Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure evo mene s folikulometrije,dakle neznam točan broj folikula jer nisam sama nosila košuljicu,ostala je kod sestre ali je dr.(neznam kako se zove,nije bilo dr,K.)rekao da je reakcija odlična a kolko sam uspjela vidjet dok mi je sestra pričala ima ih dosta i prevladavala je brojka 18.endo je 10,tako da cure moje samo pijte ciklu jer je meni od ponedjeljka do danas narastao sa 6 na 10 a u prošlom postupkU(kad nisam pila sok od cikle)bio je 6 pa deseti dan 8.Danas štopam a u petak je punkcija.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    endo je 10,tako da cure moje samo pijte ciklu jer je meni od ponedjeljka do danas narastao sa 6 na 10 a u prošlom postupkU(kad nisam pila sok od cikle)bio je 6 pa deseti dan 8.Danas štopam a u petak je punkcija.
    blazena cikla,ali eto ipak pomaze!!
    eto i ti nam juris jos malo pa transferic,super super
    drzim fige,bit ce to sve super

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Evo i mene!

Prije svega cure hvala na kavi, napokon nisam imala osjećaj da nekom ne dosađujem svojom pričom o mpo ili da me slušaju iz sažaljenja! Svima velika !

Osijek bravo!! Čekamo dalje s tobom i mislimo na tebe!

Sanja1 već punkcija!? Stvarno si brza! i dobra reakcija, nadam se da ću i ja brzo, jer, naravno, ipak hodocastim u Petrovu na injekcije (ali bar sam otvorila kutiju i napokon sam vidjela šta se u njoj nalazi!)

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj suzzie2 prvotno napisa Vidi poruku
    ali bar sam otvorila kutiju i napokon sam vidjela šta se u njoj nalazi!
    Bravo suzzie,nije tako strasno....I sta je na kraju u kutiji?????

A i da se ja pohvalim,pa umalo da sam zaboravila.Moja M samo sto nije stigla.Ne pamtim kada sam u zadnjih 10 godina dobila unutar 35 dana.Mozda cikla i na to utjece!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Sanja1

Citiraj sanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo mene s folikulometrije,dakle neznam točan broj folikula jer nisam sama nosila košuljicu,ostala je kod sestre ali je dr.(neznam kako se zove,nije bilo dr,K.)rekao da je reakcija odlična a kolko sam uspjela vidjet dok mi je sestra pričala ima ih dosta i prevladavala je brojka 18.endo je 10,tako da cure moje samo pijte ciklu jer je meni od ponedjeljka do danas narastao sa 6 na 10 a u prošlom postupkU(kad nisam pila sok od cikle)bio je 6 pa deseti dan 8.Danas štopam a u petak je punkcija.
    .... Sanja1, nemoj mi reći da smo danas zajedno i strpljivo čekale UZV?
    Da, opet nije bilo dr. K., bio je dr. Radaković. Meni je rekao da je sve lijepo, folikuli su po 12 i 13 mm a endometrij 9 (ako sam sve uspjela dobro zapamtiti iz košuljice), u petak imam ponovo uzv!
    Sanja da li je to tebi danas prvi ili drugi uzv?

Osijek!
    Tebe sam tražila tamo po hodniku kod sestre M. ali vas nije bilo, (izgleda da ste već bile otišle u sobe), a onda kada sam začula krevete kako ih gurate doslovno sam buljila u vas nekoliko cura ali nisam znala u koga točno treba gledati... no dobro...
    Kako si ti prošla, ajd napiši nam izvještaj kada se odmoriš od puta!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •