    Moje pitanje je jel se mi možemo baciti na posao? Ajme sama sam sebi smiješna.
    A iskreno buni me i savjet ginća da kad ideš na UZV nema hopa cupa par dana.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Trebala si pitati doktoricu što ustvari radi?
    Ja pitam kad me zanima: Mogu odnosi?

Citiraj nana_banana prvotno napisa Vidi poruku
    A iskreno buni me i savjet ginća da kad ideš na UZV nema hopa cupa par dana.
    ovo nisam znala al nikad nisam dobila primjedbu
    Nekako mislim da ih baš i ne mogu vidjeti ultrazvučno.
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 19.05.2010. at 12:43

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

hitno trebamo pacijenticu za otvoreno

svi detalji
    http://forum.roda.hr/threads/56058-h...as-za-Otvoreno

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ivana78 sretno s pikanjem i javljaj nam kako napredujes!!!
    Pusa,pozz

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nana_banana samo se ti baci na hopa cupa vec danas!
    Sretno pikanje svim pikalicama!
    Osijek sto ima dalje kod tebe?
    Ja sutra narucena kod homeopatice u Draskovicevoj.Cujem da ima tzv.fakirski lezaj za poticanje odredjenih tocaka na tijelu, na kojem se i masira..Vidjet cu kako to izgleda pa mozda onda necu na akupunkturu jer je u principu vrlo slicno.Nemam puno iskustava s homeopatijom,a ono sto imam je dosta lose(odustala sam kod prvog pogorsanja situacije,a trebala sam nastaviti sa ljekovima),medjutim odlucila sam opet pokusati.Vjerovatno sam trebala prije poceti s time jer mi se IVF opasno blizi,ali svejedno cu krenuti .Pripreme su u tijeku...

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sela, pa kak su ti homeopatija (slatke kuglice za cuclanje) i akupunktura (igle na sve strane) slično?? Mislim ja bi homeopatiju rajše, hehe.
    Ivana78, sutra krećeš ~~~~~~~~ sretno
    Vidim da se komentira višak kila, i mislim da ako dr upozorava na to nije uopće u krivu, znam da su kile vezane i uz nastanak cisti, ili bar sklonost tome... znaći razne abnormalnosti. Skidat kile i gotovo.
    Moji cervikalni svi čisti, fala ti bože - a i M izgleda da će danas/sutra. A znala sam da čeka da odem na izlet i da me po putu muči - klasika

Osijek, jel pala štoperica?

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

I, da htjela sam samo prokomentirati Jim, ne znam jeste čitale na "Punkcija js" kakvo je žena imala užasno iskustvo na punkciji, kao, jooj, gospođo nemamo anestezije za vas, pa ti na živo duraj 30 js samo iz jednog jajnika. A drugi je bio nedostupan, tko zna koliko je on imao. Stvarno horor, da ih tuži za duševne i tjelesne boli. Mislim da je Sv. Duh u pitanju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •