Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

dobar jutar svima!!!! mimi81....dobrodošla....netko je napiso da je ovo kokošinjac...ali vjeruj mi neznam di ćeš dobit bolju podršku i najviše naućit. 10 dp......moje cike luduju!!!! mm je sretan....više jer vjeruje da je T u pitanju, a ja sam skeptik zbog klomifena!!!!! Sanjička...iskreno nemam puno saznanja o beti...vidim da tvoja raste i da se sve iskusnije od mene vesele pa sam i ja neizmjerno sretna zbog tebe!!!!!! ))) malo sam i zbunjena u Petrovoj su mi napisali nakon postupka da dođem na kontrolu za 2 tj, ako izostane menga doć s nalazo bete, a moj gin mi e reko da nema smisla.vadit betu 2 tjedna nakon izostanka menge......onda kad da ju radim????? ja planiram krajem tjedna napravit test!!!! jel to pametno.....dokle da čekam!!!!
    i da...cike mi nisu bile nikad takve, bradavice me nisu nikad bolile....zato se bojim da je klomifen. šmrc(
    Posljednje uređivanje od zrinkič : 12.07.2010. at 09:26

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    dobar jutar svima!!!! mimi81....dobrodošla....netko je napiso da je ovo kokošinjac...ali vjeruj mi neznam di ćeš dobit bolju podršku i najviše naućit. 10 dp......moje cike luduju!!!! mm je sretan....više jer vjeruje da je T u pitanju, a ja sam skeptik zbog klomifena!!!!! Sanjička...iskreno nemam puno saznanja o beti...vidim da tvoja raste i da se sve iskusnije od mene vesele pa sam i ja neizmjerno sretna zbog tebe!!!!!! ))) malo sam i zbunjena u Petrovoj su mi napisali nakon postupka da dođem na kontrolu za 2 tj, ako izostane menga doć s nalazo bete, a moj gin mi e reko da nema smisla.vadit betu 2 tjedna nakon izostanka menge......onda kad da ju radim????? ja planiram krajem tjedna napravit test!!!! jel to pametno.....dokle da čekam!!!!
    i da...cike mi nisu bile nikad takve, bradavice me nisu nikad bolile....zato se bojim da je klomifen. šmrc(
    Bok zrinkič! i meni piše isto u otpusnom pismu. U petak ti je 14 dan pa onda napravi betu. Ja ću betu vaditi u čet jer im treba jedan dan za rezultate pa da se ne žifciram preko vikenda. I meni je danas 10 dan od t i bole me grudi tvrde su i natečene ali ja uzimam utrogestan pa je to vjerojatno od toga... pozdrav!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •