Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sela, hvala puno na odgovoru...
    Odradit ću još sad ovaj prirodnjak u Viliju pa vidjet šta i kako dalje. Sutra zovem Petrovu da mi daju neki termin i onda polako prikupljat sve što budu tražili.

Vidim da se lijepo družite na kavicama...baš mi je to drago za čuti...podizanje morala je u ovakvim situacijama jaakoo bitno-bar meni koja nekad znam potonut do samog dna i treba mi netko da me malo vrati iz mrtvih.

pusa velika svima

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam skroz zaboravila napisati svoj izvjestaj s uzv-a danas.Bila mi tolika guzva na poslu,uhhhh
    danas mi je 14dc endometrij se zadebljao na 6,5 folikul je jos uvijek na 10
    Rekao mi je dr da s obzirom da imam produzen ciklus da se isplati jos pricekati.Sad cemo vidjeti sta ce biti.....Otvorili mi danas kosuljicu i taco sjetim se tebe(opet od drugog tj prelazim na novi list kosuljice-hahaha).
    Ja mislim-nekako se nadam- da bi ovaj ciklus mogli koristiti smrznute js.Znam da su sanse male(koliko ono?) ali nekako me ipak nada drzi da je mozda moguce.
    tlatincice kako si?Vidjela sam te poslije i imala si mi smjesak zadovoljstva na licu i bilo mi je tako drago jer imam osjecaj da je sve super proslo!!!!!Znam da me nisi vidjela,sa strane sam se maknula da mozete proci.Ali eto da znas da sam mislila na tebe!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Curke,bilo je nesto u jucerasnjoj kavi(ili ste u dogovoru sa konobarom nesto stavile u moj ledeni caj)
    jerbo se kod mene nesto dogodilo!!!!Jutros!!!!
    Ha! Ha-ha! ha-ha-ha!
    Eto, pa ti ne dođi na kavu ako se usudiš!
    sve po planu i bolje od toga! juhuuuu!
    Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Tlatincice nadam se da je punkcija bila uspjesna i da je ulovljena barem jedna mini tlatincica.
    Da jedna... Cijeli buket od dva komada!

Citiraj Sanjička prvotno napisa Vidi poruku
    tlatincice kako si?Vidjela sam te poslije i imala si mi smjesak zadovoljstva na licu i bilo mi je tako drago jer imam osjecaj da je sve super proslo!!!!!Znam da me nisi vidjela,sa strane sam se maknula da mozete proci.Ali eto da znas da sam mislila na tebe!!!!!!!!
    Sanjička i ja- tajni agenti Iako nismo skužile što točno piše u mojoj košuljici
    Fakat te nisam skužila jer sam bila pošteno omamljena i nisam baš ništa osjetila. Za razliku od svih ostalih cura (koliko sam onako smotana- budna- spavam-zlo mi je, uspjela skuziti) jedino ja nemam nikakvo krvarenje nakon punkcije. Dvije male bljuvice na putu do doma i za mog doktora, koji je stvarno uvijek pažljiv prema meni.
    Pusa cure, al idem natrag u horizontalu jer se osjećam ko nekon neke loše pijanke.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •