Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ni mene nema par dana a vec se svasta super dogada!!!!
    Osijek svaka ti cast za hrabrost,drzim najvece fige srece na svijetu za najbolje blastice......Bit ce sve super,super.
    Suzzie ja sam hodala na pikanje u Petrovu.Nisam se usudila sama da nesto ne zeknem,ali sada cu se sigurno pikati sama jer je zapravo toliko jednostavno.Budes vidjela!Neka ti sestra tamo sve objasni i probaj sama da ne hodas tamo svaki dan.A sto se tice vremena.Ja radim do cetri i dok sam se spustila do Petrove bilo bi pola pet tako da su mene pikale sestre oko 15 do 5 ili 5.Ali mora bit unutar sat vremena obavezno.
    Sela mm je bio jako zabrinut kako ce on to tamo napraviti kad sam mu rekla,ali poslije smo pricali i kaze da nije bilo tako strasno kako je zamisljao.On se samo bojao da ce zablokirat i da nis nebu obavil.haha kak je smjesan bio.....Jedino pretpostavljam da nije bas ugodno jer nije on jedini,ima vise muskaraca koji tamo cekaju na red.Ali kad je on to sebi sve objasnio shvatio je da su i drugi s istim razlogom tamo pa je ta neka neugodnost nestala i sve je islo ko podmazano.haha
    Svim pikalicama sretno da sto prije dodu do cilja!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od Sanjička : 24.05.2010. at 08:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •