Stranica 35 od 51 PrviPrvi ... 25333435363745 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Osijek, pozlatila se ti meni cijela...i ja se nadam da bi nam Vili mogao upaliti, ali neka meni Petrova za
    back-up
    Jel ti ponavljaš ß danas-sutra???

Pratila sam tvoju priču i ženo draga, ja ti se klanjam do poda na hrabrosti i svemu što si prošla, a ostala tak vedra cura. Baš iz tvojih postova neka pozitiva izlazi i ne mogu ti ni opisati kolko mi je drago zbog tebe i
    tm D da ste uspjeli.

Curke, šaljem svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa nek svaka uzme za ono šta joj treba.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sutra ponavljamo betu, a ja se nadam da ćemo i na neki uzv u skorije vrijeme. Zadnji put sam sa 4+5 tt bila na prvom uzv i vidjele su se već 2 gv, a tjedan poslije vidjelo se tri srčeka koja kucaju. Moja gin. kaže da je to dosta rano i da se ne vidi uvijek tako rano, nekome tek sa 6-7 tt se vide otkucaji. Vidjet ću šta će mi reći iz petrove sutra kad javim betu.
    Samo da prijavim još jedan uspjeh petrove, druga cura koja je bila samnom na aspiraciji mi je jučer javila da joj je beta 614! Njoj su treći dan vračena 2 zametka! Držim joj fige da bude školski do kraja. Njoj je to prvi postupak u petrovoj, došla je tu jer je čula da imaju dobre rezultate. iza sebe je imala par neuspjelih pokušaja u drugoj klinici. eto još jednom držim joj fige i njoj i onoj drugoj curi čija je beta bila 11 ona sutra ponavlja pa držim joj figice da raste !!!!
    A jesam se raspisala, ali kad su sve neke lijepe vijesti!

Bab tebi hvala na komplimentima drago mi je svojim primjerom pokazati da i kad se loše stvari događaju, čovjek ne smije odustati i klonuti duhom nego u svemu tome nači neki razlog i poticaj za dalje. Meni su moje cure največi poticaj za dalje jer kad jednom dotakneš svoje dijete više nikada nije kao prije, osječaji su sasvim drugi od do tada poznatih. Meni je nažalost život to dao pa okrutno uzeo, ali ja ne želim ostati na tome, želim bebicu koju ću moći maziti svaki dan i gledati kako raste. A moje cure žive u mom srcu, a uspomene koje imam mi nitko ne može oduzeti. Slikice i sjećanja su tu i time su i one uvijek prisutne sa nama!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Osijek, tvoje curice sa neba su ti najbolji anđeli čuvari koji te nikada neće napustiti...
    Nisam nikad baš uhvatila, kakvu dijagnozu imate ti i TM. I, da, možda mi mozak ne radi na ovim vručinama , ali kaj je to tmD, jel D ime ili?

Bab
    , samo da te pozdravim, nadam se da će Vili odraditi posao, bila sam kod dr. R u Viliju zbog poliupa i zadovoljna sam (osim sa onom minijaturnom pregradom za skidanje, pa mogli su malo knaufa stavit i napraviti solidnu prostorijicu) inaće ljudi su super. I da, ja da sam znala, išla bi kod doktorice P.B., iako nisam nezadovoljna sa dr. K, dapaće, veliki je stručnjak. Meni samo malo fali one ljudske dimenzije, da možeš o svemu detaljno popričati, pa ak treba i van radnog vremena.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bab zelim ti dobrodoslicu u klub Petrovki i zelim ti da sto prije postanes trudilica!!!!!Vidjeh da su ti curke sve napisale pa reko samo da te pozdravim!!!Mogla bi nam se i na kavama pridruziti...

Htjela sam reci da su mi ove nase kave postale od iznimne vaznosti.Nakon njih se osjecam nekako ispunjeno i poletno!Hvala vam na tome cure,predivne ste!!!

Tlatincica mislim na tebe i nadam se da je sve super proslo.~~~~~~~~~~~~~~~~vibram za veliki party koji slijedi!!!!!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ZAUZETA naša dijagnoza je ja ok, MM cryptozoospermia, i da MMD znaći moj muž D..i (njegovo ime). Šala, mala!
    Što se tiće doktora ja sam zadovoljna sa doc.K., nije loš kad ga upoznaš, samo moraš znati s njim. On mene tako podsječa na Foxa iz htz-a!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sanjička, hvala i tebi na lijepim riječima
    Za početak moram ići ponovno uplatit dopunsko jer smo to prestali kad smo krenuli privatno...
    Uopće ne znam dal se šta plaća ako ga nemaš, pa da me ne bi lupilo po glavi...a onda u akciju i SVE nalaze ponovo.
    Kaj mislite, oće mi bar priznat hiv, sifilis i to kaj ide u paketu a rađeno je kod njih u 12/2008???
    Ili baš BAŠ sve treba ponovo?
    Uf, trebalo bu mi cijelo ljeto da sve to prikupim, ali šta sad...tak ne idemo na more pa ću se bavit hormonima, brisevima i slično

Curke,

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Jel se za HIV i ostalo na transfuziji ne narucuje?Znate do kada se moze vaditi krv i koliko se ceka nalaz?

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel se za HIV i ostalo na transfuziji ne narucuje?Znate do kada se moze vaditi krv i koliko se ceka nalaz?
    Ne moraš se naručivati za HIV i ostalo. Nalazi se čekaju sve skupa 8 dana, a krv se može vaditi mislim do 9 (ali to STVARNO nisam sigurna).

Ja sam bila oko 8 i čekala 20-tak minuta.

Curke s kave HVALA! jer kao što je Sanjička rekla, nekako mi je stvarno lakše nakon nje

Tlatinčica mislimo na tebe.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    ZAUZETA naša dijagnoza je ja ok, MM cryptozoospermia, i da MMD znaći moj muž D..i (njegovo ime). Šala, mala!
    Što se tiće doktora ja sam zadovoljna sa doc.K., nije loš kad ga upoznaš, samo moraš znati s njim. On mene tako podsječa na Foxa iz htz-a!

Bravoo Osijek , ovo za Fox-a, pa cijelo si vrijeme razmišljam na koga on to mene podsjeća sa svojim način pristupa i komunikacije kad ono- Fox stvarno isti on (ne mislim fizički) uh sad si me barem riješila te dileme!!!

Baš sad čitam dijagnozu TM nisam baš naišla na takvo što, što to znači?
    Ajd daj malo barem kihni da me zaraziš svojoj betom

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo i mene.Taco zavod za transfuziju radi do 11,to je vrlo dobro.
    Curke,bilo je nesto u jucerasnjoj kavi(ili ste u dogovoru sa konobarom nesto stavile u moj ledeni caj)
    jerbo se kod mene nesto dogodilo!!!!Jutros!!!!
    Tlatincice nadam se da je punkcija bila uspjesna i da je ulovljena barem jedna mini tlatincica.
    Dobrodosla,Babs!!!
    Sanja1 kako je danas?

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sela sta se dogodilo???????!!!!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

[QUOTE=Bab;1642933]:

Kaj mislite, oće mi bar priznat hiv, sifilis i to kaj ide u paketu a rađeno je kod njih u 12/2008???
    Ili baš BAŠ sve treba ponovo?

Mislim da ti nece priznati 2 godine star nalaz,ali nalaz krvne grupe da,to hoce.Sto se svih papira tice,moze se sve rijesiti
    u roku mjesec dana ako se bas punom parom angaziras.
    Sto se hormona i briseva tice,mozda te to nece ni odmah traziti..mene nisu.
    Pozdrav

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sela, hvala puno na odgovoru...
    Odradit ću još sad ovaj prirodnjak u Viliju pa vidjet šta i kako dalje. Sutra zovem Petrovu da mi daju neki termin i onda polako prikupljat sve što budu tražili.

Vidim da se lijepo družite na kavicama...baš mi je to drago za čuti...podizanje morala je u ovakvim situacijama jaakoo bitno-bar meni koja nekad znam potonut do samog dna i treba mi netko da me malo vrati iz mrtvih.

pusa velika svima

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam skroz zaboravila napisati svoj izvjestaj s uzv-a danas.Bila mi tolika guzva na poslu,uhhhh
    danas mi je 14dc endometrij se zadebljao na 6,5 folikul je jos uvijek na 10
    Rekao mi je dr da s obzirom da imam produzen ciklus da se isplati jos pricekati.Sad cemo vidjeti sta ce biti.....Otvorili mi danas kosuljicu i taco sjetim se tebe(opet od drugog tj prelazim na novi list kosuljice-hahaha).
    Ja mislim-nekako se nadam- da bi ovaj ciklus mogli koristiti smrznute js.Znam da su sanse male(koliko ono?) ali nekako me ipak nada drzi da je mozda moguce.
    tlatincice kako si?Vidjela sam te poslije i imala si mi smjesak zadovoljstva na licu i bilo mi je tako drago jer imam osjecaj da je sve super proslo!!!!!Znam da me nisi vidjela,sa strane sam se maknula da mozete proci.Ali eto da znas da sam mislila na tebe!!!!!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Aj tlatincice javi nam draga na pp ....krasne vijesti nam je donijela Sanjicka..

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Aj Tlatincice javi seeeeeee.
    Kod mene je stanje bezvezno jer sam kod popodnevnog stavljanja utrića na prstu ugledala tamno smeđe,što znači da se m probija,šiti.
    Sela znači akcija krećeeeeee.
    Sanjička navijam za tvoj folikulić(to je od milja a ne zato što je mali).

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Curke,bilo je nesto u jucerasnjoj kavi(ili ste u dogovoru sa konobarom nesto stavile u moj ledeni caj)
    jerbo se kod mene nesto dogodilo!!!!Jutros!!!!
    Ha! Ha-ha! ha-ha-ha!
    Eto, pa ti ne dođi na kavu ako se usudiš!
    sve po planu i bolje od toga! juhuuuu!
    Tlatincice nadam se da je punkcija bila uspjesna i da je ulovljena barem jedna mini tlatincica.
    Da jedna... Cijeli buket od dva komada!

Citiraj Sanjička prvotno napisa Vidi poruku
    tlatincice kako si?Vidjela sam te poslije i imala si mi smjesak zadovoljstva na licu i bilo mi je tako drago jer imam osjecaj da je sve super proslo!!!!!Znam da me nisi vidjela,sa strane sam se maknula da mozete proci.Ali eto da znas da sam mislila na tebe!!!!!!!!
    Sanjička i ja- tajni agenti Iako nismo skužile što točno piše u mojoj košuljici
    Fakat te nisam skužila jer sam bila pošteno omamljena i nisam baš ništa osjetila. Za razliku od svih ostalih cura (koliko sam onako smotana- budna- spavam-zlo mi je, uspjela skuziti) jedino ja nemam nikakvo krvarenje nakon punkcije. Dvije male bljuvice na putu do doma i za mog doktora, koji je stvarno uvijek pažljiv prema meni.
    Pusa cure, al idem natrag u horizontalu jer se osjećam ko nekon neke loše pijanke.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma sjajno,prosto sjajno,vidis da nije sve tako lose ispalo,super mi je tvoj pozitivni stav uvijek,you big girl!!!!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joj joj Tlatincice,ljepo ja rekoh da neće biti samo jedan,nadam se da će u labu biti ludo i nezaboravno.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sanja1 ma nije mozda bas to omrazena!!!Nije,nije i nije!!!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bab pozdrav i sretno u Viliju!

Tlatincica za dobitne dvije js i tulum u labu ~~~~~~~~~~~~

Sanjicka ~~~~~~~~~~~~~~ da folikul poraste do sljedeceg uzv

Sela i sretno!

Evo ja vise ne odbrojavam, nego danas startam.
    Nazvala sam Petrovu i javila im kada dolazim na prvi uzv.
    Danas ce pasti prvi decapeptyl.

Zaboravila sam pitati u Petrovoj da li mi treba jos koja uputnica, osim one dvije sto sam ostavila kod njih (bolnicko lijecenje i spec. pregled)?
    Mozda sam i pitala ali sada bas razmisljam i ne mogu se sjetiti.

Dea2010 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bok cure!
    Ja vas već duže vremena čitam, ali evo odlučih se i pridružiti jer mi se čini prekrasnom podrška koju si međusobno pružate i razmjena iskustava i savjeta, jer mi se čini da mi sami ipak moramo dosta toga znati, neovisno o liječnicima. Ja i MM smo odnedavno u Petrovoj. Već godinu dana pokušavamo (1xITI, 1XAIH, 1XIVF klomifenski - bilo previše j.st za AIH, 1Xprirodni IVF, i trenutno čekam betu nakon AIh u prirodnom ciklusu.). Kod mene se sve čini ok (30 god), a MM ima AT (31god). Sad razmišljam da ako ova inseminacija ne uspije tražim IVF ICSI u prirodnom ciklusu. Jel mislite da to mogu tražiti u Petrovoj na svoju ruku ili to treba biti njihova preporuka. Zapisana sam za stimulirani IVF u 10mj ali se nasmrt plašim stimulacija i mislim da su katastrofalne za ženino zdravlje pa bi ih htjela zaobići ako ikako mogu.
    Zauzeta vidim da i ti imaš sličnu situaciju. Kako su se kod tebe odlučili za ICSI, i ako nije preintimno pitanje, kakve su vrijednosti spermiograma tvog dragog?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hej Pinny nije ti potrebno vise nista ako si ih dala.Ja isto danas zvala Petrovu,ali ih nisam uspjela dobiti.
    Sutra prva pikica.Sretno i tebi!!!!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tlatincica, znaci zavrsilo se na 2 kom.Nadam se da ce biti dobre i poslusne i labu.
    Ovo mi se jako svida da do 11h mogu vaditi krv na transfuziji.Iducu srijedu ujutro odradim psihologa pa u Petrovu 3.
    Sela, sretan ti pocetak prvog postupka.Znas da me jako interesira kako ce se odvijati.
    Sanja1, sjeti se sta sam ti rekla jucer i prekini agoniju iscekivanja.Sutra cekamo rezultat.
    Sanjicka, o tebi se vec price pricaju, stvarno si jedinstvena.Kad je iduci uzv?
    Pinny, s koliko cega pocinjes za stimulaciju?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pinny to je to što se tiče uputnica- ova za bolničko liječenje ti pokriva sve za... bolničko liječenje Ne treba ti ništa drugo.

Sanja1 znam kako izgleda kad vidiš ono smeđe, al ajmo se ipak još malo nadati, imat ćemo za koji dan vremena za ostale osjećaje. A nadam se veselju

Sanjička stvarno se lijepo razvija tvoja situacija (čitaj folikul i endometrij)

Sve mi se čini da ću nas početi zvati cikle iz Petrove

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pinny ne treba ti više uputnica niti jedna osim onih koje su već kod njih.
    Tlatinčica za dobar sexy party u labu ( sorry hormoni me pošteno tuku ) !
    Sanja 1 pričekajmo još malo prije nego zaključimo da je to vještica!
    Ivana 78 eto napokon sada znam da nisam luda meni dr. K skroz podsječa na foxa i to ne izgledom nego svojim smislom za humor i nastupom! Samo nitko mi do sada to nije isto potvrdio pa sam nekako to držala za sebe!
    Kada je ono tvoja beta? Držim fige! Ja sutra idem ponovo nadam se da je sada već velika!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tlatinčica za dobar sexy party u labu ( sorry hormoni me pošteno tuku ) !
    A to i je to, samo što nas nema tamo

Suzzie sjetila sam se danas tebe kad sam nešto htjela pitati doca, al nemam pojma jesam li ili nisam i da li je odgovorio ili ne. I silno sam htjela vidjeti biologa u onoj drugoj sobici al nisam mogla. Koja je to borba sa sobom bila... I još nešto moram reći: anesteziologica je prvo pogledala jednu ruku, pa drugu, stvarno nježno me piknula, i jedva se i vidi masnica- otprilike kao kod vađenja krvi.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Oprostite što ja danas pišem ko sumanuta
    Zaboravila sam reći
    Sela i Pinny dobro došle među bockalice!
    Sanja1 i Ivana78 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sanjička još malo pa smo ti i ja jedine čekalice beturine.

Majke mi neće mi se dijete zvati Beta.
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 10.06.2010. at 19:33

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Neka tlatincice samo ti daj,samo pisi,kako i ne bi,sad neka nas razvesele tvoji mali pupoljcici,nek se krasno oplode i razvijaju-to je sve sto trazimo za sad od njih!!!
    Da,ja sam od sutra nenadano(ali hvala ti boze sto je poranila-jer sad cu mozda moc i na skolovanje a i na more u 7.mj)pikalica,sto je tome uzrok:ne znam.Da li akupresura
    jajnika,da li cikla,da li pregled kod dr.,da li moja podsvijest,ne znam,ali gospodja se udostojila ranije pozvonit na vrata.Da pozvonit,razvalila ih je....Bez ikakvih naznaka da
    ce me ranije posjetit.Welcome,madame,welcome!!!Samo dajte,slijevajte se po miloj volji,draga madame,kupit cu ja i uloske za inkontinenciju ako treba,samo se vi izlije-
    vajte...
    Drage,pozdrav..

Dea2010 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bok svima!
    Danas sam već poslala jedan post u kojem sam se predstavila, ali ga ne vidim objavljenog, pa se neću opet predstavljati u slučaju da se naknadno pojavi. Samo će pitati ono što me zanima. Da li u Petrovoj mogu na svoju ruku tražiti IVF ICSI (ja-ok, MM-AT), budući da do sada AIH, a ni par IVF-ova nije uspjelo?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja bih još malo o dodatnom- dobro za što bi nam trebalo dodatno osiguranje? Neplodnost i trudnoća su pokriveni 100% sa redovnim zdravstvenim. Jedini slučaj kad mi je trebalo dodatno zdravstveno je bilo kad sam vadila krv za HIV i Hep, ali to smo platili (ako se dobro sjećam) 265 kn po glavi a to je manje od 1560 kn godišnje koliko košta ta "privilegija" DZO-a.
    HIV se može vaditi i negdje na Šalati/ zaraznoj (to liječnici znaju) i tamo je nalaz besplatan.
    Hm, da, rekla mi je jučer jedna ženska da joj nisu priznali nalaz krvne grupe jer nije iz Petrove. Ou maj gad!!! Pa neš' valjda dobit druge rezultate ako u nekoj drugoj zgradi izvadiš krv... Možda je onda bolje investirati u vađenje krvi u Petrovoj da dobiješ odgovarajuće rezultate. Čisto radi uštede vremena. A i rezultati možda budu bolji
    Blago farmaceutskoj industriji...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dobro došla Dea2010!
    Sad će ti najveća pričalica ovdje () reći svoje iskustvo:
    Ja: Doc, može prirodni umjesto Aiha?
    Doc: može, ali mislim da je to preinvazivan postupak za vaš slučaj. To vam je moja preporuka, a ja ću napraviti kako vi želite.

Dakle, ne radi se o ICSI, ali odgovor bi ti mogao pomoći. Pitaj, konzultiraj se, vjerujem da će ti liječnik dati iskren odgovor. I zapiši si pitanja prije konzultacija, svi imamo nezaboravna iskustva zaboravljanja pitanja kad uđemo u ordinaciju

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tlatincice a gdje je ranojutarnja kava?????hm,hm,ona mudruje od ranog jutra bez dopinga
    Kuham je onda ja za sve nas...
    Moji gutljaji su mi jutros posebno prijali jer mi ovo jutro znacajnije od ostalih.
    pusssa

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Samo da vas obavjestim da mi je stigla prava m,malo sam se jučer isplakala i danas sam već fajn,pripreme za jubilarni 3.put mogu početi.
    Sela sretno s pikanjem i od sveg srca se nadam da ti je ovo zadnji pokušaj i da ćeš za 10 mj nunati svog bebuljca,šaljem ti veeeliku pusu.
    Tlatincice čini mi se da se noćas Petrova tresla,te tvoje mrve sigurno luduju u labu.
    Sanjička kad je novi uzv?
    Ivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Spavalice jedne! Ja sam popila već 3 kave. Zar se ne kuži hiperaktivnost
    Cure koje ste sad friško bile na transferima: jel zovem lab danas ili sutra? (podsjetnik: punkcija je bila jučer).
    Znam da je sestra jučer nešto govorila, ali ja se nikako ne mogu sjetiti što je rekla- eto kako je anestezija bila dobra

Edit: upravo mi je dimnjačar ušao u stan- a ja ni jedan gumb na sebi nemam! Aaa!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj sanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da vas obavjestim da mi je stigla prava m

Sanja

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tlatincice zoveš lab u subotu.pusa

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sanja 1 baš mi je žao, ali valjda će onda biti 3. sreća!
    Ja se upravo vratila sa vađenja krvi 16 dpt ß 1885!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

sanja 1 baš mi je žao, ali valjda će onda biti 3. sreća!
    Ja se upravo vratila sa vađenja krvi 16 dpt ß 1885!
    Bravo Osijek!!
    Da pitala si me, ja bi betu trebala vaditi 19.06. pa s obzirom da je subota, možda u petak napravim test.... ne znam... pojma nemam ili odem u petak na betu...

Sanja1 žao mi je, ali bravo za stav samo tako se može nastaviti dalje

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sanja1, zao mi je zbog neuspjeha ali mi se svida tvoj optimizam.
    Osijek, krasna beta.Ti si skolski primjer onoga sto i jeste smisao MPO-a, da nam malo pomogne kad mi zastekamo.

Dea2010 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Tlatincice hvala na dobrodošlici i svom iskustvu. Imaš pravo - ja ću pitati pa ćemo vidjeti šta će mi reći. Tko pita ne skita.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo zvala sam petrovu i u ponedjeljak imam prvi uzv!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Osijek eto nam prilike da se upoznamo,imam ga i ja,pa cu te potraziti...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sanja1
    Cure,ja sam uvijek(u 2 pokusaja)biologa zvala drugi dan,tocnije prvi dan od punkcije.I transfer bio onda 3.od punkcije ako se punkcija racuna kao nulti.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sanja1 zao mi je

Osijek i Sela sretno u ponedjeljak na uzv!

Ivana78 ~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu.

Tlatincica ~~~~~~~~~~~~~~

Cure hvala na odgovorima. Znaci to je to. Jos ubacim par stvari u torbu pa uskoro na izlet u Zagreb.

Taca70 prvi dc krecem sa decapeptylom a 2,3,4 dan po pet menopura i 5,6 tri menopura. Za dalje poslije prvog uzv.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pinny sretno nam se pridruzila i jos sretnije otisla od nas(u odbrojavanje)

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Osijek eto nam prilike da se upoznamo,imam ga i ja,pa cu te potraziti...
    Eto super samo kako ćemo se prepoznati?
    Hoćeš nositi crveni karanfil?

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Osijek predivne li bete,udjeli malo.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pinny vidim da krećeš u akciju,sretnoooo.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pinny, kreces s 5 ampula?Mora biti neki razlog za tako jaku stimulaciju.Ajd ga podijeli s nama.Ja ti volim analizirati i usporedivati sto bas i nema smisla ali ne mogu si pomoci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •