Stranica 42 od 51 PrviPrvi ... 324041424344 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,051 do 2,100 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ivana, ne brini, to te samo mali pišonja trenira za mjesece nakon što se rodi . Ali znam da se jaaaaaako brineš kako će se situacija razviti i na koji će kraj otići, ali u dubini duše svi znamo da će za koji mjesec mirno spavati pored tebe!
    Osijek, šaljem VEEELIKI onom malom srcu što kuca ispod tvojega!
    Sela, Zauzeta, Tlatinčica, Sanja, Sanjička itd... (da sve ne nabrajam, ima nas previše...)

Popijte i koju kavicu za mene (bijela s hladnim mlijekom), hvala, hvala!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Terapijska kavica

Snekice, kava koju smo popili za tebe bila je posebno fina
    Za cure koje nisu iz Zg:
    javite se kad dolazite u Petrovu i ako se zadržite do popodneva uvijek je netko raspoložen za kavicu

Ivana, kako se držiš? Ima li novosti?

Zauzeta, ja taj sokovnik gledam, mjerkam, hoću, neću... kažeš isplati se? Jesi dobila uputnicu?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hojla evo i mene!Dok se vecera krcka ja drmam po cokoladi,zvuci poznato?Sutra ce me obradovati gresnica.
    U to ne sumnjam.
    Kavica je bila bas zanimljiva i uvijek nesto naucimo,doduse kratka,ona prva je bila legendarna..
    Zauzeta bravo za tebe i tm i uzivajte u finoj hrani i koktelcicima...mljac...uff,imate kaj cokoladnog?????

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zauzeta pa ti si konačno blizu akcije,baš mi je drago.
    Curke s sigurna sam da je bilo zabavno,šteta što sam morala markirat.
    Svima šaljem ,a posebno Ivani,nadam se da će nam se javit sa dobrim vijestima.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Gladna sam pa sam zaboravila reći:

vi koje niste bile, falile ste nam

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ma, srce ste!!!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sokovnik vrijedi tih novaca, melje sve u tekućinu, lako se održava i tih je. Nisam probala druge tako da nemogu usporediti, ali ovaj mi je investicija koja se isplati. Sela, sve čokoladno kaj dođe u kuću ne stigne do sokovnika, odmah potamanimo.(malo me sram, malo...)
    Uputnicu sam dobila, u pon zg, naravno dopodne tako da ne mogu nikog naći za kavu, morat ću se družiti malo sa rodbinom iz Bandićvillea. MM me upravo otkantao da neće ići sa mnom u zg pa si mislim kako ću izvesti da mi injekcije ne zakuhaju? Termotorba? Frižider? Termovrećica? Stopirati visokog/crnog/zgodnog vozača Ledo škrinje da me prebaci doma?
    Znači labos kao naručuje preko ljeta ili..., mislim, zbog tih hormona? Ma, pitat ću u pon samo ne znam do kada izdaju nalaze jer sam u 11 kod dr.a a prije toga moram podići spermiogram. Ak tko zna... thanks

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dbrjtr,ja ranoranilica,naravno s kompa na poslu....kuvam kavu za sve najvise za one koje su jucer markirale..Ja se isto nadam da ce biti jos ljetnih kava
    makar je tokom ljeta manje aktualnih tema i zbivanja ali uvijek se nadje nesto....
    Ja odlucih danas poslije posla skociti do Breyera ukoliko gresnica iz mog prethodnog posta ne dodje kompletno,da vidim stanje progesterona 21.dan u ovom jadnom ciklusu (ne znam ima li to smisla ali nekako mislim da je i u ovom ciklusu bilo ovulacije) a i malo da pogledam hormon stitnjace TSH.Jucer mi homeopatica obratila pozornost na neke promjene na stitnjaci (putem biorezonance ) pa idem usput pogledati i to..Jos kad je Taca spomenula da ne smije biti iznad 2,jutros sam odmah prije posla sjurila se trazit zadnje nalaze i pazi..prije godinu dana 2,07.
    Drage moje,zelim vam lijep i klimatiziran dan!!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od Sela : 30.06.2010. at 06:42

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sela, to ti je super nalaz TSH ali nemoj ga ponavljati sada, sacekaj iduci ciklus.Mislim da ni sa P ovaj ciklus neces nista dobiti jer si bila na punkciji i pod svim tim hormonima ne mozes imati realnu sliku niti jednog hormona.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Sela, to ti je super nalaz TSH ali nemoj ga ponavljati sada, sacekaj iduci ciklus.Mislim da ni sa P ovaj ciklus neces nista dobiti jer si bila na punkciji i pod svim tim hormonima ne mozes imati realnu sliku niti jednog hormona.
    Mislis da ne ici?Ok,onda necu,ti najbolje znas.Nekako sam mislila da TSH nema veze sa tim sto sam bila stimulirana.
    Nisam ga dugo vadila.Jaoj,covjek nikad ne zna sto je pametno!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

drage moje...koliko mi je teško čitati sve ovo, toliko nemogu bez svih vas! mada mi se prečesto čini da se samo izdeprimiram, jer suosjećam sa svima vama....a opet nekako je lakše.
    Ivana.....držim fige, Osijek....čestitam od srca, a svim ostalim trudilicama želim svu sreću. ja sutra ponovno u Zagreb, bit će mi 14.dc. u četvrtak me pregledo doktor Crvenković, u subotu, mislim da je Vrčić ili slično, jučer je bio doktor Strelec....ma više mi je svejedno tko me gleda....nadam se samo da će mi reći nešto konkretno i da idemo na našu prvu inseminaciju i iskreno, jedva čekam ,samo da sve završi, jer mi je teško svaki drugi dan se voziti dva sata u zg i doma, bolni su mi ti vaginalni ultrazvuci, cijeli trbuh me boli od klomifena i bubrezi me bole, imam valove vručine od kojih svaki put mislim kako ću se srušit. a nada...bojim se nadati bilo čemu ili očekivati jer se bojim razočarenja. ali vjerujem. vjerujem da ćemo imati svoje pile, vjerujem da ga zaslužujemo jer ga želimo!!!!
    da li je netko od vas sutra u Petrovoj, doduše meni je reko doktor doć u 7 ujutro....voljela bi Vas upoznat!!!!!

još jednom, sretno Vam svima!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zrinkic pozdrav!!I dobrodosla!!Cini mi se da ti na prvi post nitko nije odgovorio,ali to nije zato sto te igno-
    riramo vec je uvijek problem s prvim postovima jer se pojavljuju sa zakasnjenjem te se pogubio u gomili napisanog.
    Iako sam dosta starija od tebe,moj prvi AIH je bio prije recimo 8 mjeseci i jos je svjeze sjecanje na entuzijazam i
    ogromne nade koje sam gajila u uspijeh tada.Na zalost sa svakim postupkom,postajala sam sve realnije postavljena
    na situaciju(a kad kazem kod mene-realnija to je zaista vrijedno spomena) i sad sam vec na dobrom putu da se rijesim
    totalno nerazumnog samopouzdanja.No nada uvijek ostaje i dok postoji necemo posustajati..
    No tebi je to prvi AIH i na pocetku si mpo puta (daj boze da bude i kraj) i dozvoli si sve i nade i srecu i uzbudjenje i
    sve pozitivno cega ti se dusa hoce!!!Mozda ces bas ti biti jedna od sretnica kojima ce prvi puta znaciti i zadnji!!!!
    Od srca ti zelim uspijeh i javljaj nam se cesce sa svojim mislima,osjecajima,planovima...pussse

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hej cure.. Zrinkić dobro došla! Sela ti je sve odgovorila.... Samo polako i ako je moguće bez živciranja.. Želim ti svu sreću, ma neka se primi iz prve!!!

Ne znam ima li netko iskustva, ali čula sam se s dr Š iz Petrove i rekao je da ne moram putovati na folikulometrije nego mogu u svom gradu kod privatnika i da mu on onda javi.. Danas sam se čula i s tim privatnikom i rekao je da nema frke samo neka ga nazovem par dana prije M... Ipak mi je to ušteda od 300kn budući da me put do Zg izađe oko 550,00kn.....

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav!!! ja sam nova ovdje, čitala sam toliko već foruma da neznam di bi šta napisala. ja ću od početka: ima 30 godina, moj m ima 37, 6 godina smo u braku....naša priča s Petrovom bolnicom započeta je početkom ove godine. svi nalazi u redu.......vodi nas doktorica Dinka Pavičić-Baldani ( sve pohvale)....sad sam četvrti dan na klomifenu, sutra idem na prvu folikulometriju, štoperica čeka doma u ladici...i idemo na prvu inseminaciju!!!! strah me!!! pišite mi!
    Zrinkič dobro došla!
    Nadam se da ćeš uspjeti sa prvom inseminacijom. Nemaš razloga za strah (možda za uzbuđenje ) inseminacija ne boli i prođe brzo.

Ivana čekamo vijesti.

Moj ptsp je ipak došao. Još sam pokupila i neku trbušnu virozu tako da sam pošteno strgana. Jučer i danas sam blizu dna

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Upravo na jutarnjoj dozi pa molim lijepo pridruzite se!

Pozdrav Zrinkic i dobro dosla i naravno sretno u postupku!

Eto mene na pola puta do bete. Ovih dana sam samo lunjala negdje. Sta cu kada mi crvi proradili. Kavica jedna, pa druga ....
    Ma samo da mi prodje vikend

Tlatincica saljem ozdravilicu

Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a posebno za Ivanu ~~~~~~~~~~

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dobro jutro svima,mmm baš je fina.
    Pinny koliko još brojiš do tete bete?i ima li kakvih simptoma/nesimptoma?jao baš sam radoznala.
    Tlatincice za što brži oporavak i od viroze i od ptsp-a.
    Ivana jaaaavi seeee,nadam se da je sve ok.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Drage moje brinulice ,Jučer sam bila kod jednog privatnika na UZV, pregledao me je i rekao da je sada gestacijska 7 mm, te da se nazire žumanjčana-za sada bez ploda! Rekao je da je to još rano za plod, da bi se mogao vidjeti za 5-7 dana ako sve bude ok. Također me je uputio da još sutra izvadit betu, pa ako bude u porastu da mu se javim. Naravno okarakterizirao je moje stanje kao prijeteći pobačaj, i jako se začudio kako mi je moj ginekolog rekao da pijem duphostan samo 2x1, s obzirom da se on u slučaju prijetećih pob. pije 4 odjednom pa onda 3x2 i rekao mi da to odmah mijenjam i da tako pijem-što ja naravno od jučer i činim!Ja eto i dalje ništa ne znam do sutra.... ali doktor je bio izuzetno ljubazan (čak je uzeo kemijsku i sve mi crtao na papiru što se događa i što bi se trebalo dogoditi) i ako ništa drugo malo me "podigao", da pitao me pijem li folnu, ja rekla također ne, pa mi je rekao da si i to pijem mada sam trebala ranije s njom krenuti....Pusa svima javim se sutra popodne poslije bete

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zrinkić dobro došla, samo bez živciranja, kada savladaš tehniku nadanja svemu i ničemu biti ćeš na konju. Ja sam i prvi i drugi puta na IVF-u uspjela od prve tako da moguće je, moraš se nadati, ali moraš znati i primiti poraz ako ne uspije od prve. Držimo fige da se ćim prije preseliš na pdf trudnice!
    Ivana 78 nestrpljivi smo!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jos sest dana do bete.

Bas sam razmisljala jutros sto da vam napisem za simptome. I odustala, jer ih nema. Bas nijednog.

Jedino sto mogu prijaviti nesanicu. Navecer vrtenje po krevetu, a ujutro kao kokos prva na nogama.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo da vam se i ja malo javim!!!!!
    Zao mi je sto nisam prisustvovala kavi,ali nadam se da ce biti jos koja prije nego se svi razbjezimo po svuda!!!!
    Zrinkic dobro nam dosla i sto prije se veselili tvom uspjehu!Samo polako,bez straha,s puno optimizma i sve ce biti supac!!!!!
    Ivana drzim fige na rukama i nogama da sve bude super....Javi kakvi su rezultati!!!!!
    Pinny ti mi zvucis tako flegma,to mi je super!!!!!Bit ce to sve super!!!!
    Suzzie ti si danas trebala bit u Petrovoj!?iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????Nisam ja zaboravila!!!!!Strasno sam nestrpljiva da cujem sta kaze!!!!!
    Posljednje uređivanje od Sanjička : 01.07.2010. at 12:22

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pinny~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nesimptomi znače trudnoću i da ćemo za šest dana opet poskakivat .
    Ivana ma bit će to sve dobro,nestrpljivo čekamo sutrašnju betu,~~~~~~~~~~da raste do neba.
    Zrinkič dobro nam došla,sretno s prvim AIH i nadam se zadnjim.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ivana ~~~~~~~~~~ za mali žumanjak
    Zrinkić, sretno na AIH, meni je to bilo kao papa test, bezbolno , kad dr obavi svoje ležiš pola sata u ambulanti i to je to. Neke curke su imale bolnija iskustva,ali ne znam čime bi to tumačila jer je to čisto mehanički postupak. Sječam se kad sam išla na drugi AIH, i ležim tako u ambulanti, gola narafski, a neki ljudi naletili i traže doktora, a mene sestra će kao pokriti sa plahtom koja ima po sredini ogromnu rupu i pokrije me sa "rupom", ja se smijem i mislim si fakat uvjeti...
    Tlatinčica, kakav ptsp, kakvo dno, pa mi smo ti tu svi da nam se pojadaš, kao virtualna boks vreča - raspali. E, i da, odeš na temu "Je.. mi se" i razvezeš priču kisikisi

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pozdrav cure!!!! hvala Vam na lijepim riječima....mada ste me rasplakale, a i moju susjedu koja sijedi kraj mene!!!! danas me ponovno pregledao doktor Strelec....šutke....a ni ja nisam ništa pitala. naveče primam štopericu, a u subotu smo u postupku. danas me još više boli...nekako se bojim da folikuli neće izdržat do štoperice. neznam da li je to moguće??? da li se može zakasnit sa štopericom? prirodno, imam ovulaciju uvijek 14. dan...i osjetim bolove. na folikulometriji...16. dc, više nema folikula....zato se brinem. da li boli kad pucaju ili kad se pripremaju??
    danas sam si uzela hrpu filmova, i ni sutra neću na posao, želim se odmarat i smireno čekat subotu. imam još jedno pitanje: da li se nekako može znati, vidjeti da li postoje jajne stanice u folikulima? da li klomifen ili štoperica pospiješe njihov razvitak??? jer ja ovuliram, bez klomifena bi uvijek bio jedan folikul, svi hormoni, sve je ok,a i mm je ok....pa me zanima!!!! Ivana....držim fige!!!! pusa svima!!

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Prije svega Tlatinčice, mislim da je bolje odtugovati nego ignorirati. Prema tome plači, vrišti, skači, ljuti se! Mi smo tu.

Ivana od srca želim da tvoja priča ima sretan završetak, navijam za malo srce - da bude tvoje malo čudo!

Pinny coolerice svaka čast!

Ostale drage moje, svima šaljem

Zrinkić želim ti dobrodošlicu i kao i svima, da što prije dođeš do svoje bebice. Nažalost nekima treba više, nekima manje, ali nekako smo zaključile na jednoj od kava, ipak u konačnici najveća večina nas ostvari svoj san! Ovdje ti treba strpljenja, puno živaca i volje, ali zato smo mi tu da pomognemo!

Ja sam se danas ubacila na rujanski vlakić...dakle sve ispočetka!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Suzzie2, jako mi je drago da si uspjela dogovoriti novi pokusaj tako brzo.Ima li kakvog objasnjenja za ono sto se desilo ili samo bad luck?

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Suzzie već u 9.mj.,pa to je.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Suzzie2 baš si me razveselila sa rujnom! To je po mom računu već 4 cure odavde za rujan. Niceee
    Citiraj ZAUZETA prvotno napisa Vidi poruku
    E, i da, odeš na temu "Je.. mi se" i razvezeš priču kisikisi
    Daj link
    Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    danas me ponovno pregledao doktor Strelec....šutke....
    Jesi sigurna da je bilo šutke? Ovi naši doktori svi pričaju kao da imaju ugrađene prigušivače
    Zezam se. Nemoj se brinuti toliko.
    Na uzv-u se ne može vidjeti ima li js u folikulima- da je tako mnoge bi bile pošteđene bolnih uzaludnih punkcija. Sve će biti OK

Sanja1 htjela sam ti reći da sam ja bila u bolnici i kod sestre se naručila za 12 mjesec. Do doktora ionako preko ljeta ne mogu doći, a ne znam kako je sad na telefonima. Daj odi i naruči se da u 12 mjesecu zajedno štrikamo, već sam se nekako navikla da si uvijek negdje u mojoj blizini. Što ti i nije loše, jer svi oko mene trudne ko blesavi.
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 01.07.2010. at 16:52

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joj Tlatincice blago tebi,pa zakaj mene onda nije htjela stavit na listu,ne kužim.Izgleda da mi nema druge nego da odem ponovo,valjda me neće opet otkantat,hm hm.Da i ja sam navikla da se pratimo.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pozdrav svima!
    Moj prvi aih je prošao neuspješno. Malo sam bila tužna, ali sam se nekako pripremila na sve opcije pa je prošlo ok. Sad moram na novi dogovor. Kad se može radit opet aih? Koliko se treba pauzirat?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mala26, ne treba nikakva pauza osim ako nisi primila nesto stimulacije tipa Gonal/Menopur pa bi onda 1 ciklus pauze bilo ok.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Tlatinčice, carice, evo link http://forum.roda.hr/threads/46059-K...BEivot-nabolje pa opleti. Pao nam na 7 stranu, vrijeme je da ju netko podigne

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pozdrav cure..ja sam mali padobranac..
    Ali s obzirom da ste vi u Petrovoj kao "doma",molim za malu informaciju..
    Namjeravam napraviti novi nalaz hormona-pošto to uvijek radim u Petrovoj i najbliže mi je,nisam dobro možda shvatila u prijašnjim postovima,zar se moram naručiti-skužila sam da to vrijedi preko ljeta???
    Ili sam malo zabrijala..????
    I još nešto..na uputnici mi piše da se upućuje na endokrinologiju-jel to ok?
    Naime,moje doc nema,bila je zamjena i više se ne sjećam šta treba pisati,a doc mi je jedva dao uputnicu jer mu nisam dala nalaze od mog mpo-ovca..
    Dakle,pliz,pliz ako netko zna nešto o tome...

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure evo bila ja danas u Petrovoj,Tlatincice hvala na upozorenju,bila je neka druga sestra a ne ona velika koja me zaje... i stavila me na listu za 12mj.,tako da Tlatincice definitivno smo skupa još samo da si cikluse uskladimo.I s tim da me velika trebala stavit na listu za 11mj. ali kako je ona meni izričito rekla da se ne stavlja na listu bez prethodnog dogovora sa dr. lista za 11. je naravno u međuvremenu popunjena,a da sam došla u 9. kako je ona meni rekla,vjerojatno bi bilo slobodno tek za 2.mj.,ma za popiz.....

Mia74 mislim da je netko ranije spomenuo da se preko ljeta naručuje za lab. a inače ne.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mala26 žao mi je
    Taca ti je rekla kako je: ako si bila u čistom prirodnom ciklusu, bez ikakvih lijekova, onda možeš svaki mjesec. Preporučila bih ti bar mjesec dana pauze čisto da se psihički stigneš oporaviti. Ali ako se osjećaš "fit" onda navali. I ja sam znala juriti iz mjeseca u mjesec.
    Mia74 labradi cijelo ljeto, mislim da se moraš naručivati samo za spermiograme i to samo u prvoj polovici kolovoza.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav zene!!!
    Tlatincice draga,losa iskustva kad tad dodju po svoje,drago mi je da si se uspjela osloboditi...
    Sretno tebi sa Sanjom1 u prosinackom ću-ću...
    Pinny brojim i ja dane skupa s tobom,jos 5....i vibram jako,jako~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Mala26 zao mi na neuspjelom AIH-u,uspjet ces sljedeci puta!!!!
    Meni grofica stigla jucer u kocijama od grimiznog barsuna,upregnuta u bijesne konje vrance...
    Pisem ciklus 21 dan..

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ivana 78 ja stalno tek naknadno vidim tvoje postove ne znam zašto, ali svejedno držim fige za današnju betu!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana 78 ja stalno tek naknadno vidim tvoje postove ne znam zašto, ali svejedno držim fige za današnju betu!

Kad pišemo u isto vrijeme

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ho ho ho!!!!

Moram vam javiti nove informacije....Tako sam sretna zbog ovog foruma.
    Tlatincica prvenstveno tebi trebam zahvaliti na informaciji.I ja sam se danas javila u Petrovu i dobila termin,odn. stavljena sam na listu za kolovoz ako ce se raditi postupci i ovisno o mojoj M.Ako ne onda u rujnu(nema veze,ali bitno da sam ja na listici)!!!!!!!!
    12.08. sam dobila termin za svog profa i onda cu se sve s njim dogovoriti.Do tada moram ponoviti papu i briseve na one sve bakt.To cu obaviti privatno i superiska!!!!!!!!!
    Sretna sam ko malo dijete!!!!Ostalo ne mogu pisati ovdje........

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ivana jel znas vec kakve informacije o beti ?????

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

1.318 smanjuje se-u ponedjeljak je bila 1.334

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

A ***** mu......
    Ne krvaris?
    Sad opet na uzv ili kako dalje?
    Bas sam se nekako nadala da ce sve krenuti na bolje!!!!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ivana78, jako mi je zao.Samo se nadam da ce sve proci sto bezazlenije i bezbolnije.

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

cure ima li tko idući tjedan na ivf-u i ultrazvucima,nadam se da neću ja biti jedina!!!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ivana 78 baš mi je žao. Želim ti da se što prije to sve razriješi jer znam da je ovo patnja u psihičkom smislu!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A joj Ivana a baš mi je žao.
    Sanjička super za skorašnju akciju,šteta kaj se nismo srele u Petrovoj.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sanjicka bravo za top listicu!!!!
    Ivana bas mi je zao... Sad neka sve nekako
    prodje sto bezbolnije..Jao,slusaj me sto pricam.Drz se
    draga,znam da ti je grozno i nista te ne moze moment.
    utjesiti...Ali vidi nasu Osijek!!!Uvijek se sjeti nje.
    Drage curke,vi ste se sve sjurile u bolnicu i dobile svoja
    mjestasca na top listi,jedino ja ne znam dal da cekam
    konzultacije ili da se isto uputim k sestrama...i grab-greb
    kakvo dobro mjesto dok ga ne zauzme kakva druga
    (ne)sretnica!!!!Što ja da radim,recite mi sad???
    Ja se nadam listopadu,a da ne ostane samo na nadi..

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sela trk u Petrovu i traži da te uteftere u onu tekicu.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ivana baš mi je žao
    Nadam se da će sve završiti brzo i bezbolno i da ćeš se još brže oporaviti.

Plavuša čini mi se da zrinkič za sad jedina odavde tulumari po bolnici
    Sanjička bravo za termin! Kad ćemo čuti detalje?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jutro, curke! Kuham , poslužite se!
    Ivana, drži se! Nemam baš insipaciju za nekim pametnim rječima!
    Jesenski vlakić se puni i ubrzo će krenuti! I da sve budemo nakon njega trudne!!!
    Plavuša, Zrinkič,sretno u postupku!
    Osijek, mislim na tebe!
    Sela, Tlatinčica, Pinny, mislim i na vas!!!
    Mala26, žao mi je!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Taca, kad krećeš? Ili sam preskočila nešto?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •