Sutra ponavljamo betu, a ja se nadam da ćemo i na neki uzv u skorije vrijeme. Zadnji put sam sa 4+5 tt bila na prvom uzv i vidjele su se već 2 gv, a tjedan poslije vidjelo se tri srčeka koja kucaju. Moja gin. kaže da je to dosta rano i da se ne vidi uvijek tako rano, nekome tek sa 6-7 tt se vide otkucaji. Vidjet ću šta će mi reći iz petrove sutra kad javim betu.
Samo da prijavim još jedan uspjeh petrove, druga cura koja je bila samnom na aspiraciji mi je jučer javila da joj je beta 614! Njoj su treći dan vračena 2 zametka! Držim joj fige da bude školski do kraja. Njoj je to prvi postupak u petrovoj, došla je tu jer je čula da imaju dobre rezultate. iza sebe je imala par neuspjelih pokušaja u drugoj klinici. eto još jednom držim joj fige i njoj i onoj drugoj curi čija je beta bila 11 ona sutra ponavlja pa držim joj figice da raste !!!!
A jesam se raspisala, ali kad su sve neke lijepe vijesti!

Bab tebi hvala na komplimentima drago mi je svojim primjerom pokazati da i kad se loše stvari događaju, čovjek ne smije odustati i klonuti duhom nego u svemu tome nači neki razlog i poticaj za dalje. Meni su moje cure največi poticaj za dalje jer kad jednom dotakneš svoje dijete više nikada nije kao prije, osječaji su sasvim drugi od do tada poznatih. Meni je nažalost život to dao pa okrutno uzeo, ali ja ne želim ostati na tome, želim bebicu koju ću moći maziti svaki dan i gledati kako raste. A moje cure žive u mom srcu, a uspomene koje imam mi nitko ne može oduzeti. Slikice i sjećanja su tu i time su i one uvijek prisutne sa nama!