Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

kriistiina, zašto si u bedu? pa samo ti je rekla da su ti planete više naklonjene iduće godine, što ne znači da ti nećeš ostati trudna još ove i roditi nagodinu.
    uostalom ja tu ne vidim nikakvu bedaru.
    glavu gore i nastavi gdje si stala, a to ti je samo neka kao potvrda da će sve biti o.k. i da se ne bediraš stalno.
    sad lijepo na more i uživaj, a onda put Petrove!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mimi...sve je to normalno...kad tad moraš izbacit ono što potiskuješ...ali promjena vremena je svakako dobar izgovor..za okolinu koja ionako nikad neće nas razumjet. Osijek.....ako se brineš...dođi ranije u Zagreb....ranije predaj papire.....ako je doktor u sali ili nešto...prošečeš na kavicu ili koji dučančić...možda bolje da dođeš ranije...kad su vizite, operacije, postupci i to!!!! m arta....potpisujem. makar u ovom današnjem kaotičnom svijetu i načinu i tempu života....svi mi trebamo nešto za smirenje.....e pa sad ko si šta nađe. ja sam odlazak bioenergičarki shvatila kao nešto, što radim za sebe (mogla sam otić i na masažu ili frizeru)...i ja skeptik sam se odlučila opustit i vjerovat ženi.....i nešto sam i osjetila....i sad sam si sva mirna i stalno gladna!!!! ja koja sve planiram do najmanjeg detalja...pustila sam da vrijeme pokaže svoje, pa kako bude bit će!!!!
    kaj ga filozofiram!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •