tlatinčice evo ja sam obečala kad uhvatim vremena napisati simptome. S obzirom da sam dva puta to prošla napisat ću sve ono što je bilo prvi i drugi puta zajedničko.
- između 5-7 dana dpt bolovi tj. grčevi u stomaku kao da ću svaki čas dobiti mengu ( pretpostavljam da je to u vrijeme inplatacije )
- nekoliko dana nako transfera bubuljice po licu i još kojegdje, nakon nekoliko dana su se povukle, sada je već druga ili treća tura prisutna
- stomak par dana malo napuhan pa onda se vratio u normalu, a nakon nekoliko dana nekako pred betu ponovno se napuhao ( raste beta pa jajnici divljaju )
- grudi povečane, bolne, bradavice kao da su povečane, a i krugovi oko njih kao da se proširuju, vide se žile na grudima
- vrtoglavica i snižen tlak
- metalan okus u ustima ( to je već nekoliko dana pred betu )
- gospođa oteknuta izvana, a i iznutra što se može primjetiti kod stavljanja utriča
- stolica nakon normaliziranja nakon transfera konstantni grčevi i izvinite na izrazu proljev, problemi s vjetrovima
- iako su prisutni svi simptomi da bi vještica mogla doči kosa mi je bila iznenađujuče dobra, a ne onako jadna kao pred mengu
- pospanost
- pojačano osjetilo njuha
- i moja mama me pogleda nekoliko dana nakon transfera i kaže ti baš izgledaš kao trudnica ( to vam je jedan od dobrih simptoma ), u prošloj trudnoči kad sam išla po uputnicu za betu jedna baka kod gina pogleda u mene i kaže vi ste isto trudnica? ja kažem onako zbunjena pa ja ne znam da sam trudna, a ona kaže jeste, jeste vidi vam se po izgledu i stomaku! Ja sam ju bljedo gledala jer stomak još nisam imala i kad je beta bila pozitivna odmah sam se nje sjetila!

Eto to je to od prilike možda sam nešto zaboravila, ali mislim da sam većinu napisala!