Stranica 36 od 51 PrviPrvi ... 26343536373846 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,751 do 1,800 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sanja1 stvarno mi je žao !
    I svaka čast na optimizmu, odmah pomislim kako sam ja cmizdrila nakon negativne aspiracije, sram me bilo! Idemo dalje, odbrojavat ćemo zajedno uskoro ponovno!

Sela napokon počinjemo i naravno navijamo!!!

Tlatinčice, Sanjička, Ivana78 i sve ostale drage cure koje ste čekalice koje čega, držim za Vas fige, čvrsto čvrsto!!!!! Jer ste to zaslužile!

Osijek ne razumijem se baš u vrijednosti bete, ali ovo mi se čini dosta, jesu dvojke možda?

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Osijek, pa ta beta ide nebu pod oblake, jel već razmišljate da su dvojke?

Sanja1, , znam, sve znam, većina nas je to prošla, nije neka utjeha, al znaš i sama da će opet svanuti sunce...

Pinny, stvarno, 5 ampula, kakve su vam dijagnoze? To je jako puno, do 6. dana već dobivena 21. ampula...

Ivana78, ~~~~~~~~~~~
    i za Tlatinčicu isto~~~~~~~~~~~~~~

Dea2010, pozdrav. Pitala si za nalaze MM, imao je A 4%, B 20%, C14% i D 62%; concentration - 26,23 mil/mL spermcount - 62,96mil ... mislim da je to najvažnije.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Au Osijek!
    Kolika je tvoja beta, to tvoje malo već zna i čitati

Sanja1 mislim na tebe brzo će treća sreća

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

DA, znala sam da mi je jedan potpis posebno drag, Suzzie2, to je stvarno živa istina

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Zaboravila još napisati, nismo tražili ICSI, mislim da o tome odlučuje biolog kad vidi trenutni uzorak sperme, jer ove nalaze što mi nosamo su samo okvirni uzorci.
    Npr. MM ide sada idući tj dati uzorak i prema tom nalazu moj dr će odlučiti da smo (vjerovatno) za IVF, a u postupak idemo tek u 9.mj i tko zna kakav će tada biti nalaz. Ja si to tako zamišljam, kad Patrik dobije pod mikroskop uzorak, on je taj koji kaže - ovo je za IVF ili za ICSI ili nešto treće. A naravno da se može i prije o tome razgovarati da dr-om, pa i sa biologom, pa tu su zbog nas.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

E cure moje ma šta bi ja bez vas,baš ste mi preslatke.Ja sam sad već skroz dobro,m teče u potocima a snjom valjda i sjeta a i kupila sam si nove natikače ,kao ono ajd bar nešto.
    Tlatincice~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnji poziv,joj neću biti sutra uz komp cjeli dan,izgorit ću od znatiželje.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

U zadnjem postupku sam sa 3 menopura a kasnije po 2 dobila jednu jajnu stanicu (i cistu) i nisam dosla do transfera. Sada je doktor povecao dozu i uveo decapeptyl.

Cijelo ovo vrijeme izmedju postupaka sam isla na folikulometrije zbog ciste i nije je bilo.

Inace kod MM je sve ok a ja imam zacepljene jajovode.

Nadam se da ce sve biti ok. A to mislim i na pet komada i na ishod.

Dea2010 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hvala Zauzeta. To su bile korisne info.
    Ugodan vikend svima!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pinny draga. znam da sam dosadna ali koliko ti je godina i koliki ti je FSH?Ja sam u 1.IVF-u imala samo 2js sa 36 menopura i to u dugom protokolu ali kasnije sam sve bolje reagirala.Valjda se bas tada tako zalomilo.Tvoj dr ocito hoce da ih potakne sto vise na rast a poslije da ih lagano dozira.Osim toga,imala sam i prekinut postupak zbog ciste nakon 20 menopura.Hocu ti reci, shit happens ali opet dode na dobro.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Taca 70 samo pitaj, zato smo tu.

Imam 35 godina. Hormone sam napravila sada pred postupak i to na svoju ruku. FSH mi je 6.2 (3.50-12.5) a LH mi je 5.5 (2.4-12.6).

A to za cistu je bio cisti peh jer inace nemam problema sa cistama.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dbrjtr svim curama,zelim svima ugodan i dobro iskoristen dan.Ja cu ga provesti u firmi.ali mislit cu na vas
    i pomalo bacati pogled na forum.Ajde da dogovorimo jos jedan cvenk prije srpnja...sto kazete?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jedan Điđi me čeka. Ukrcaj u matični brod sutra ujutro.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Krasno.Sretno putovanje!!

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Tlatinčice super! Jedva čekam da se ukrca, i ti zajedno s njim, u vlakić koji putuje devet mjeseci!!!!!! Pusa!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tlatincice ! Sretno sutra na ukrcaju.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tlatinčice sretno!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Tlatinčice, odlično, za sutra ~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Thanks you guys!
    Idem još ispeglati što ima za peglanje, napraviti još neke stvari za posao i 2 tjedna slatkog isčekivanja počinje.
    Nekako me sad više trta nego prvi put :chicken:

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Tlatincice super! Nek ti je sa srećom i nek ti beta bude ko kod Osijek.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tlatincice~~~~~~~~~~za sutra.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mali izvještaj:
    transfer- super! Sve pohvale doktoru V.! Ovo sa uzv- om me skroz odusevilo, lijepo sam vidjela bijelu točkicu kad se Điđi ukrcao i gdje se ugnjezdio, cijela ekipa i osoblja i današnjih pacijentica izvrsno raspoložena, super atmosfera... ma sve super!
    Čitamo se sutra!
    Pusa svima

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tlatinčice sada samo držimo fige da tamo i ostane i da doćekamo veliku betu!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tlatincice bravo za tvoju mrvu,bit će njoj ljepo kod tebe i ostat će jedno cc 9 mjeseci.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Odlično Tlatinčice, vivrice za Điđija ~~~~~~~
    p.s. kakav UZV, jel to neki novitet?

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hm,ni meni nije bio transfer sa uzv-om.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Uzv je definitivno novitet ali dr.V to savrseno radi i bez njega iako malo sminke ne skodi.
    Tlatincica, sada ~~~~~~ i cekamo +.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tlatinčice, da dočekaš svoju VEEEELIKU beturinu!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dobro jutro moje dame! Vruća kava i friško pecivo su tu, izvolite!
    Uzv na transferu kod dr.V i nije baš najnovija vijest- znam da je on jedini liječnik u Petrovoj koji to koristi, a zašto drugi ne- to ne znam.
    Ne bih rekla da je samo šminka u pitanju - "Smatra se da je embriotransfer pod kontrolom ultrazvuka možda krucijalni moment u čitavom postupku, posebno u određivanje mesta tj. tačke u kavumu uterusa na kojoj će embrioni biti postavljeni, uz očigledne prednosti u odnosu na embriotransfera zasnovan na 'kliničkim osećaju'" link možda više način liječenja
    U svakom slučaju, 8-stanični malac je tu, i mislim da smo daleko dogurali, jer nisam se ni ovome nadala kad je bilo rečeno da ne reagiram na stimulaciju.
    Oh, da, cikla = endo 13 mm.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tlatincica, stvarno ne znam ali ja sam prosla 3 transfera bez UZV kod dr. V i 3 sa UZV u Viliju i Mb pa nis koristi.Vjeruijem samo u srecu i kvalitetan zametak.Nadam se da ce se kod tebe oba ova faktora spojiti.
    Sanjicka?

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sta se sve izdogadalo preko vikenda........
    Sanja1 bas mi je zao,ali kak se kaze treca sreca!!!!
    Zato nasa osijek razvaljuje sa ciframa! Od srca ti cestitam!!!!
    Tlatincice cestitam i tebi.Znala sam ja da taj blazeni osmijeh znaci uspjeh!!!!!Puno~~~~~~~~~~ za malog điđia,uspjeh je zagarantiran!!!!

A mene nece pa nece!!!!!!!Odustalo se,OPET.
    folikul ne raste a endometrij i dalje pretanak(ne znam detalje koliko su).Moram se javiti u 8 mj na dogovor.Pitala sam za stimulaciju na jesen a on kaze da ne bi opterecivao jajnike kad imam smrznute js,prvo bi njih iskoristio....
    Ja sam ponovno zrela za kavu!!!!!!!!!!!!!!!!A vi?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Vjeruijem samo u srecu i kvalitetan zametak.
    I ja. Da je uzv garancija ičega, svi bi ga koristili. Ali nekako... vidjela sam pa mi je lakše :nevjerniTomo:
    Sanjička... baš mi je žao za ovaj put.
    Cure puno vam hvala na svemu!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Moram jos napisati da mi je bilo nekako lakse jer je s menom bila Sela.Sela hvala ti na podrsci i nadam se da cemo uspjet dogovoriti kavu!!!Jesi ti jos dugo cekala?
    Zao mi jedino sto nismo uspjele upoznati Osijek,nekako nam je izmakla!!!!!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sanjička baš mi je žao,nekako sam bila uvjerena da će folikul ipak biti dobar.
    Ja nisam ništa obavila jer mi je sestra rekla da se tek u 8mj. mogu naručit za dogovor kod dr. i tek onda ponovo staviti na listu.pih

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sanjiicka bas mi je zao za folikul i sto nije porastao.

Tlatincice ~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!

Osijek i Sela nadam se da je uzv dobro prosao!

I ja skoro stizem. U srijedu ujutro mi je prvi uzv. A na kavu dolazim i ja ako bude dok sam u Zagrebu.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sela, kak' ide pikanje?

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    Sanjička baš mi je žao,nekako sam bila uvjerena da će folikul ipak biti dobar.
    Ja nisam ništa obavila jer mi je sestra rekla da se tek u 8mj. mogu naručit za dogovor kod dr. i tek onda ponovo staviti na listu.pih
    I ja sam mislila da je ovaj ciklus to,ali eto kad se previse nadas razocaranje je jos vece.
    I ja tek u 8 mj. na konzultacije.Najvjerojatnije opet prirodnjak.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sanjička zašto toliko prirodnjaka?

Tlatinčice mislim da je po statističkim vjerojatnostima uspjeha u 6 mjesecu (ili neuspjeha) napokon vrijeme da se nekom sreća i osmjehne! (ne računam naravno Osijek, ona je izvan konkurencije po svim kriterijima!)

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Elem,evo mene konacno kod kuce...Ubile me ove vrucine,a ja kao za inat te obavi ovo,te ono...A dan mi poceo u 5 i 15,molit cu lijepo..
    No jako ugodno sam se iznenadila kad sam srela Sanju1,a poslije i Sanjicku,to daje folikulometriji sasvim drugu dimenziju...Poslije sam cula da Sanja1 nije obavila po sto je dosla.hmmm
    Sanjicka moja,da je barem sve kod tebe bolje i uspjesnije zavrsilo..ja jos uvijek mislim da si dobar materijal i ovako i da je dr trebao biti malo manji zicherash.
    Endo bi se jos podebljao od trenutka kad si das stopericu i bio bi sasvim dobar..
    Ali opet s druge strane,valjda dr zna sta radi...
    Tiki_a ,pikanje ok,standardno,mm mixa,a ja ciljam.Vec prvi dan pocelo probadanje u jajnicima.Na uzv sve korektno,rano je jos za reci ista.
    Neki dan smo bili u SLO naruciti Cetrotide,fala Taco na savjetu;doci ce tek u srijedu,ali iako sam se bojala da se to nece poklopiti sa pocetkom uzimanja,izgleda da hoce...Jako ljubazna ta neka mlada magistra u Brezicama,rekla da ce me zvat ako u utorak dodju..
    Odo ja sad kuhat muzicu!!!!!puse

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I poseban post za tlatincicu da se njena savrsena tockica savrseno umnozi..pusse

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Aj Selakad smo frendica i ja došle tamo svaka sa svojom ultra obilnom m samo smo se pogledale i otperjale na kavu,to nam se učinilo mnogo pametnije.Moram reći da si mi nekako puna optimizma i energije,kako si samo pičila jutros,kao da imaš propeler u guzi ili to hormoni rade,u svakom slučaju baš si mi bila super.
    Tlatiiiiinciceeeeeee!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj suzzie2 prvotno napisa Vidi poruku
    Tlatinčice mislim da je po statističkim vjerojatnostima uspjeha u 6 mjesecu (ili neuspjeha) napokon vrijeme da se nekom sreća i osmjehne! (ne računam naravno Osijek, ona je izvan konkurencije po svim kriterijima!)
    Ahaahaha suzzie2 kako si me nasmijala
    Kako mi je dosadno... Ležim, pa par koraka, pa opet legnem, pa malo na terasu, pa legnem... mislim, ako izdržim još sutra ovim tempom i bez hematoma na leđima, svaka mi čast!
    Mm je na godišnjem pa on lijepo kuha, donosi, odnosi, sve super, samo da nije svjetsko nogometno prvenstvo...

Zaboravila sam: gdje mogu nabaviti onaj aplikator za utriće?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zaboravila sam: gdje mogu nabaviti onaj aplikator za utriće?
    Koji aplikator?

Evo moj mali izvještaj, više sam bila razočarana i ljuta zbog svega da se nisam u prvi tren ni uspjela veseliti mojoj mrvici.
    Uglavnom dr. K nije tamo iako su rekli da će biti, bila dr. P.B. pogledala brzinski i rekla da još je rano ne vidim ništa, onda se ispravila kad je vidila moju facu, mislim vidi se GV i kasnije sam ja vidjela na slikicu koju mi je dala i zametak od 2.7mm, ali se još ne vidi srčana reakcija.
    Rekal mi je napravite betu u srijedu i petak i ponedjeljak ponovo uzv kod doc.K.
    Ja sam joj onda rekla da nisam iz zg i dali da se toliko vozam, našto je ona rekla pa onda to sve lijepo u osijeku napravite vi uopče nemorate dolaziti ovdje trudnoću vodite u os. Htjela sam joj objasniti da znam da ja mogu voditi trudnoću u os, ali da sam htjela dogovoiti se za konrole svakih nekoliko mjeseci kod doc.K zbog prethodne trudnoće, ali nisam ništ uspjela ni izgovoriti do kraja već sam bila vani!
    Uglavnom jedna mrvica se vidi kod mene, ja ću kod svoje soc. gin. koji dan, betu ne namjeravam više vaditi nego napraviti uzv za tjedan dana i to je to!
    Sela ja sam škicala po čekaoni, ali budući da nije bio nitko sa crvenim karanfilom...sjedile su neke dvije ored mene nisam slušala o čemu su pričale, ali sam skužial da su se na kraju tek upoznale, pomislila sam da je možda netko s rode ?!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mislim, stvarno... Osijek, daj ti nazovi i naruči se za pregled kod svog doktora. A beta ti je stvarno moćna čudi me da je samo jedan malac od 2,7.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Osijek, stvarno bezveze da su te tako rano narucili, iduci tjedan bi bio i tvoj dr i culo bi se srce.Koliko ti je proslo od transfera?
    Sela,kad je iduci UZV?Navodno da se s Cetrotide pocinje kada folikuli dodu do 14mm.Tebi je definitivno jos prerano.
    Ovo ljeto bi moglo biti veselo, toliko akcije mora uroditi plodom.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pa još je rano to znam i ja. Prema menstruaciji bi bilo 5+1 tt, oni su na neku čudnovatu foru napisali 5+5, a transfer je bio 26.05.
    Sva sreča imam super ginekologicu koja se veseli svakoj trudnoći i djetetu kao da je njeno, nekad se znala veseliti više nego ja sve mi bude neugodno!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I da gdje nam je Ivana 78 jel bila beta danas?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Osijek

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    I da gdje nam je Ivana 78 jel bila beta danas?

..moja draga, kod Ivane ništa novo. Dakle od subote mi curka ono smeđe, a i dan danas, jadna sam i tužna... transfer mi je bio 05.06. (subota) i na otpusnom mi piše da betu vadim za 14 dana što bi ispalo negdje 18.06. što ja neću ni dočekati... već sam jučer isplakala, stavljam si utriće i danas, odnosno dok mi ne procuri za pravo...
    Zamislite, počelo mi brljati osmog dana transfera, to još nisam doživjela, to se samo meni može dogoditi...
    ovo je za jednu moju pre-dragu cimericu, iz P. koja mi je uljepšala boravak u bolnici i današnji dan vješću (nadam se da se neće ljutiti što ovo pišem) danas je radila test, koji je pokazao odmah plus ko kuću
    pusa

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ivana ako ti od subote još nije počelo za pravo možda i nije m.Jesi napravila test?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sanja1 vidim nesto novo u tvom potpisu
    Ivana78 ne mora to bit m,mozda ce to biti trudnoćica koja se
    tako javlja...ajd drzim fige...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ivana78
    možda ipak implantacijsko...