Stranica 48 od 51 PrviPrvi ... 384647484950 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure, ja vas neko vrijeme čitam, iako ne spadam u Petrovu već na VV, ali oni su na godišnjem. Vesele me vaše pozitivne bete, a ostalim čekalicama želim da što prije dobe svoje bebe.
    Zrinkič, nemoj očajavati, i mi smo bili jedni od idiopata, prošli i ciljane i dva AIH i ništa. I onda mi je prije 2 mj na lijevom jajniku nađena cista, sumnja na endometriozu i preporuča se laparo. Htjela sam ići ovo ljeto, ali nitko me ne stigne operirati. Odgodila sam to za par mjeseci jer počinjem raditi u 9.mjesecu. Nedavno (prije mj i pol) mm je dobio za rođendan poklon analizu stanja tijela i oba dva smo to prošli. Ispostavilo se da sam iscrpljena i napeta što je bilo točno jer sam se tak osječala i nakon terapije opet smo otišli na kontrolu i bolje je, savjetovano mi je da malo pričekam s operacijom jer bi se moglo dogoditi da se cista povuče. Nisam mu ni rekla u čemu je problem, znao je čim me pregledao! Ne znam koliko vjeruješ u alternativnu medicinu (ja sam po struci zdravstveni radnik i radila sam u bolnici), ali stvarno mislim da je istina da ćeš zatrudniti kad budeš spremna ! Zato glavu gore i nemoj misliti negativno! Mislim da trebamo iskoristiti ljeto i posvetiti se starom dobrom sexu !

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Zato glavu gore i nemoj misliti negativno! Mislim da trebamo iskoristiti ljeto i posvetiti se starom dobrom sexu !
    Ovo potpisujem! Evo mi se već posvećujemo, iskorištavamo ljeto, (mada je teško na +36°C...)
    Mimi, čestitam od
    Sela, Zrinkič, Tlatinčica i sve koje sam sigurno zaboravila, žao mi je, ali mi je i drago što odmah planirate za dalje, i što ćemo se družiti u jesenskom vlakiću (bilo bi bolje da ste u sadašnjem vlakiću, ali što je, tu je)
    Kako kaže Špelkica, GLAVU GORE!
    svima!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mimi beta je odlična.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Tooo Mimi, čestitam, baš ste se zaredale trudnice, neka neka, budemo vas mi sve stigle. Ivana, jel malo odmaraš od nas i od postupaka?
    Zrinkič, nemam pojma zašto postoje te idiopatske neplodnosti, jesi gledala na pdf sa tom temom? A ak ne bude išlo drugačije bit će IVF (to sam mislila pod stimulirano, vidim da si bila na Klomifenu, nemam pojma kaj on radi)

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ZAUZETA prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana, jel malo odmaraš od nas i od postupaka?
    skužila si me ha?
    Da odmaram, dokrajčilo me sve ovo i psihički i fizički, al dižem se ja.... još slijedeći tjedan odem na UZV..... pa na more... i kako je špelkica ljepo napisala dobri staro sex a onda ću vidjeti što, kako i gdje, s obzirom da imam 4 jajne stanice u P.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj mimi81 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala svima na čestitkama!

Cure koje ste trudne jel normalno osjećati lagani pritisak dolje?
    Normalo je osjećat lagani pritisak. Moguće je osjećat i lagane bolove s vremena na vrijeme- to se maternica rasteže. Mene je uhvatila panika pošto me nije niko upozorio na to pa mi je moj gin objasnio sve.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mimi 81 kao što i mala 26 kaže to je normalno, ja sam u prvoj trudnoći iz početka stalno ludila sad boli ovo pa ono, a kad kažem ginu. oni kažu ma sve je to normalno, maternica se rasteže pa pritisnula je jajnike itd... U ovoj toga puno manje ima jer ipak je prošla bila višeplodna, ali i sada malo, malo osjetim nešto, ali nije ništa strašno i ne zabrinjava me. Najčešće navečer imam osječaj da me i jajnici bockaju i da mije maternica napirenija, ali kad prespavam ujutro sam koa nova!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dobro jutro!

Hvala curke na odgovorima. Ja ću vas s vremena na vrijeme malo gnjaviti pitanjima kad mi nešto ne bude jasno.
    Osijek koliko si ti trudna? Kada je nakon ivfa dozvoljen sex i plivanje?

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo i ja u petak obavila svoj prvi uzv!!!!!!
    Pa ovako:SVE JE SUPER-to je najvaznije....
    Vidi se gestacijski mjehur 9x7mm i zumancana vrecica 2mm.Embrij se jos ne vidi.
    Po zadnjoj M bila bi trudna 7 tj.,ali s obzirom na moj ciklus ovulacija je bila jako kasno i po uzv-u je to 5 tj.
    Za cetri tjedna me narucio na kontrolu....
    Osijek i ja osjecam tu i tamo kao da me jajnici probadaju,ali uopce nisam htjela ispitivati zasto,kako....od straha!!!!Ali sad si mi pomogla ko nitko......

Sretni smo i zadovoljni sto se stvari ovako odvijaju i nadam se da cete i vi uskoro biti ovako sretne!!!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

bok cure....špelkica...znam!!!! bila sam u subotu u Petrovoj. veče prije smo se ja i mm dogovorili i prije doktora,da idemo na more...opustit se i odmorit od sveega i da ćemo sami radim AIH. doktor je bio oduševljen odlukom i reko da je pametno odmorit ciklus nakon klomifena. dotle će se i Dinka vratit. ja jesam paničar.....ali brzo prihvatim situaciju i idem dalje......mengu nisam još dobila....BT je i dalje povišena...i molim Vas da li koja od Vas ima neugodno iskustvo sa utrićima vaginalno jer ću p........, ni canesten ni betadin ne pomažu!!!!! mimi....čestitam na beti i želim ti školsku trudnoću....................!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bravo Sanjička! I ja jedva čekam da vidim tako nešto na onom crno- bijelom ekranu

Zrinkič, oprosti, nisam dobro shvatila- vadila si betu i negativna je. I nastavila si sa utrićima? To bi trebala prestati, da ti m može normalno procuriti.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

tlatinčica......utriće sam stavila u petak ujutro i otišla vadit betu...beta je bila 1,20 i više ih nisam stavljala!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sanjicka tri put hura za gestacijsku i da je sve ok!!!!!Uopce nismo ni sumnjale..
    Mazi bushu i uzivaj...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sanjicka, sve 5.Kad ocekujemo otkucaje?

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sanjička !

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sanjičkai~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude po školski i dosadno narednih cc 8 mjeseci.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mimi 81 što se sexa i plivanja tiče, najbolje da pitaš doktora, ali mišljenja je milion. Ja sam u prošloj trudnoći pitala za odnose i doktorica mi je rekla da naravno da smijete, za plivanje nisam pitala i nisam se uopče kupala ipak nisam htjela sa time riskirati, a tako i ove godine ne idem na kupanja, nekako me toga strah da ne pokupim neku bakteriju po tim zapišanim vodama. Baš sam sada dopisivala se sa kolegicom koja je bila samnom na ivf-u i njoj su u pertovoj na zadnjoj kontroli rekli da ne mora više mirovati, a danas kod njenog gina. joj je rečeno sex ni u ludilu jer on otvara maternicu i uzrokuje gubitak ploda, nema kupanja i strogo mirovanje!?
    Ja sam joj rekla da mislim da taj ili ta gin. pretjeruje jer ona kaže da je sve u redu.
    Ima tih starijih gin. koji na ivf trudnoće gledaju kao da je to neznam što, a ovi po bolnicama ipak to smatraju normalnom trudnoćom ako je sve ok!
    Eto svašta sam ti napričala, a ništa konkretno rekla, ipak pitaj svog gina baš me zanima što će ti reći neki kažu da se nema odnosi dok se stavljaju utrići... ja ću baš Kasuma pitati kad budem išla u petrovu!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Sanjicka, sve 5.Kad ocekujemo otkucaje?
    Ne znam,nije nista rekao.Samo da je sve savrseno pravilno i da ima vremena da se embrij pojavi.Slijedeca kontrola za cetri tjedna.To ce biti 9 tt.Tada bi se sve vec trebalo vidjeti i srceko kucati!!!!!!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ej, mimi i Osijek - da se i ja malo ubacim jer me muce ista pitanja. kad smo napunili 12 tjedana, pitala sam gina za sex (prije toga mi bas ni nije bilo do toga) i rekao je da nema frke - smijemo, ali ako dodje do nekih jacih bolova ili krvarenje treba prestati (sto se i podrazumijeva). i, hvala Bogu, sve je bilo ok, mada malo osjecam grcenje poslije. ovo sto ti je frendici dr rekao da sex otvara cerviks - stvar je u tome da sperma moze omeksati cerviks (zato se kod prenesenih trudnoca savjetuju odnosi da potaknu porod), ali kod zdrave trudnoce u startu ne bi trebalo biti problema. mi koristimo kondome jer nas je trta bakterija, a mislim da je i prekinuti snosaj dobra metoda da se izbjegnu eventualne komplikacije zbog sperme... kod trudnoca s komplikacijama najveci problem s odnosima je zapravo orgazam zene koji uzrokuje kontrakcije pa moze doci do spontanog, ali opet ponavaljam - ako je sve u redu, ne bi trebalo biti problema. i normalno je osjecati blaga grcenja pola sata do sat vremena nakon odnosa...
    u principu, gdje god sam naisla na tu temu, svugdje pise da se sex u normalnoj, zdravoj trudnoci cak preporuca i da cak beba osjeti ugodu zbog navale endorfina kod orgazma.

sto se plivanja tice - more je ok, ali bazeni i sl. se ne preporucuju... mada je plod zapravo zasticen. prekosutra idem na kontrolu i ako je sve ok u petak na more pa cu jos provjeriti kod gina za kupanje, ali mislim da s morem nema zabrana (jedino je obavezno presvlacenje badica).

pozdrav!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam naravno bila u takvom transu da naravno uopce nisam pitala za odnose.
    Kad sam izasla van mm me to prvo pitao.Bio mi je smijesan,ali morat ce izdrzati do sljedeceg pregleda....
    Rekao mi je da ako idemo na more slobodno se mogu kupati,a sto se tice bazena nije nista spominjao a i ne bi se bas kupala zbog bakterija!
    Jedino sta sam se sjetila pitati je za uvinH caj s obzirom da sam ja sklona eserihiji.I sad moram do 12 tt stavljati utrogestane pa sam pitala da koristim nesto barem preventivno.
    I moze se bez problema.Uvin h i caj od brusnice i to kombinirati!!!!!!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

sanjicka, prosurfaj si malo o uvin caju - svuda ti pise da se NE preporuca - sadrzi neki sastojak koji uzrokuje kontrakcije maternice... bolje nemoj - samo se tankaj brusnicom. i ja sam inace mjehurusa pa sam dosta toga procitala... i to probaj naci bas cisti caj od brusnice.
    Posljednje uređivanje od frka : 19.07.2010. at 12:42

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    sanjicka, prosurfaj si malo o uvin caju - svuda ti pise da se NE preporuca - sadrzi neki sastojak koji uzrokuje kontrakcije maternice... bolje nemoj - samo se tankaj brusnicom. i ja sam inace mjehurusa pa sam dosta toga procitala... i to probaj naci bas cisti caj od brusnice.
    Eto vidis.....Mislim, inace nisam neki panicar,ali sva sreca pa nisam jos pocela piti.Nije mi jasno,zasto mi je on onda rekao da mogu?Kod takvih se stvari ne moze (ne smije) zabuniti.
    Svejedno,hvala ti na upozorenju!!!!!!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

sanjička....ti si ostala trudna prirodno.....čekali ste neki postupak ili????

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da,ja sam sad prirodno zanijela!!!!
    Prosla sam 1 IVF u 2.mj. i sad sam imala termin za novi postupak u 8/9 mj.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cure,svi pisu nekakve liste,pa evo i nama nasih veselih vlakica:
    Sanjicka,Osijek i Mimi81 -trudne!!!!!!!!
    Mala26 -08/10
    Pinny -konzultacije 08/10
    Plavusa007 -?
    Dea2010 -?
    Zrinkic - kucna radinost do?
    Snekica -09/10
    Zauzeta -09/10
    Suzzie -09/10
    Kriistiina -09/10
    Ivana78 -??smrznute oocite
    Sanja1 -12/10
    Tlatincica -12/10
    Sela -12/10

Molim ispravke ako nije nesto dobro.pozzzzz

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja na kućnim radinostima ciklus dva....dotle će se i Dinka Baldani vratit...pa na dogovor za dalje!!!!
    Posljednje uređivanje od zrinkič : 19.07.2010. at 14:49

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

zašto ste trebali tako dugo čekati na postupak....od 2 mj do 8 ili 9?

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

sela,ja imam dogovor za dalje u 9 mj! sad imam umjerenu hiperstimulaciju jajnika i veliku tekučinu u sebi,strogo mirovanje jer nisam htjela ostat ležat u bolnici! muž mi se buni da neču više ič na ivf kad me vidi kako mi se sve iskomplicirilo i kako me boli!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,svi pisu nekakve liste,pa evo i nama nasih veselih vlakica:
    Sanjicka,Osijek i Mimi81 -trudne!!!!!!!!
    Mala26 -08/10
    Pinny -konzultacije 08/10
    Plavusa007 -09/10
    Dea2010 -?
    Zrinkic - kucna radinost do?
    Snekica -09/10
    Zauzeta -09/10
    Suzzie -09/10
    Kriistiina -09/10
    Ivana78 -??smrznute oocite
    Sanja1 -12/10
    Tlatincica -12/10
    Sela -12/10
    Taca -pocasni clan
    Molim ispravke ako nije nesto dobro.pozzzzz

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj plavuša 007 prvotno napisa Vidi poruku
    sela,ja imam dogovor za dalje u 9 mj! sad imam umjerenu hiperstimulaciju jajnika i veliku tekučinu u sebi,strogo mirovanje jer nisam htjela ostat ležat u bolnici! muž mi se buni da neču više ič na ivf kad me vidi kako mi se sve iskomplicirilo i kako me boli!
    Ti nama imas blagu HS a oocite nezrele bile..neke stvari mi nikad nece u glavu,koji paradoks..Drz se i sorry,greska nije bila namjerna....

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nismo dugo cekali!6 mj bi trebala biti razlika izmedu postupaka.
    Vidis u potpisu da sam imala dva pokusaja u prirodnom ciklusu,ali su odgodeni jer nisu bili pogodni za bilo sto (js nisu valjale).
    I onda me kaci ljeto kad su godisnji.Moj dr je trenutno na godisnjem cijeli 7. mj i onda sam dobila za 8. mj termin za konzultacije i dogovor za stimulaciju.
    Ali eto trudnoca nas ugodno iznenadila tako da sam sve otkazala.....

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

frka sve to isto sam ja pročitala na 100 mjesta da sperma omekšava cerviks zato se u rizičnim trudnoćama zabranjuje sex, ali ako je sve ok nema potrebe.
    Mislim da se ovdje radi o plašljivom ginu pa mu je lakše sve zabraniti. Mislim meni je moj rekao da se smijem kretati i obavljati kućne poslove, ali lagano i ako sam se umorila da stanem i da se ne forsiram, zabranio mi je samo teške fizičke napore, a njoj njen zabranio šetanje, kupanje, sex i rekao strogo mirovanje!? Shvatila bih da je nešto problematično, ali trudnoća joj je ok, nije imala nikad prije spontani ili porod niti bilo što i da kaže samo ju je pregledao nije radio uzv. Ja sam nekad baš zahvalna što imam super ginekologicu koja me naručuje svaka 2 tjedna iz opreza zbog prve trudnoće i napravila mi je sve žive pretrage, svaki puta mi radi uzv i da mi slikicu i ako ništa drugo barem se osječam malo sigurnije zbog njenog pristupa. Rekla je da ćemo još napraviti onaj test zgrušavanja krvi kad dođe sa godišnjeg i onda ponoviti briseve pred 20 tt .Iskreno se nadam da će ovaj put sve biti ok, još da vidim šta doc. K kaže na sve to i srce će mi biti na mjestu!
    Sanjićka čestitam još jednom isto i mimi!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Evo cure da se i ja danas javim. Luda sam!
    Danas mi je beta od petka narasla na samo 513,4 pa ne znam dal da se brinem.
    Bila sam kod gin. ona kaže da se strpim da je istina malo naraslo ali ipak raste. Za uzv je prerano.
    I tak se ja sad brinem...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mimi81, vadis betu opet za 2 dana?To ce ti biti puno bolji pokazatelj sta se dogada.Primiri se i stavljaj utrice.
    Plavusa, bas me cudi ta tvoja HS.Sve nekako mimo pravila.Imas PCO?

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Rekla mi je gin da ponovim za 2,3 dana.
    Cure koje ste ostale trudne a niste iz zg, da li vodite svoje trudnoće doma ili putujete u zg. Meni su danas rekli u petrovoj da ne moram dolaziti na pregled nakon ivfa i trudnoće, da se mogu javiti svom gin., ali sve to su izjavili tek nakon što sam rekla da nisam iz zg. Inače su me već htjeli naručiti...ne znam zašto tako?

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Taco, ti si imala transfer....pa sretno i mirno išćekivanje bete! navijam jako za tebe

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mimi 81 kad nisi iz zg možeš, a i nemoraš voditi trudnoću u petrovoj. I meni su rekli da sve mogu obavljati doma, ali ako ti želiš dolaziti nitko ti neće zabraniti. To rade zbog putovanja, da ne moraš putovati trudna kad sve isto možeš obaviti i u svome mjestu. Ja svoju trudnoću vodim kod svoga gina, a dogovorila sam se da par puta u toku trudnoće odem i u Petrovu i ona se složila sa tim!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Plavuša nadam se da ćeš se brzo oporaviti.
    Mimi vi~~~~~brr~~~~amo za betu!
    Taca i tebi vi~~~~~brr~~~~amo za betu!

Sela tek sam sad stigla pročitati tvoju top listu! Pa to je gužva i u rujnu i u prosincu! ijuhuu!!! Super da si napravila listu!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Joj cure da znate kako se ja sad brinem. Ne mogu si pomoći. Jel zna netko slučaj da se beta nije duplirala pa je ipak počela i na kraju da je sve dobro završilo?

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mimi mislim da ima baš pdf o betama,malo pronjuškaj,nadam se da će sve biti uredu.
    Sela vrednice,svaka ti čast,bit će zanimljivo u 9.mj.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sela, skidam kapu za listu, ja se stalno borim sa informacijama tko kada kuda...hahhaha odlično si se sjetila, hvala ti.
    Mimi, nemam pojma o betama ali vibram za mrvicu ~~~~~~~~~~~~, bit će sve ok
    Ivana, koliko imaš js, jel tvoj dr. spominjao šta s njima, samo one ili ponovo stimulacija pa kombiniranje svježi zametci i smrznute js?

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Mimi81, vadis betu opet za 2 dana?To ce ti biti puno bolji pokazatelj sta se dogada.Primiri se i stavljaj utrice.
    Plavusa, bas me cudi ta tvoja HS.Sve nekako mimo pravila.Imas PCO?
    ja sam uvjek mimo pravila!Pco koliko ja znam nemam,nigdje mi nitko nije napiso ni rekao.pitala sam doktora drugi put bi li mi se dogodilo opet da dopijem HS i rekao je da ne mora značit da bi ali može!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    zašto ste trebali tako dugo čekati na postupak....od 2 mj do 8 ili 9?
    mene je naručila za 09.mj. jer mora kao proći 6 mjeseci, za 08.mj. nije znala da li će raditi, pa tako...
    Sela, mraaaak lista, vidim da nas ima u tim vlakićima. Još kad bi se vlakić ispraznio sa kućnim radostima, bilo bi super!!! Barem malo!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

sanjička....ti si moj uzor!!!!!! mimi....sve će to bit u redu, probaj se opustit...uzmi neku knjigu ili film....ugađaj si i mazi bušu!!!! to isto nek i tm radi!!! Plavuša....di imaš tekućinu?????? kod mene je ostala nepoznanica slobodna tekućina u Douglasovom prostoru.....radila sam tumorske markere....koji su bili ok....doc je rekla da nije s gin strane...možda zbog crijeva, na CD se nije vidilo!!!!! ja mengu još nisam dobila, trbuh me rastura. ibuprofen od 800 mg jedino pomaže. od keksa ništa, već ne pamtim....toliko mi se sve od utrića iziritiralo, peče, svrbi i boli!!!! katastrofa.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobit ces m Zrinkic,obicno prodju 3 dana od zadnjeg Utrogestana,nekima i vise..jedino ako nema kakve komplikacije,ciste ili sl.
    Utrici obicno ne bi trebali toliko iziritirati ako si ispunila sve mjere predostroznosti i higijene (a vjerujem da jesi naravno),medjutim
    uvijek se moze desiti kakva infekcijica,Canesten bi trebao pomoci ili ispiranje obicnom kamilicom.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

joj Sela vjeruj mi da mi se koža između prstiju ljuštila od antibakt sapuna....imala sam i antib vlažne maramice kojima sam i doma dezinf sve oko sebe manično........danas mi je 4 ili 5 dan od zadnjeg utrića. a takve sam sreće valjda.....a dosta mi je bilo neugodno stavljanje utrića....ja npr nikad nisam koristila tampon...nikad ga nisam mogla stavit!!!! inače mi je i maternica dosta položena unazad....bolni su mi gin pregledi i svaki vag ultrazvuk kada idem na folikulometriju!!!! ma samo da dobijem m.....sve će to otići.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ZAUZETA prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana, koliko imaš js, jel tvoj dr. spominjao šta s njima, samo one ili ponovo stimulacija pa kombiniranje svježi zametci i smrznute js?
    Zauzeta imam 4 jajne stanice, sa doktorom nisam ništa razgovarala kako to sada ide, nakon godišnjeg i dok se malo razabiram otići ću do Petrove!
    Mislim da tu neće ići nikakva stimulacija, kada imam pohranjene 4, a mogu ići na oplodnju 3!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zrinkic u kutiji sa Canesten kremom i vaginaletama imas aplikator kojim si mozes olaksati stavljanje Utrogestana ukoliko
    ti je tesko i nespretno prstom..probaj to drugi put ili umjesto antibakt.sapuna koristi Octenisept,taj dezinficijens koriste
    svi bolji ginekolozi...ne iritira sluznicu.Mozda ti je cak kriva pretjerana higijena,ph ti se poremeti..

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

hvala Sela.......ma sad sam malo čitala....žena mi je u ljekarni dala kremu bez aplikatora...običnu za vanjsku primjenu, a na receptu mi čak i piše s aplikatorom............DOBILA SAM. ajme koje olakšanje....ali ajme kako to curi sad!!!!! sva sreća da imam tamno smeđu tuniku na sebi, jer se bojim pomaknuti!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ajd nek samo odcuri svoje,a poslije se baci sa svojim muzicem na posao!!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •