Evo mene doma.
Napokon sam uspjela susresti svoga doc. K.
Beba je ok, sada je 5,5 cm, doduše nisam ju vidjela, a ni dobila slikicu, ali dobro idem kod svog primarnog za 2 tj. pa ću onda vidjeti i dobiti slikicu.
Uzv dakle u redu, pregled cerviks ok, maternica isto. Dogovorili smo se da dođem opet za 4 tj.
Doc. K sretan i iznenađen da smo opet uspjeli od prve i zadovoljan jer je jedna beba.
Pitao me jesam sretna što je jedna beba, rekla sam da sam nekako sigurnija, i on kaže na to je i mislio ipak je to lakše. Kaže da iako ne voli pričati ništa u naprijed i u prazno ipak misli da će ovaj puta to biti ok i da neće biti problema. Naručio me za 4 tj. odnosno pitao hoću doći naravno pristala sam.
Jedino me zbunio s utrogestanima pitao me jel uzimam šta i ja mu kažem da sam jučer završila sa utričima i kaže dobro i kasnije ja gledam na onom listu piše i dalje mirovanje uz utrogestan. Tako da sada ne znam ni što bi, ali mislim da neću nastavljati. Napisao mi je tamo krvnu sliku itd..., a ja to sve već napravila i piše u trudničkoj, ali on to ne ćita pa sada vidjet ću sa mojojm gin.
Naručena sam 30.08. u 11 h, netko je spominjao taj termin neki dan!