Stranica 40 od 51 PrviPrvi ... 30383940414250 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo i mene. Ja se danas cijeli dan vucem kao stara baba. Nemam snage za nista. Napuhana sam i stalno me probadaju jajnici.

Sela bravo za konzultacije. A doktora nece biti od 27.do 30.6. jer je kongres ESHRE u Rimu.

Tlaltincice jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pinny sutra si trudnica!!!!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Eto naravno da ja kasnim!!!!!!

Ivana78 cestitam ti i neka sve bude skolski~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Osijek i tebi od srca za malu mrvicu sve najnajnaj,stvarno si zasluzila~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Pinny sretno danas i obavijesti nas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

tlatincice za sutrasnji dan,da bude veeeeeeelika beta!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I meni bi dobro dosla informacija kako lab radi preko ljeta.mm mora u 7.mj ponoviti spermiogram.ako nesto saznam prije javim vam.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pozdrav!!! ja sam nova ovdje, čitala sam toliko već foruma da neznam di bi šta napisala. ja ću od početka: ima 30 godina, moj m ima 37, 6 godina smo u braku....naša priča s Petrovom bolnicom započeta je početkom ove godine. svi nalazi u redu.......vodi nas doktorica Dinka Pavičić-Baldani ( sve pohvale)....sad sam četvrti dan na klomifenu, sutra idem na prvu folikulometriju, štoperica čeka doma u ladici...i idemo na prvu inseminaciju!!!! strah me!!! pišite mi!

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jao, pa sve same trudnice u Petrovoj (to je zato što sam ja "izašla" iz nje - malo crnog humora hehe).
    Ma šala mala....Cure drage, čestitam od srca i neka vam idućih 9 mj. prođe baš po školski, a vama pikalicama i čekalicama bete puno sreće želim i da nas i vi obradujete što prije

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pinny sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Pinny sutra si trudnica!!!!
    I doktor mi rekao sada ste trudni.
    ET prosao super. Vracena jedna mrvica.
    Danas horizontala a sutra go home.

Tlatincice za sutrasnju beturinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Svima veliki

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ajde Pinny izvjesce na sunce!!!!!!
    Tlatincice sutra~~~~~~~~~za betu!!!!!!
    Mene upravo otkantali za konzultacije,nista od socijalnog prirodnjaka,narucena sam krajem kolovoza....
    Sneki je imala pravo,rujan ce biti opak,a tek listopad..!!!!!!!!!
    Mala anegdota...Bila kod soc.ginekologa po potvrdu za bolovanje i uputnicu za konzultacije(btw.eto sad
    mi tak hitno ni ne treba),medjutim poljubila vrata:pise na godisnjem je..blabla..bla..zamjenski je taj i taj.
    I ja odjurila tamo i dodjem na red i pita mene doc(pise mu na vratima mr sci.med i slicno,pun je titula)
    "A zasto vi idete na medicinsku oplodnju????"Malo sam ga belo ali i nadrkano pogledala..Reko:"Indici-
    rana nam je zbog dijagnoza",a u sebi si mislim"ne dragi,idem jel obozavam kad rade Istarski ipsilon
    kroz moju maternicu,probijajuci tunele kroz njen zid.."
    I on pocne pricu kako (pazi sad ovo) bih ja sigurno zatrudnjela da sam s drugim partnerom i par puta
    spomenuo Boga,u smislu tko zna zasto sam ja kaznjena svojom neplodnoscu...i svojim partnerom.
    Ha,ha????Sto kazete????
    I jos je ispricao neku pricu u smislu da to sto mi je m mladji od mene nije dobro,da bih najbolje prosla
    s nekim od 50 ili 60..jer takvi stancaju bebe kao sumanuti...hiiihhiiiihiii
    Drage moje,necu reci koji je to dr,ali ima jedan fra sto se slicnoo zove,vrlo simptomaticno...
    I opet moja primarna doktorica,usprkos uputi za cc od ginekologa,trazi da joj iskopiram povijest bolesti
    ...zbog komisije,znate...tako da drugi put uopce necu mucit muku s odlaskom ginekologu prvo..
    Eto toliko od mene,ak ce biti kakvih novosti---javim

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo PINNY opet smo pisale u isto vrijeme....mislim na tebe

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

[QUOTE=pinny;1651985]ET prosao super. Vracena jedna mrvica.

Jedna ali vrijedna!!!!!!!!!!!!!!!!Jel savrsena???????????

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sela

I ja se nadam da je vrijedna.

Kako je biologica rekla nije savrsena ali je ok.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

[QUOTE=pinny;1651985]I doktor mi rekao sada ste trudni.
    ET prosao super. Vracena jedna mrvica.
    Danas horizontala a sutra go home.[\QUOTE]

Bravo Pinny!!! Jupii za mrvicu!!! Već su ti 2 puta rekli da si trudna- nema ti druge

Mala anegdota...I ja odjurila tamo i dodjem na red i pita mene doc(pise mu na vratima mr sci.med i slicno,pun je titula)
    "A zasto vi idete na medicinsku oplodnju????"Malo sam ga belo ali i nadrkano pogledala..Reko:"Indici-
    rana nam je zbog dijagnoza",a u sebi si mislim"ne dragi,idem jel obozavam kad rade Istarski ipsilon
    kroz moju maternicu,probijajuci tunele kroz njen zid.."
    I on pocne pricu kako (pazi sad ovo) bih ja sigurno zatrudnjela da sam s drugim partnerom i par puta spomenuo Boga,u smislu tko zna zasto sam ja kaznjena svojom neplodnoscu...i svojim partnerom. I jos je ispricao neku pricu u smislu da to sto mi je m mladji od mene nije dobro,da bih najbolje prosla s nekim od 50 ili 60..jer takvi stancaju bebe kao sumanuti...hiiihhiiiihiii
    O, Bože...!
    Ma... Čuo bi me!!! Čuli smo sličnu priču na kavici, zar ne...?
    Svaka čast na zadržavanju prisebnosti i pristojnosti.
    Marva neodgojena!
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 23.06.2010. at 14:26

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj pinny prvotno napisa Vidi poruku
    Sela

Ma onda je savrsena!!!!!!cmok

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj pinny prvotno napisa Vidi poruku
    Sela

Naravno da je savršena! Pa, trudna si

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tlatincice moja,ma cula ja da takvi cudaci postoje,no tko njima dade diplomu???!!!!No hvala bogecu,nije moj ginekolog
    i nek je sa srecom svim tetama koje njemu hodocaste...Pricao mi jos o nekoj curi izbjeglici sto je zatrudnjela 3 puta sa svojim
    sefom na poslu,a sef-dilber od 60..ja mislila da on mene zeza ispocetka....hahhahhhhahh
    Jao,dragi moj muzu,zasto ti nemas 60,molit cu lijepo!!!!!!!!!!!!!!!!!????

Dea2010 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bok cure! Eto me natrag odmorna i spremna na nove pothvate.
    Odmah čestitam Osijek na srčeku koje kuca i Ivani na lijepoj beti! Bravo cure! Sad nek uslijede školske trudnoće i zdrave bebice.
    Sela žao mi je što nije bilo js - drži se i hrabro dalje!
    Vidim da pišete da nema postupaka preko ljeta i da doktora nema sljedeći tjedan. Kako bez veze... Baš sam mislila ubosti jedan prirodni IVF dok sam na godišnjem. Znači stvarno ništa od toga? Inače kako ide procedura nakon neupjelog postupka - pojavim se opet na ultrazvuk 8-10 dan kao što mi je napisano prvi put ili moram na nove konzultacije prije toga (idem za sada u prirodnim ciklusima)?

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ma onda je savrsena!!!!!!cmok

Bravo Pinny!!!Jedna,vrijedna i savrsena mrvica!!!!:
    Sada malo mirovanja i punooooo mazi busicu!!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dea2010 eto bas sam i ja bila zaintersirana za prirodni u srpnju,i neki dan kad sam hodocastila u polikliniku,rece mi sestra da bi se mmooooooozda
    moglo sto izorganizirati,ali...nek se ne nadam puno.I rekla mi da dodjem 8.dan ciklusa samo na UZV pa cemo vidjeti...I ja to prihvatila medjutim vratila sam
    se i rekla sestri da me ipak upise za prethodne konzultacije...Medjutim zvali su me danas da otkazuju konzultacije jer nema doktora i da se nazalost
    nece nista ljeti moci raditi i da mi moze ponuditi termin u kolovozu za konzultacije....Znaci da nije ljeto,samo bi se pojavila na UZV 8.dan!!!
    Sad jos imam varijantu ici privatno,ali i to cu jos vidjeti.....i tamo ljudi imaju godisnje ne...???

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku

O, Bože...!
    Ma... Čuo bi me!!! Čuli smo sličnu priču na kavici, zar ne...?
    Svaka čast na zadržavanju prisebnosti i pristojnosti.
    Marva neodgojena!
    Ja jos uvijek ne mogu vjerovati da takvi ljudi uopce postoje a kamoli jos da rade taj posao(ginekolog)
    Cuj Sela mozda se zapravo on nudio da ti "pomogne"!!!!!!!!hahahahaha(strasno za popizdit)
    U soku sam,posebno sto smo na kavi culi da ima takvih primjera jos sto je zapravo sramotno......

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Dea2010 i ja sam ti narucena za 8.mj. za konzultacije.Mislim da preko ljeta nista.Ako se ne varam,cula sam da preko ljeta primaju samo trudnice!S tim da cu ja probat uzeti termin za te konzultacije najvjerojatnije privatno i to sto ranije(prije M) tako da ako bude moguce probam izmoliti postupak.Na sve sam spremna!!!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

[QUOTE=Sanjička;1652055
    Cuj Sela mozda se zapravo on nudio da ti "pomogne"!!!!!!!!hahahahaha(strasno za popizdit)
    [/QUOTE]

Hahhhhaaaaahhaaaa,samo sam vas cekala!!!!!!Da,to sam i ja pomislila!!!!Umrijet cu od smijeha!!!!!

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

da Istarski ipsilon....

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo me opet.Stalno mislim da cu to napisati pa zaboravim od silno burne zivotne dinamike.Htjela bih pohvaliti anesteziologa na Pinnynoj i mojoj punkciji.Mislim da pisem i u Pinnyno ime.Koktelcic koji je smutio bio mi je aman taman da ne osjetim bolne ubode vec kao pikice nekakve unutra,a i dilajlasta sam bila toliko da se ne sjecam kad me sestra odvezla iz sale za operacije u sobu dolje u prizemlju.
    Kao da sam plutala na valovima svijesti i na momente uranjala u nesvijest.Cula sam da su rekli negativna aspiracija iz biol.laba i vise se ne sjecam niceg dok nisam dosla dolje i sestra mi ponovila"jeste culi,gospodjo,negativna aspiracija"..A ja suhog grla i uslagirana nisam mogla nista rec,al mi je bilo sve jasno,a opet kao da se to nekom drugom desava ne meni.....kao da to sanjam...
    Pinnyca me tjesila...
    A bila je dobra,kad su je vodili van iz sale,sva ozarena dala mi je znak da je sve super...cini mi se da je nju manje uslagiralo..
    Daklem cure,anestezijica je bila fantasticna i moj strah bezrazlozan,sve pohvale....

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hahhhhaaaaahhaaaa,samo sam vas cekala!!!!!!Da,to sam i ja pomislila!!!!Umrijet cu od smijeha!!!!!

hahahahahahahaah stara budala, kak itko hoće ići kod takvih ginića, sad kad postoji izbor, joooj, odmah sam se sjetila kak me je maltretirao jedan lik na zboru davno prije kad sam imala 16 (davna prošlost) i stalno mi je govorio da zašto ja imam dečka vršnjaka, da meni treba netko stariji, iskusniji... stari pedofil

Puse trudnicama, da,da i tebi pinny i tlatinčica,,,

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pinny trudnice,bravo~~~~~~~~~~~~~~~da se malac dobro ugnjezdi.
    Tlatincice~~~~~~~~~~~~~~~~~~sutra za big bety.
    Sela sad možeš reći tm da imaš uputu doktora da si nađeš ljuavnika,ali samo starog,joj stvarno svakakvih ljudi ima.....

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tlatincica, kako si?Koliko ce sutra biti od transfera?
    Pinny, nema druge nego da ~~~~~ za tog malca.
    Sela, jako mi je drago da si u planovima za dalje.Odmori preko ljeta, dobro dode napuniti baterije prije novog pohoda.Ja uvijek gledam da se nakon neuspjeha negdje maknem iz svakodnevnice, promijenim sredinu i odmorim mozdane vijuge od MPO-a.U protivnom, nuspojave su vrlo neugodne.
    Svima pusa i nadam se da se vidim ubrzo.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Tlatincica, kako si?Koliko ce sutra biti od transfera?
    11 dana

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Svima pusa i nadam se da se vidim ubrzo.
    Baš i ja razmišljam o tome.
    Meni paše i vikend i slijedeći tjedan...

Ima još zainteresiranih?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jo,Taco,Taco kad mi nesto ne da mira ....Vidjet cu sto ce biti u srpnju,prvi dio mjeseca sam na godisnjem ali ce mi ga pokvariti m pa kako nemamo
    vikendicu na moru ili rodbinu sa smjestajem,ne znam da li nam se isplati uopce placati aranzmane i ljetovanje(nismo jos nista uplatili kad nisam znala kako
    ce biti sa ovim stimuliranim,da li cu smjeti na sunce i kupati se i slicno-no sad me to vise ne muci,hehe)...Pa sad ako necu na more,mozda cu ipak pokusati
    prirodni IVF privatno.Taj dio price mi jos nije kristalno jasan,jedino sto mi je jasno je da cu najesen u ,kako ti kazes, novi pohod.Krizarski rat....
    Nema

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku

Ima još zainteresiranih?
    Ima,naravno.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo me opet,hihi,ovaj forum je rodjen za mene.Danas sam cijelo popodne kod kuce sama,uzivam uoci sutrasnjeg
    povratka na posao...
    Ima jedna cudna stavka,rastura me danas osjecaj kao da sam u jakoj ovulaciji,pocelo jucer,a danas sve skaklja
    unutra,leptirici i reptili u donjem dijelu trbuha:kad ne bih imala aspirirane folikule,rekla bih,eto vrhunca..primimo se
    posla

Dea2010 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Znači preko ljeta smo osuđeni na privatne klinike. Nadam se da oni neće imati kolektivne. Mi smo prošle godine bili u 7 i 8 mjesecu u poliklinici IVF i radili su - kad je jedan dr bio na godišnjem drugi bi preuzeo pacijente. Nadajmo se da će i ovo ljeto biti isto.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dea2010 drago mi je da si bolje i da planiraš za dalje.
    Još par postova i moći ćeš primati i privatne poruke
    Jesi ti za kavicu, hm?
    Zauzeta, imaš ti kakvog posla slijedećih dana u ZG? Osijek, kad dolaziš na UZV..? Neću nabrajati više... Svi ste pozvani, a mi iz Zagreba ćemo se prilagoditi
    Pinny, jedino tebe neću gnjaviti

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo me opet,hihi,ovaj forum je rodjen za mene.Danas sam cijelo popodne kod kuce sama,uzivam uoci sutrasnjeg
    povratka na posao...
    Ima jedna cudna stavka,rastura me danas osjecaj kao da sam u jakoj ovulaciji,pocelo jucer,a danas sve skaklja
    unutra,leptirici i reptili u donjem dijelu trbuha:kad ne bih imala aspirirane folikule,rekla bih,eto vrhunca..primimo se
    posla
    Vraže mali

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno :kava:

Drage Petrofke,
    objavljujem zadnju kavu prije godišnjih odmora u utorak slijedeći tjedan!
    Molim vas potvrdite odgovara li vam dan i mjesto (uvijek isto) bilo kojim komunikacijskim kanalom (ovdje, pp, sms...).

Tko neće doći, biti će mu žao

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Je,je,bit ce mu zao...
    www.youtube.com/watch?v=vZ7KGVhM1a4

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Procurila. Moj naklon, show je završio.
    Idemo dalje.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ajoj, zaboravila sam- lab radi preko ljeta.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jutro moje najdraze! Evo jutarnje

Al ste jucer bile aktivne na pdf-u

Tlatincice kako si jutros?

Auuuuuuuu k vrag........ Upravo sam ti htjela poslati vibrice. Dobro da nisam poslala post.

Draga drzi se i hrabro naprijed.
    Posljednje uređivanje od pinny : 24.06.2010. at 08:55

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Tlatinčice draga ! Žao mi je, stvarno sam nekako mislila da će kod tebe uspjeti, bila si mi super-pozitivna i to mi je bilo fenomenalno!

Ali znaš kako dalje....s nama na kavu da ti bude lakše, onda malo mora i uživanja, i onda jesen....možda je sve ovo neki znak za jedan fenomelnani jesenski vlakić!

Drži se !

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tlatincica, bas mi je zao, svaki dan koji odmakne ulijeva vise nade i onda pljas.Ali lijepo je sanja sve napisala, ljeto ce malo zacijeliti rane pa u jesen s novim optimizmom.Nema druge.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

aih sam imala 16.06.. čitajući vidim da svi govore da nisu imali nikakvih bolova, možda malo i to me uplašilo. ja imam bolove od prvog dana i stalno traju. jedino što mogu je ležat. luda sam od svega. kroz što sve moramo prolazit da bi ostvarile cilj,ali ako uspije vrijedno je svega.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tlatincice,koji šit ako si procurila zapravo,kažem to jer je i Ivani počela m pa eto je sad trudna,ja se još uvijek nadam dok ne javiš betu.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    Tlatincice,koji šit ako si procurila zapravo,kažem to jer je i Ivani počela m pa eto je sad trudna,ja se još uvijek nadam dok ne javiš betu.
    zao mi je tlatincice ako je M stigla za istac!!!!Mozda jos ima nade!!!!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

E da,zaboravila sam napisati : MOZE KAVA U UTORAK

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Draga nasa Tlatincice ....zlato....nada ce nas spasiti..ajd samo hrabro u novi dan,u novi ciklus.Jake smo mi......drz se

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pinny kako se osjeca sadasnjobuduca trudnica????

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam isto za utorak ali ajd me samo jos podsjetite.Senilim polako ali sigurno.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nije me bilo jedan dan i vidim da ste se bašraspisale kao da ste znale da mene nema.
    Ja u zg mislim da neću skoro jer dugo mi se voziti, a na kraju dođem tamo, a dr. na godišnjem. Možda malo kasnije kad napunimo 12 tt ili tako nešto vidjet ću sa svojom gin. U ponedjeljak idem opet na uzv kod svoje gin. pa ću opet vidjeti svoje malo zlato i dobiti novu slićicu. Jajnici su mi opet malo poludili, ali nije jako strašno jedan je 7 cm, a drugi 8 cm, ali ja mislim da se smiruju.
    Inače sam ok samo me mučnine ubiše stalno sam gladna, a kad počenm jesti muka, pa onda prestanem pa za sat, dva opet probam jesti i tako skroz. Ali neka slatke muke trudnoče!
    tlatinčice žao mi je zbog M, a valjda će i tebe onda onaj jesenski vlak pokupiti!
    Pinny držimo fige i navijamo za tvoju mrvu!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Drage moje suborke,

Evo nisam bila na forumu par dana trebala sam se malo skulirat pa da Vam napišem izvještaj dakle 05.06. kao što znate bio je transfer jedne blastociste.
    8 dan transfera lagano smeđe brljavljenje, pa sve do
    18.06. 13 dnt beta=379,6
    21.06. 16 dnt beta=808,2
    23.06. 18 dnt beta=862,3
    24.06. 19 dnt beta=1.015
    čak mi je krenulo i poveće krvarenje nakon prve bete, koje se nakon što sam 21.06. počela piti tablete (duphostan) smirilo, tako da je sada "samo " tamna-smeđa sukrvica.
    Danas sam bila na UZV kod svog primarnog ginekologa koji je rekao da beta i nije tako loša što se tiče "visine" ali je problem što se ne dupla, odmah je anulirao vanmateričnu trudnoću ultrazvukom, jer se na UZV vidi: gestacijska vrećica 5x3 mm-za oko 5 tj EO?
    No međutim sve bi to bilo i dobro, ali kada je on "izvukao" onu spravu od UZV-a iz mene je izašlo tamne sukrvice, na što je rekao -NIJE DOBRO. On je i napisao na nalazu da je smeđi sekret u rodnici.
    E sada, rekao je da u ponedjeljak idem ponovo vaditi betu , pa ako raste, da idem na UZV u utorak.
    Baš sam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •