Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Tlatinčice ne mogu vjerovati! Baš mi je žao! Pa koliki je folikul? I jel sigurno ništa ili nastavljaš s pikanjima?

Ivana78 BRAVOOOO! Držim fige!

Ja danas na 2.uzv, dobila dalje terapiju, novi uzv sutra?! Jel netko imao tako uzv dan za danom? Tek kad sam otišla iz bolnice sam shvatila da to možda i nije uobičajno.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Tlatincice bas mi je zao,ali kaj to stvarno znaci da nista ili si ti to sama zabrijala?!Mozda naraste,pa ima jos vremena
    Ivana78 bravo bravo.Nekako mi se cini da sve cesce idu na blastice i to me bas veseli!!!!
    suzzie Kolike su ti js sada?Jesi pogledala kosuljicu?Mozda te zeli cesce pratiti jer ce mozda uskoro stoperica pa punkcija.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Sanjička;1637908[B prvotno napisa
    suzzie[/B] Kolike su ti js sada?Jesi pogledala kosuljicu?Mozda te zeli cesce pratiti jer ce mozda uskoro stoperica pa punkcija.
    Pa nisu neke, ja sam na onom low step up protocolu, manje doze-duže razdoblje. Sada na desnom jajniku imam dva veća folikula (15 mm i 13 mm) i nekoliko manjih od 10 - 11 mm, na lijevom nekoliko od 9 -11 mm (ali moj lijevi je uvijek bio ljeniji). Inače 11 dc.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj suzzie2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja danas na 2.uzv, dobila dalje terapiju, novi uzv sutra?! Jel netko imao tako uzv dan za danom? Tek kad sam otišla iz bolnice sam shvatila da to možda i nije uobičajno.
    Ja sam išla svaki dan na uzv i svaki dan na vađenje krvi, ukupno 4 uzv i 3 vađenja krvi jer jedan dan je bila nedjelja ( prvi dan ). Tako da nije to ništa neobično. Dont worry be happy !
    Sela Osijek danas je jos 6 dana,ili 5 i pol???
    Samo ti zafrkavaj! Ali ja sam u velikim dilemama. Opet noćas snovi katastrofa, bilo mi je muka noćas i bolio me želudac. Taman mi se kako ono kulturno kažemo smirila meka stolica, sada drugi vrag, i popodne mi je bilo muka morala sam van na zrak. U glavi mi se vrti ajme! Sve mi vuče na T, ali strah me i pomisliti kad je to sve tako...tanka je linija između ovoga i onoga, ne želim visoko letit pa past kao vrag. Baš sam i mužu rekla svako jutro mislim da nisam T, a svako popodne da jesam pa vi recite .

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    i popodne mi je bilo muka morala sam van na zrak. U glavi mi se vrti ajme! Sve mi vuče na T, ali strah me i pomisliti kad je to sve tako...tanka je linija između ovoga i onoga, ne želim visoko letit pa past kao vrag. Baš sam i mužu rekla svako jutro mislim da nisam T, a svako popodne da jesam pa vi recite .
    Osijek,jesam ti ja rekla da si trudna.Ja sam ti ko neka baba vracara.Mirisem trudnice na daleko....hahahaha

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •