-
Drage moje brinulice ,Jučer sam bila kod jednog privatnika na UZV, pregledao me je i rekao da je sada gestacijska 7 mm, te da se nazire žumanjčana-za sada bez ploda! Rekao je da je to još rano za plod, da bi se mogao vidjeti za 5-7 dana ako sve bude ok. Također me je uputio da još sutra izvadit betu, pa ako bude u porastu da mu se javim. Naravno okarakterizirao je moje stanje kao prijeteći pobačaj, i jako se začudio kako mi je moj ginekolog rekao da pijem duphostan samo 2x1, s obzirom da se on u slučaju prijetećih pob. pije 4 odjednom pa onda 3x2 i rekao mi da to odmah mijenjam i da tako pijem-što ja naravno od jučer i činim!Ja eto i dalje ništa ne znam do sutra.... ali doktor je bio izuzetno ljubazan (čak je uzeo kemijsku i sve mi crtao na papiru što se događa i što bi se trebalo dogoditi) i ako ništa drugo malo me "podigao", da pitao me pijem li folnu, ja rekla također ne, pa mi je rekao da si i to pijem mada sam trebala ranije s njom krenuti....Pusa svima javim se sutra popodne poslije bete
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma