Sela moj termin je 12.02.2011. po ivf računici jedan dan ranije. Mislim da je sanjička možda mrvicu iza mene!
Taca 70 meni su reki ( sestra Irena da zovem od 12-14h ) sada kad sam išla u postupak.
kriistiina ja sam ti prije postupka tj. dogovora napravila sve moguće pretrage između ostalog briseve i papa to je bilo u 2. mj. kad smo se dogovorili da idem u postupak u 5. mj. doc.K mi je rekao da kada dođem po protokol i lijekove prije postupka ponesem i svježe cb, tako da sam ti ih ja ponovo radila početkom 4. mj.
Prošle godine su mi brisevi bili isto par mjeseci i nisam radila nove pa mi je isto prigovorio i rekao da ih napravim prije nego počnem sa stimulacijom jer ako ne budu dobri sama ću si biti kriva. Napravila sam ih i dobila dan dva prije M bili su ok.
Možda ti ne bi bilo loše da napraviš svježe cb, papa nije toliko bitan ako imaš, a nije stariji od godinu dana.

Što se moga iskustva tiče netko je spomenuo rado ću pomoći svakome zato i jesam tu, uostalom i tako imam osječaj da sam kao slonica već dvije godine sam trudna! ( moram se malo šaliti na svoj račun )