Citiraj ZAUZETA prvotno napisa Vidi poruku
Tlatinčica, ja sam čekala za collor u Petrovoj oko tri tjedna, a sada u vrijeme godišnjih pitaj boga... išla sam kod dr.a Despota, nije puno komentirao, rutinski je odradio, odgovorio na par podpitanja... ima navodno najbolji aparat za CD. Moj dr tražio baš da idem k njemu. Naručuje se dolje u podrumu gdje su prije bili svi UZV - pregledi, na br 4604-724 od 12-14.
Zauzeta i ostatak cura, inace ne volim pisati nista lose ni o kojem dr-u (jer na kraju krajeva - sto bi svi mi bez njih?), ali kad vidim ime Despot, jednostavno moram reagirati... Naime, doticni je dr moju sestru hitno slao na kiretazu urlajuci da "ima nesto abnormalno u sebi" (citiram), a za to se nesto abnormalno na kraju ispostavilo da je moja necakinja koja sada ima 7 g. Hvala Bogu da mi je seka otisla po drugo misljenje jer je vec bila poodmakla trudnoca i da je bila na kiretazi svasta gadno bi se desilo, a i ne bi nam bilo Tarice...
Drugi slucaj je moja susjeda koja je dosta dugo krvarila i Despot joj je dijagnosticirao nekakavu tvorbu na jajniku zbog cega je zavrsila na operaciji. I zamislite - curu su bez veze otvarali jer to sto je on vidio bila je samo sjena koju je bacao jajnik, a krvarila je zbog hormonalnog poremecaja!
Toliko o Despotu! Ja ne bih kod njega nikako!