Curkice, evo mene. Nisam sinoć smogla snage da palim laptop, ali sam znala da ću dobiti po nosu zbog toga . Transfer je prošao brzo i bezbolno, vratili su nam dvije blastice. Kompletan Patrickov izvještaj glasi aspirirano je 11js od toga 5 je bilo potpuno zrelo, mužev nalaz je bio ovaj put puno bolji pa su plivači na brzinu i bez problema ulovljeni, oplođene su 3 js, treći dan su sve tri bile super, a da petog dana jedna se prestala dijeliti, a dvije su super kvalitetne blastice i imaju jako dobre šanse. 2 js su nam zamrznuli, Patrick je rekao nadam se da se nećete morati nikada vračati po njih i poželio mi sreću.
Jučer je bila velika gužva, bilo je 6 žena za aspiraciju i koliko sam skužila dr. K im je radio i nije baš bio presretan jer nisu ni jedna njegove pacijentice, ja sam jedina bila za taransfer pa sam morala ćekati zadnja, ali dr. K je bio ok, sviđa mi se taj njegov mrgudni smisao za humor...
ivana 78 mislim da sam te vidjela jer i ja sam ti došla rano pa su mi rekli neka odem i dođem u pola 9, pa smo onda ja i mm sjedili do 9 i nešto i onda sam išla tamo kod Irene po ruksak jer sam ga tamo ostavila da ga ne vučem, učinilo mi se da sam te vidjela da sjediš na stolici odmah nekako tu bliže početku, baš sam rekla MM. Rekao mi je šta ne odem do tebe, ali taman su mi rekli da idem u sobu. I onda kad sam ja išla sa revetom gore ( ja sam išla sama jer su aspiracije već bile gotove ) pogledala sam u čekaonu i ti ( ako si to bila ti ) si gledala baš u mene...
Uglavnom evo ja sada mirujem, odlučila sam ležati prvih 5 dana i ništa ne raditi, tako sam i zadnji put, a poslije laganini do bete.
Osječam se puno bolje nego zadnji put ipak ima veze taj 5. dan puno se bolje tijelo oporavi od punkcije do 5. dana nego do 3. Zadnji put mi ni treansfer nije bio totalno bezbolan, a sada je i jajnici gotovo da me ni ne bole...
E sada još da prođe 14 dana....