frka sve to isto sam ja pročitala na 100 mjesta da sperma omekšava cerviks zato se u rizičnim trudnoćama zabranjuje sex, ali ako je sve ok nema potrebe.
Mislim da se ovdje radi o plašljivom ginu pa mu je lakše sve zabraniti. Mislim meni je moj rekao da se smijem kretati i obavljati kućne poslove, ali lagano i ako sam se umorila da stanem i da se ne forsiram, zabranio mi je samo teške fizičke napore, a njoj njen zabranio šetanje, kupanje, sex i rekao strogo mirovanje!? Shvatila bih da je nešto problematično, ali trudnoća joj je ok, nije imala nikad prije spontani ili porod niti bilo što i da kaže samo ju je pregledao nije radio uzv. Ja sam nekad baš zahvalna što imam super ginekologicu koja me naručuje svaka 2 tjedna iz opreza zbog prve trudnoće i napravila mi je sve žive pretrage, svaki puta mi radi uzv i da mi slikicu i ako ništa drugo barem se osječam malo sigurnije zbog njenog pristupa. Rekla je da ćemo još napraviti onaj test zgrušavanja krvi kad dođe sa godišnjeg i onda ponoviti briseve pred 20 tt .Iskreno se nadam da će ovaj put sve biti ok, još da vidim šta doc. K kaže na sve to i srce će mi biti na mjestu!
Sanjićka čestitam još jednom isto i mimi!