Stranica 44 od 51 PrviPrvi ... 344243444546 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,151 do 2,200 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Zrinkič, ne brini, biće kako bude, nemoj si naricati negativni ishod, think pink, ajde, pa mi ovdje sve šaljemo pozitivne vibre u tvom smjeru~~~~~~~~~~~~ Šaljem ti link za Rodinu brošuru, pročitaj 20-21 str. kisi http://forum.roda.hr/threads/31269-N...-L-O-D-N-O-S-T

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

zauzeta....baš ti hvala....suze su mi se zakolutale na ona dva zagrljena smajlića. znam da možda pretjerano paničari i brinem se. ja sam ti iz malo zabitog mjesta, ja i mm živimo sami, i cijeli život se sama borim za sebe, za nas!!!! imam visoko obrazovanje,.....al čovjek nikad nije dovoljno pametan...i stalno nešto moram istraživat......hvala na potpori i lijepim riječima, objašnjenjima i tebi i svima.
    a di je pinny?????

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo me, upravo stigla kuci do kompa.

Moja beta je 0. Moram sutra javiti u Petrovu jer nisam danas stigla nazvati.

Sada odmor pa se slepam za vama u vlakic i to zimski.

Curke svima

Zrinkic puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sretan ishod

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pinny
    cijeli dan sam danas škicala na forum nadajući se tvojoj beti... jako mi je žao.
    Al očekuje te dobro društvo ove zime i čekanje Nove godine na bezalkoholnim pićima

Zrinkič evo ti jedan i od mene. I probaj se ipak malo opustiti jer sad svi čekamo tvoju betu ~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 07.07.2010. at 18:06

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Aj Pinny baš bezveze,a stvarno sam mislila da ćeš nam ti javit ljepu vijest,a ništa bumo skupa u zimskom vlakiću,doći će to začas.
    Zrinkič ne sekiraj se toliko,opusti se i čekaj betu(mislim znam da je to lakše reći nego učiniti,ali probaj).
    Taco u kojoj si ti sad fazi,molim izvještaj,malo sam se pogubila?

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pinny žao mi je ....

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Vidim da imamo sve vise clanova!!!!!!Moram priznati da mi je drago ipak smo onda jace i pametnije.......Pozdrav curama!!!
    Pinny zao mi je,ali zima ce brzo doci i ponovno ces biti u brzom vlakicu koji juri k trudnoci!!!!!!
    zrinkic"opusti se i uzivaj nemoj da si sada kvaris dozivljaj........"kissy kissy bit ce sve ok samo ti ne brini i misli pozitivno!!!!!!
    taca ?????????
    Sela FALIS NAM,JAVI SEEEEEE

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pinny, stvarno mi je zao.Odmori se preko ljeta od svega.
    Cure, glupo mi da na tri teme pisem o svom postupku pa ako hocete mozete me citati na Postupak u poliklinici vili ili 39+.Hvala na paznji.
    Pusica.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pinny baš mi je žao
    zrinkić samo polako
    sve ostale cure vidim da se vaš jesensko-zimski vlakić puni bit će "novogodišnjih bebica", svima vam želim uspjeh što prije,
    ivana 78 tebi posebni pozdravi drži se i poslije hrabro dalje!

Evo mi se izležavamo, sada smo 8+5, mogu vam reći da vrijeme leti, u utorak idemo na pregled pa ćemo opet dobiti slikicu i na trenutak se vidjeti, jedva čekam!
    Osim mučnina i problema s hemeroidima nemam drgih problema i iskreno se nadam da će tako i ostati!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Osijek bravo za tebe i tvog bebuljca.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pinny....baš mi je žao!!!! sad još ja,ha??? a načekat ćemo se...makar ja mislim napravit test 10-ti dan nakon AIH. tak sam i do sada radila kad smo imali ciljane odnose i uvijek je bio točan - negativan!!!! moj mi je gin reko da dođem vadit betu tek kad mi bude tjedan dana kasnila...pa sam ga pitala jel je on normalan????? znam da je prerano za bilo kakve simptome...koji se ni nemoraju javiti....ali ja jedem ko velika. jučer sam u krevet išla sa zdjelicom sladoleda, a jutros sam si ponijela na poso gablec od kuće i napolitenke za desert. kad sam izašla iz auta pred firmom, morala sam istrest sa sebe mrvice!!!!! jako mi se spava i sva sam u licu podbukla i naotečena.....cike su malo okruglije,a bradavice čudne....vjerujem daje to od klomifena!!!
    zauzeta...hvala na brošurici...baš je slikovita...isprintala sam siju u boji....moj m se nije mogo načuditi...proučio je sve iz svih kutova!!!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

imam informacije....netko je pitao za sestru Irenu...puko joj je mišić na nozi i na bolovanju. za sada tj u srpnju su tamo sigurno: doktor Strelec, Crvenković i Kasun, a vjerojatno i doktorica Šprem!!!!!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

OBAVIJEST

Ja sam trudna!!!!!!

eto,ne znam kako se to uspjelo desiti s obzirom na sve.Svi kazu da je to moguce nakon IVFa,
    ali to se uvijek dogada nekom drugom.Nisam mislila da ce se desiti meni.Naravno da smo PRESRETNI,
    ali nas je i malo strah da se nesto ne zakomplicira....
    Uglavnom meni kasnila M kao i uvijek i prije nego sto odem po dabroston idem ja provijeriti tesom sta ima.
    Inace prsa su me jako pcela boliti jos prosli tjedan ali ja mislila da je to PMS.Kad ono test popodne u 17 h pozitivan.(SOK I NEVJERICA)-to je bilo u ponedjeljak.
    U utorak sam izvadila betu i ona je bila 111.Odmah sam se javila u privatnu ordinaciju svog dr.a.On je na godisnjem a mijenja ga jedna super doktorica.
    Napravila mi je uzv i kaze da sve upucuje na trudnocu.Endometrij je 11mm,zuto tijelo na jajniku je 28x16.Vidi se neka sjenica gdje bi se trebala stvoriti GV
    ali jos je rano za 100%tno potvrdenje.
    Danas sam ponovila betu i ona je 347.U ponedjeljak ju moram opet ponoviti i onda se dogovaramo za slijedeci uzv kada bi se sve trebalo vidjeti.
    Eto,ne znam sta bi rekla nego da se bojim za poluditi.I sretna sam sto se sve to desava....
    Ne moram mirovati za sada.Dobila sam utrogestan tri puta dnevno po dvije.
    Nadam se samo da ce sve biti OK!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bravo Sanjička!!!!!!!!!!!!!!!!

Kažem vam ja da se svi oko mene zaokružuju...
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 08.07.2010. at 13:00

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

tlatinćica.....iz tvog pc-a u Božje uši!!!!!! Sanjička...bravo!!!!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme Sanjička koja predivna vijest,čestitam i tebi i tm.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

osijek.....ti si doma....na komplikacijama? koliko dobiješ para na bolovanju?
    Ivana.......di si, kako si??

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sanjička, ma femomenalno, čestitam tebi i tatku , izgleda da se ona jajna stanica skrivala i čuvala za ovaj ciklus, hihi, baš mi je drago, ipak je slađe tako do bebice nego preko metalnog alata...

Fakat, Ivana nam je malo pobjegla u osamu, ma jaka je ona, vratiće nam se još borbenija i spremnija

Zrinkič, samo ti jedi, i meni su rekli da nakon AIH treba još dodatno poplazati po mužu, zato, nema predaha

Osijek, kisikisi, stavi nam slikicu na avatar sa UZV da se malko divimo!!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala vam cure na podrsci......Stvarno ste jedinstvene,ne znam sta bi bez vas........
    Ne zelimo se jos veseliti,nismo ni svima rekli.Samo nam roditelji znaju i moja kolegica na poslu.
    Cekam sada de me nazovu iz privatne klinike da se jos cujem s doktoricom i onda u ponedjeljak po trecu betu!!!!!!

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sanjička ovo je definitivno jedna od najboljiih vijesti koje sam čula u već dugo vremena!!!!!! Tako mi je drago zbog tebe, ne mogu to opisati osim

Veliku pusu ti šaljem i obaviještavaj nas!!!!!!!!!!!!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sanjička od srca čestitam ne znam što bih ti drugo rekla, želim ti sve najbolje i školski do kraja!!!
    zrinkič da ja sam ti na komplikacijama od bete i naknada na komplikacijama, iako ja još nisam dobila tek ovaj mjesec dobivam prvu, ali znam od prošle godine ti je koliko ti je bila plača, znači 100% s tim da ukoliko ti prelazi 4.250 kn onda dobivaš max. 4.250 kn. Tako sam ja dobivala prošle godine jer država ne isplačuje više od toga pa oni koji imaju veću plaću tko im kriv!
    Zauzeta budem stavila slikicu sada kad dobijem novu jer sada bi se već sve lijepo trebalo vidjeti bit ćemo 9+3 kad budem išla na uzv!
    Ivana 78 !

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sanjicka tristo mu muka i bemu miša,pa i si nam trudnica!!!!!
    Nema me par dana na forumu a ovdje odmah party u kokosinjcu!!!!
    Btw,pozdravi si svog kokota,dobar je ,dobar.....To mi je najljepse cuti,kad koke
    ostanu trudne kroz ljubavne uradke i ostave sve povijesti bolesti da postanu
    povijest!!!!
    Draga moja,ja sam nekako znala da ces ti biti sljedeca!!!!
    A neki smsic nije mogao pasti da mi javis...
    Sva sreca da sam ovisna vise nego li sam mislila(o Rodinom forumu)...
    Ja izbivala malo,ono sto sam stizala na net bio je face tu i tamo...
    Ali i ja sam vrijednica bila,jucer bila na UZV i maybe upadam u prirodnjak!!!!!
    Pinny moja,zao mi je tebe i sorry sto ti tek sad saljem
    Znala si da je moje srceko uz tvoje i moje misli naravno...
    Draga nasa nova trudnice jeste li vi za kakvu kahvu sutra popodne ako nemate
    kakve neodgodive obaveze???????

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo jos smajlici za tebe draga nasa nova trudnice
    I ako su ostale curke za kahvu sutra,one koje sjede u Zg,hajde,hajde,hajde...
    Ocu cuti pricu....Sanjicka?????

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sanjicka, pa mom iznenadenju nema kraja.Ja sam mislila da ti nemas ovulaciju prirodno kad ono vi sve sami obavili.Svaka cast, sretno i budi pozitivna.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sanjicka bas me obradovala danasnja vijest.

Cestitam od srca trudnice i tebi i tm.

Sela i navijam za prirodnjak.

Uh, i ja bi na . Nadam se da se vidimo na nekoj ranoj jesenskoj jer tada planiram do zagreba.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sanjička, BRAAAAAVOOOOOO! A šta drugo reći?! Predobro! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za školsku trudnoću!
    Sela, a i ti ćeš nam uskoro biti trbuh uz trbuh sa Sanjičkom! Yeeees!!!
    Pinny, žao mi je! Želim ti da ti slijedeći bude dobitni i donese sreću, kad je već ovaj zaštekao!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Osijek....hvala ti!!!! Sanjička....već sam 100 puta pročitala tvoj post i stalno se vraćam na njega!!!!!! di nam je Ivana78???....ja sam danas mjerila BT...37,2......znam da ju još puno dana moram mjeriti........dal je koja od vas nakon postupka.....uz utrogestan pila i normabel???? ja ga pijem 3x2 mg.......uglavnom...jučer me ulovila nekakva depresija, nisam se mogla suzdržat od suza i baš me neki teški jad smlavio!!! inače nisam takva...borac sam i uvijek nađem rješenjeza probleme!!!! činilo mi se jučer kao daimam baš suprotno...za svako rješenje sam imala problem!!!! jesu to simptomi normabela...kaj nebi on trebao smiriti...ili je to ono od ludila do depresije!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Sanjička ženo podigla si me iz mrtvih!!
    Bravoooo čestitam ti od sveg srca, o Bože... nakon takvih dijagnoza.. stvarno je sve u Njegovim rukama, jesam ja dobro pročitala i tvoj muž imao dijagnosz kao i moj!?

A ja!?
    Ja sam idemo to reći-dobro. Kiretaža je bila 07.07. -užasno bolna, ali dr. je bio stvarno pažljiv i dobar, dobila jesam nekakve dvije injekcije jednu u ruku i jednu dole al ništa koristi... Uglavnom osjećam se prazno.... jadno... al neka proći će i to, a i neću kvariti ovo prekrasno raspoloženje na podforumu. Sada me uglavnom ništa ne boli, a nije me ništa boljelo ni 5 minuta poslije kiretaže, sada pijem antibiotike i mirujem, za dva tjedna na kontrolu i to je to...
    Uf da, noć nakon što sam došla iz bolnice, probudila sam se jer sam osjetila mučninu otišla u WC, i pala u nesvijest iz čista mira kao pokošena (bila sam totalno iscrpljena od svega), sva sreća da sam pala na "dobro" mjesto i moj dragi muž se na svu sreću probudio i bacio na mene i odmah brzo reagirao...., tako da sada imam "prekrasne" dvije šljivetine na nogama, koje boleeee.

Pinny draga
    Zrinkić ne osluškuj se previše opusti se i uživaj bit će to sve
    Osijek

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ivana78, nadala sam se da ces proci bez kiretaze i svih tih situacija koje nam prisjedaju na muku.Nemam takvo iskustvo ali stvarno suosjecam s tobom.Bas je nepravda da se neki ljudi tako namuce za nesto sto masa ljudi uzima zdravo za gotovo.Drzi se.
    Sela, znaci ti si se odlucila za radno ljeto?Ima li komentara na ishod proslog postupka?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dbrjtr zenskadijo!!!!
    Moje vijesti nijesu dobre,a ja se opet ponadala...
    Ja cu vam curke zaista odmorit od postupaka do narucenih konz u 8.mj.
    jer vidim da moja zurba i ishitrenost vode samo u gubitak nerava koji su
    ionako naceti proslim neuspjelim ciklusom stimulacije..
    Imam osjecaj nadolazece ovulacije a folikuli stoje na mjestu.Ni trc ni mrc.
    Isla sam danas u Breyer vaditi estradiol da vidim jel se pomaknuo s mrtve tocke
    i kupila LH trakice..Sad se osjecam kao Sanjicka u danima borbe sa produ-
    zenim ciklusima i anovulacijom (hahahhaa,ta mi je dobra,draga ti si zatrudnjela
    po duhu svetome hahhaaa)...
    Kosta me sve to tonu zivaca i cini mi se da sam na rubu placa a opet se smijem i
    opet guram nekako dalje.Opet su tu planovi za dalje,cak i neki vrlo drasticni...
    Pocela sam i famoznu DHEAu uzimati po 75 mg dnevno,pa do jeseni mozda bude
    nekih pozitivnijih pomaka..mislim da odustajem od forsiranja radnog ljeta
    definitivno..Ali,
    ali,
    ja sam tu i koja hoce piti kavu samnom danas ili u pon ili uto molim da se
    stavi na listu!!!!!!!!!!
    Ps.zeka of kors
    Posljednje uređivanje od Sela : 09.07.2010. at 10:53

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pozdrav svima!

Upravo sam se vratila sa ET i sad čekam prvu betu. Ovo je bio moj prvi stimulirani IVF postupak. Inače moj problem je endometrioza, bila sam na dvije laparoskopije 2007. i 2008., 2009. su mi našli da su jajovodi začepljeni pa je bila preporuka ići na ivf. Kad sam krenula raditi pretrage dr. je vidio da je FSH visok pa sam radila amh koji je naravno ultra nizak pa ne znam koliko još imam vremena da postanem mama.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Nažalost, danas ne mogu na kavu, ali rado bih slijedeći tjedan... osim toga želim čuti sve detalje od Sanjičke (dobro, ne moram baš sve detalje ).

Pusa svima!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala jos jednom svima na podrsci i dobrim zeljama i vibrama,stvarno ste za 5.
    Nadam se da cemo svi uskoro izaci na kavu sa svojim smotuljcima(za pocetak trbuscicima) i osmjesima na licima!!!!
    Zrinkic.....koliko tek ja dnevno procitam svoj post,ne bi vjerovala....Kao da to nisam ja,kao da je san.....
    Ivana mm ima dijagnozu oligoteratozoospermia.Ali eto,stvarno nikad ne znas sta se moze izroditi iz kojeg ciklusa!!!!
    Sela nisam bila ziher gdje si,mozda si na godisnjem.A zapravo cijelo vrijeme cekam da se javis na forumu da ti se javim.Ali eto ti si mene iznenadila.....I nemoj odustati od ovog ciklusa,mozda se ipak pomaknu s mrtve tocke.Vidis kako se moja js probudila a prof je na uzvu rekao da nista od tog ciklusa.Ipak nisu ni oni svemoguci.Samo se ti baci makar na kucnu radinost!!!!!!!

Jedva cekam da se nademo na kavi drugi tjedan.....Ja bi cak mogla u ponedjeljak!!!
    E da,naravno da ne mogu izdrzati do ponedjeljka pa sam odlucila i sutra izvaditi betu.Nadam se da cu biti nekako smirenija-NADAM SE....U ponedjeljak ju moram izvaditi opet i javiti dr.

Pusa svima
    Posljednje uređivanje od Sanjička : 09.07.2010. at 15:19

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mimi81, koliki su ti FSH i AMH i kako si odreagirala na stimulaciju?Jesi dobila neku jacu dozu lijekova?Sretno.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Drage ajde da padne dogovor za tu kavicu da cujemo i vidimo nasu zvijezdicu Sanjicku...Ti draga reci kad ti pase a mi cemo se okupiti ko pcelice oko tebe
    i zazzzzzzujati..bzzzzzzzzzzzzzzzz od srece sto si nam truuuuudna!!!!!!!Ajde Sanjicka predlozi onda pon il uto da znam kad bu mm ostao na suhoj hrani..
    Ajde,ajde,ajde,nemojte da vas moram prozivati poimence tuuuu!!!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobrodoslica mimi81!!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sanjicka ako ces sutra vaditi betu (subota je) mozda ti nalaz nece biti gotov isti dan pa
    ces ga dobiti tek u poonedjeljak,tocnije doci ces na isto kao da vadis betu u pon!!Pitaj prvo u labu!!!pusa

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

nek napišu na uputnici HITNO jer nam je hitno ))))

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

TAca, kaj je AMH?

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mimi81, dobrodošla, nakon transfera nema nekih simptoma koje bi ti mogli navesti, eto, to je znak trudnoće. Svako tijelo različito. Treba samo paziti na krvarenje i bolove zbog hiperstimulacije, a sve ostalo je tko zna zašto. Ma tko inaće sluša svoje tijelo, samo letamo za obavezama, a nakon ET onda otkrivamo da je to cijeli jedan unutrašnji svijet .

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Sanjička....čestitam, vijest ne može biti bolja. sad uživaj.
    Svima ostalima sretno!!!!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Zauzeta, AMH je kratica za anti-muelerov hormon koji je prema najnovijim saznanjima najbolja procjena zalihe js.Bolji je od FSH jer ne varira iz ciklusa u ciklus.Kod nas se radi samo u Vinogradskoj i Breyeru i ne ide na uputnicu.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dbrjtr curice pospanke!!!
    Samo vi spavajte,kad jednom ubrzo dodju bebice nece se bas naspavati....
    Evo da vas kavica doceka kad se probudite
    Ja cu odvest svoju guzu na bazen i rashladiti svoju uzavrelu kalkulirajucu
    glavu.
    Sanjala sam nocas da sam citala neki natpis od kojeg pamtim jedino E = 0,hm,ja to protumacila kao estradiol,ocito sanjam i zvacem u snu uzbudjenja od prethodnog dana..
    Imajte se lijepo i uzivajte u weekendu!!!!!cmoki

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Zauzeta, AMH je kratica za anti-muelerov hormon koji je prema najnovijim saznanjima najbolja procjena zalihe js.Bolji je od FSH jer ne varira iz ciklusa u ciklus.Kod nas se radi samo u Vinogradskoj i Breyeru i ne ide na uputnicu.
    poceli su raditi i na VV-u i meni su vadili u sklopu postupka i nisam nista platila... ali ne znam da li je samo za nas s VV-a.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pozdrav!

FSH mi je bio 19, a AMH 2,4pmol/L. Dobila sam menopur (3 amp. pa smanjeno na dvije nakon 1 uzv) i decapeptyl. Dobila sam dvije js koje su oplodili i vratili 3. dan

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj ZAUZETA prvotno napisa Vidi poruku
    Mimi81, dobrodošla, nakon transfera nema nekih simptoma koje bi ti mogli navesti, eto, to je znak trudnoće. Svako tijelo različito. Treba samo paziti na krvarenje i bolove zbog hiperstimulacije, a sve ostalo je tko zna zašto. Ma tko inaće sluša svoje tijelo, samo letamo za obavezama, a nakon ET onda otkrivamo da je to cijeli jedan unutrašnji svijet .
    Hvala na podršci!
    Čitala sam o tome da je to iščekivanje takvo, napeto i bez simptoma. Bilo bi super da se bar jedno uhvati, a nemam ništa protiv i da su blizanci...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mimi81, obzirom na tako visok FSH i prilicno slabu stimulaciju stvarno si dobro odreagirala.Tvoje godine su ti glavni as u rukavu jer je puno veca sansa za trudnocu kod mladih zena nego starijih sa istim FSH i AMH.Nadam se da ces nas obradovati.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Mimi81, obzirom na tako visok FSH i prilicno slabu stimulaciju stvarno si dobro odreagirala.Tvoje godine su ti glavni as u rukavu jer je puno veca sansa za trudnocu kod mladih zena nego starijih sa istim FSH i AMH.Nadam se da ces nas obradovati.
    Hvala Taca 70!

Ti znaš što je endometrioza i kako dr. reagiraju kad ti vide nalaz. Mene kad vide samo što ne dignu ruke od mene. Grozan osjećaj! Ali eto borimo se dalje.... možda bude kaj.
    Jel ima negdje na ovom forumu tema baš o endometriozi?

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Taca 70 htjela sam te pitati da li si radila tj. da li te ikoji dr. poslao na imuno testove? Čitala sam da žene s endometriozom imaju povišene nk stanice. Jel znaš kaj o tome?

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

http://forum.roda.hr/threads/51078-E...t=endometrioza Mimi81, za endometriozu se tu ženske razgovaraju pa probaj Čestitam na dvije mrvice, držimo fige i vibramoooooo ~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •