Sela, sam svoj majstor (pikalica), ha? Bravo...!![]()
Sela, sam svoj majstor (pikalica), ha? Bravo...!![]()
Dbrjtr curke,evo dok ja cmrčem kavu s aparata, vama kuham najbolji ness i turkische po zelji...
Jucer sam dozivjela maltene toplotni udar,ne znam jel to od hormona(Sanja1!!!)ilMislim da
vise necu na sunce izmedju 12 i 15 jer me kasno popodne oborilo nesto i onesvjestilo...
Legla sam na trosjed u boravku i kao mrtva riba lezala do 19 h.Ima li tko takvih iskustava?
Imam jos jedno pitanjce za ranoranilice mudrilice tocnije za sve vas...Sutra radim smjenu
u kojoj cu morati sama mixati gonal i piknuti se,a radim posao na salteru s kojeg se necu
moci maknuti ni na 10ak minuta( a nema me nitko mijenjati).Da li bih mogla smixati gonal
doma i donijeti ga na posao i staviti u frizider do upotrebe?Mislim da sam to vec pitala
negdje ali mi se nije svidio odgovor..he.negdje sam procitala da se i smixan moze drzati
u frizi 28 dana.Sto kazete?
Posljednje uređivanje od Sela : 15.06.2010. at 07:02
Ili ga smixati u posljednji trenutak dok jos imam kolegicu da me zamijeni,to bi znacilo recimo da ce
mjesavina stajati od momenta mixanja do apliciranja oko 2 sata..
Nisam radila test, nemam snage! Jučer sam 2 puta krenula u ljekarnu da ga kupim, došla do ljekarne i jednostavno produžila dalje... Ali mislim da ću ga danas otići kupiti, jer i danas opet smeđe g**** curi. Ne znam ... više stvarno nisam pametna, danas već nisam tužna, danas sam ljuta![]()
Eto i mene ranoranilice!!!!
Sela draga uvjerena sam da nece smetati da stoji 2 sata do pikanja.Recimo,ne bi ga drzala smiksanog cijeli dan ali 2 sata nije neki bed!!!!!
Ivana78 znam da ti je sigurno tesko,ali ja da sam na tvom mjestu ja bi napravila test,nekako bi bila mirnija.Ja vise volim znati istinu odmah pa sta bude bude......~~~~~~~~~~~~~~
tlatincice,trudnice moja kako si ti,kako kratis vrijeme?!
Hocemo dogovarati kavu,recimo srijeda ili cetvrtak??????
Dobro, hvala na pitanju. U nedjelju sam ziher bila trudnica, vidla na uzv-ua dalje ćemo vidjeti. Sad na kraju svega kad sam skužila da mi nije fora biti nepokretan invalid, sad mi mm ne da da se mičem. Morat ću se danas izboriti za svoja prava na šetnju do birtije!
![]()
Sela, dobro kaže Sanjička- smiksaj u zadnji čas koji možeš pa baci na neko hlađenje, nemoj baš da stoji cijeli dan.
Ivana, meni su rekli da ako i dođe do krvarenja da ne paničarim jer to vrlo vrlo lako može biti implantacijsko. Prepisujem link sa odbrojavanja http://www.ivf.ca/duedate.php pogledaj, to bi ti taman moglo biti to. Mrzim lažne nade, jednostavno pogledaj činjenice.
I odi po testić, nemoj se mučiti.![]()
Tlatincice draga, veća sam bila na toj stranici, i svugdje... ali u ljekarni ne
Budem danas otišla kupiti i napraviti test pa makar i navečer, pa vam javim![]()
kao prvo, svim curkama želim dobro jutro i da nekak preživimo i današnji dan
Sela, meni su rekli da se gonal mora dati odmah po mixanju i da nije dobro da dugo stoji u šprici...e, sad...ja sam u prvom stimuliranom postupku potrošila jedno 2 sata dok se nisam uspjela ubost sa prvom injekcijom...i sve je bilo OK, tak da po tome ne vidim razlog zakaj ti to ne bi smućkala i stavila na hladno na 2 sata. Jedino si izvadi malo ranije van da ti se zagrije inače bu te peklo...bar je meni tak bilo sa hladnim gonalom...
Eto, nadam se da ti se moj odgovor ipak malo više sviđa
I sretno sa pikanjem
kissić svima drage curke
[QUOTE=tlatincica;1645869]
Dobro, hvala na pitanju. U nedjelju sam ziher bila trudnica, vidla na uzv-ua dalje ćemo vidjeti. Sad na kraju svega kad sam skužila da mi nije fora biti nepokretan invalid, sad mi mm ne da da se mičem. Morat ću se danas izboriti za svoja prava na šetnju do birtije!
![]()
Ma htjela sam se nadovezati na ovo mirovanje. Ja do sada imam iza sebe 5 postupaka i probala sam svakako i ležati i hodati i svašta nešto ali rezultata nema, pa sam sada na zadnjem transferu pitala biologa i dr. što znači mirovati? da li moram striktno samo ležati nek mi to malo pojasne! Odgovor je bio: Ostanite danas ležati, sutra već možete slobodno hodati, samo se nemojte fizički naprezati, podizati teško (teže od 3 kg), odnosno raditi poslove koji naprežu trbušne mišiće, da na kraju je rekao: radite sve što vama paše osim ovog što sam vam nabrojao!!!
Sela meni to s miksanjem sad više nije jasno jer sam ja u ovom postupku koristila pen gonale gdje je već unutra sve smiksano i tako stoji dokle god mu ne istekne rok trajanja.
Ivana da je to m mislim da bi ti se već odavno rasprašilo,iako neželim davati lažne nade ali stvarno tako mislim,meni je u oba postupka smeđe trajalo 1 dan a onda je krenula krv.
Ja sam za kavu!![]()
Ma da,tocno znam da sam u odobrenju za upotrebu na jednom mjestu procitala da se smiksano odmah mora aplicirati,a s druge strane da se izmijesano i skladisteno na hladnom mora iskoristiti u roku od 28 dana.Tako da cu ja onda izmiksati sama i pripremiti si sve i cekati vrijeme i prigodu za shut.
Tenks cure...
I ja bi kavu onda..meni bi pasao cetvrtak eventualno,a onda poslije ne znam ako dodje do punkcije i transfera...pa mirovanje..pa kak cu se osjecat..pa..pa...
Ok, ispravak: S čim mogu kupiti onaj aplikator za utriće?
Došla sam u ljekarnu i izbezumila jadnu ženu koja je otvorila sve kutije u kojima se nalaze razni aplikatori: za kreme, za ispiranje, puni s nemogućnošću novog punjenja... Nisam našla ništa što bi odgovaralo onom opisu. Nažalost moju i 5 -6 ljudi iza mene u redu.
Jeeeezus,tlatincice sorry kaj ti nismo rekle-a cudi me za tetu u apoteci da nije znala-radi se o Canesten vaginaletama,aplikator je unutra ukljucen...
Kad sam smotana
Al ništa naspram ove tete u ljekarni- to što je pootvarala sve kutije nije bila moja ideja. I sva je bila rasčupana nakon te akcije
Hvala Sela![]()
Ma samo mi zao da si otisla neobavljena posla,hodala po ovoj vrucini i maltretirala se..pilotica maticnog broda ne smije se sekirati zbog svog nježnog putnika..![]()
proćitaj=pročitaj
A testić?![]()
Curke samo da vam mahnemjer sam bas umorna.
Zato saljem svima kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~ i
Izmorio me ovaj put a i docekala me kisa i grozna sparina kada sam stigla u zg. I desni jajnik danas bas osjetim vise nego ovih dana. Odoh ja na spavanje.
Ivana78 imam ja testova pa ti dam ili posaljem ako nisi jos kupila.
Pinny javi kako je bilo na UZV ?! sretno i ~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Sanjička : 16.06.2010. at 09:14
Joj curke mene strah i napisati, dakle skupila ja jučer snage i otišla kupiti test oko 18,00 sati, i zamislite valjda od straha sa suočavanjem licem u lice nisam mogla piškiti do 22,30.
Obavila test (koji se može raditi u bilo koje dana) koji je pokazao +, doduše okomita crta je blijeđa od vodoravne, ali je +. Ja ne mogu doći sebi od šoka-ne vjerujem da sam i to u životu doživjela.
Danas idem kupiti još jedan pa ću ga testirati sutra ujutro.
Strah me se veseliti.
A ona brljotina još po malo curka
Puse svima!
Ivana!!!![]()
Ivana78 cestitam,bravo,bravo,bravo !!!!!!
Ivana78
Jutros obavljen Uzv. Folikuli oko 12-13 mm. Na lijevoj strani tri a na desnoj dva. Danas i sutra po dva menopura pa ponovo na uzv.
Ivana 78 eto vidiš! držim fige da dobiješ još jednom plus pa da budeš sigurna ali to je to!![]()
Ajme Ivana 78 tek sam sad vidjela....Mirisalo je to meni nekako na trudnocu..Cestitam,cestitam!!!!!Juupii jos jedna trudnica!!!!
Pinny koji ti je to dan ciklusa bio?
Meni sutra 8.dan pa cu valjda i ja saznati konkretne brojke.Jaoj,samo da se ne razocaram.
Nekako sam neocekivano manje napuhnuta negoli sam mislila da cu biti i jajnici vise nista ne
pikaju.Cak ni grudi nisu povecane,mozda mrvicak.Raspolozenje i status-normalno.
Sela i ja sam očekivala reakciju dok sam bila na Gonalima, ali je uopće nije bilo. Sve je OK![]()
Uopce ne znam sto da ocekujem,mislila sam da cu biti izrazito napuhnuta,sto i jesam ali ne bas tako kako sam mislila,hehe...Mislim to je dobro,stanem u svoje hlace i suknje..Dobro,nije to neka brojka 15ak Gonala do sad...
Od ono nesto Gonala u mojoj prijasnjoj jednoj stimuliranoj inseminaciji isto nije bilo neke reakcije tipa napuhnutost,bolne grudi-samo lijepi(doduse mali broj) folikulici....Eh kad bi i ovaj put bilo tako,kad me ne bi tijelo izdalo vec i dalje furalo svoj film kao da vrijeme za nj ne prolazi...Mislim,nikad ne znas kako ces reagirati,cak i s istom stimulacjom vise puta ne mora biti isti rezultat...Dobila sam savjete da probam s Menopurima jer se s njima podize kvaliteta jajne stanice,s obzira na moje godine,ali ja nekako podsvjesno znam da su Gonali ono sto ce meni dati najbolji rezultat.Smiješno???Mozda.Kakve veze ima podsvijest ili intuicija s tim stvarima???Eto,to sam ja.Ah sad samo naglas(napismeno)razmisljam,nikad ne znas sto ce mi iskustvo u MPO vodama donijeti..Nisu zabadava sigurno ti savjeti pametnih iskusnijih cura...
Joj pisem gluposti..cure,puse,i vidimo se sutra.Kad bi mogle doci i cure koje do sad nisu bile..Dea,Pinny,Bab,Nana-banana...
Sela danas mi je 7 dc. Nisam ni ja napuhnuta kako sam znala prije biti u postupku. Uopce nisam stala ni u jedne hlace.
Sada stanem u sve. Stomak se malo povecao ali zanemarivo. Jucer malo probadalo na desnoj strani i jutros a sada vec nista.
Ja se osjecam fizicki super samo mi je malo raspolozenje nikakvo.
Nista se ne javljaju ZAUZETA i Snekica????Di ste cure????
Ivana78, ajd ti nas sutra obraduj sa visokom betom, pusti te testice.
Sela, pinny, sretno i pokusajte da se ne osluskujete previse.
cijeli dan komp isključen jer krečimo, i samo malo da navratim, kad tamo Ivana hip hip hura, trudnoća je tu, samo da imunitet ne odradi svoje, tj da ga mrvica zavara... full mi je drago, miruj a mi ćemo skakati za tebe...
Meni dr dao vaginalete zbog upale (vidljivo na papi, ništa bitno, ali zbog postupka da malo očistimo teritorij ) i Canesten vaginalete sa aplikatorom. Ako kome treba aplikator imam viška...
ne stignem sve pročitati budem sutra, pozz svima kisikisi
Dobro jutrooooooooooooooooo!!!!!
Ja organizirala danas kavu a na kraju ja NE MOGU jer mi je nesto iskrsnulo....shit
Ali imam prijedlog ako nije kasno i malo sebicno od mene-jel moze ipak sutra?!Ako ne nema veze,vi se svejedno nadite a ja cu vam se pridruziti neki drugi put.Smrc,smrc
Jutro!
U vezija mogu bilo kada.
Znači:
Sanjička- petak
tlatincica- svejedno (može i petak i danas)
pinny- svejedno (moze i petak i danas)
......
Dobar jutar ženske,što se mene tiče sutra bi bilo još bolje,malo bi mi više pasalo
.
Tlatincice kako ide,šta radi điđi,nadam se da se nije uljenio i da se dobro ukopava,ako treba angažirat ćemo geodeta da mu odredi parcelu
.
Pozzdrav svima!!!Ja ne mogu kavu u petak, drazesne moje,radim od jutra do mraka i da,da, zaradit cu brrrrrdo love....
Pa dogovorite se vi,kojim tempom padaju te nase kavice,sumnjam da cu
dugo cekati za neku sljedecu i puno tog propustiti,ne...??!!
Ja sam vam tako neispavana,vec oko 2 tjedna budim se nocu po 3 puta ili kad bih
mogla odspavati u komadu,onda moram ustajat u cik zore zbog dezurstava ili UZV,
heehee..Vrativsi se jutros sa UZV,stavila sam masku za oci i lezala do sad,al nisam mogla zaspati,samo u nekom bunilu plutala,a tako sam umorna i pospana,buuuu.
Vjerujem da to moje nespavanje ima veze sa ovim lipanjskim postupkom i da sam
našpananija nego mislim..A to nije dobro..![]()
Ivana78 h o c e m o b e t u !!!
Posljednje uređivanje od Sela : 17.06.2010. at 11:35