Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
Dbrjtr curke,evo dok ja cmrčem kavu s aparata, vama kuham najbolji ness i turkische po zelji...
Jucer sam dozivjela maltene toplotni udar,ne znam jel to od hormona(Sanja1!!!)ilMislim da
vise necu na sunce izmedju 12 i 15 jer me kasno popodne oborilo nesto i onesvjestilo...
Legla sam na trosjed u boravku i kao mrtva riba lezala do 19 h.Ima li tko takvih iskustava?
Imam jos jedno pitanjce za ranoranilice mudrilice tocnije za sve vas...Sutra radim smjenu
u kojoj cu morati sama mixati gonal i piknuti se,a radim posao na salteru s kojeg se necu
moci maknuti ni na 10ak minuta( a nema me nitko mijenjati).Da li bih mogla smixati gonal
doma i donijeti ga na posao i staviti u frizider do upotrebe?Mislim da sam to vec pitala
negdje ali mi se nije svidio odgovor..he.negdje sam procitala da se i smixan moze drzati
u frizi 28 dana.Sto kazete?
kao prvo, svim curkama želim dobro jutro i da nekak preživimo i današnji dan
Sela, meni su rekli da se gonal mora dati odmah po mixanju i da nije dobro da dugo stoji u šprici...e, sad...ja sam u prvom stimuliranom postupku potrošila jedno 2 sata dok se nisam uspjela ubost sa prvom injekcijom...i sve je bilo OK, tak da po tome ne vidim razlog zakaj ti to ne bi smućkala i stavila na hladno na 2 sata. Jedino si izvadi malo ranije van da ti se zagrije inače bu te peklo...bar je meni tak bilo sa hladnim gonalom...
Eto, nadam se da ti se moj odgovor ipak malo više sviđa
I sretno sa pikanjem
kissić svima drage curke