Sela da bacile smo se na kulturu, samo kad vidim da je glavna vijest u cijelom danu kako je gđa. premijerka zapela u liftu uhvati me muka, ako je to najveći problem u ovoj državi onda super.
Ivana 78 ne znam zašto te inače boli tako jako poslije aspiracije? Mene nije nikad bolilo možda pola sata poslije onako divlječki, a poslije ništa, a prvi put me uopće nije poslije bolilo, mislim osjetilaa sam jajnike, ali podnošljivo. Ali bitno da je prošlo, sada još samo tulum i da se mrvice vrate gdje im je mjesto i tamo i ostanu!
Suzzi 2 još malo pola puta je prošlo, uskoro čemo znati rezultat, iako ja sam noćas prvo sanjala da mi je beta 0, a onda da je 70, ali sam ju vadila 12 dpt....uglavnom očigledno sam opterećena izgleda podsvjesno.
Jučer sam bila u posjeti mojima iako me muž i odvezao i dovezao, a tamo sam isto ležala i baš sam malo zaboravila na sve dok sam se družila sa bratom, tako da mislim da ću to danas ponoviti. I ja mislim da ne može ništa naštetiti, zadnji put sam nakon 9 dana išla raditi i sjedila 8 h pa se ništa nije dogodilo primile se sve tri mrve.
Ja svaki dan zbrajam simptome i svaki dan imam drugu prognozu. Do sada sam zaključila da su mi G velike i teške i boleee, poiskakale su mi bubuljice svuda, ali neke su se već i povukle, imam vrtoglavice, lagane kad ustanem ili hodam, lagane bolove u preponama i jučer sam prvi put osjetila neki metalan okus u ustima, i onda sam se sjetila da sam to i zadnji put osjetila, ali nisam povezala to sa ničim. E sada sve su to simptomi nećega samo čega?
Cure svima .