Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: krvarenje????

Datum pristupanja
    May 2009

Početno krvarenje????

ej! pozdrav svima!

imam jedno pitanjce, pa ako netko od vas ima nekakvo iskustvo s tim, molila bi da ga podijeli sa mnom.
    naime, redovito sam uzimala pilule i negdje na polovici potrošene kartice sam posumnjala na trudnoću. čak sam imala i neke simptome (imam ih i još). ali od prilike 5 dana nakon što sam prestala sa uzimanjem pilula sam dobila lagano krvarenje koje sad već traje skoro tjedan dana...

je li moguće da je to krvarenje u trudnoći ili sam dobila menstruaciju??????

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moguće da je menstruacijsko krvarenje
    napravi test na trudnoću, pa ako bude pozitivan posjeti ginekologa, iako mislim da nisi trudna

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

napravila sam test, i bio je negativan, ali meni menstruacija nije još kasnila pa nisam znala koliko je test bio ispravan.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja bih ti savjetovala da odes ginekologu. moze biti i menstruacija, al isto tako mozes biti i trudna - neke zene cak dobiju 1-2 menstruacije na pocetku trudnoce, tako da ti to nije mjerilo.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ako i dalje misliš da si trudna, izvadi krv i napravi beta hcg test (mjeri razinu "trudničkih" hormona)
    a ne bi bilo loše posjetiti ginekologa u svakom slučaju (bila trudna ili ne)

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

naravno da ću k ginekologu, ali je trenutačno na bolovanju a ne želim ići k nikom drugome....tak da..... pa sam mislila da se u međuvremenu raspitam dal je još netko bio u sličnoj situaciji...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a kad si točno imala zadnju mestruaciju?
    i kad misliš da si mogla eventualno začeti?
    ja i dalje mislim da nisi trudna, em imaš krvarenje, em je test pokazao minus...
    svejedno, najsigurnije ti je izvaditi krv, beta hcg test (pretraga košta oko 150 kn ako ideš privatno http://www.poliklinika-stela.hr/Huma...adotropin.html, ili od dežurnog ginekologa tražiš uputnicu)

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ma s pilulama je tak da kad ih prestanes piti ti dodje menstr. tako si neke zene namjestaju cikluse, da nemaju m. na moru, na nekom tulumu... ako si redovito pila, mislim da je mala vjerojatnost da si trudna. ja sam ih pila 5g uz sex svaki dan po nekoliko puta (MM je nezasitan ) i nisam ostala trudna. naravno, ako si koju preskocila, onda je situacija malo drugacija...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno Re: krvarenje????

Citiraj Lenora prvotno napisa
    ej! pozdrav svima!

imam jedno pitanjce, pa ako netko od vas ima nekakvo iskustvo s tim, molila bi da ga podijeli sa mnom.
    naime, redovito sam uzimala pilule i negdje na polovici potrošene kartice sam posumnjala na trudnoću. čak sam imala i neke simptome (imam ih i još). ali od prilike 5 dana nakon što sam prestala sa uzimanjem pilula sam dobila lagano krvarenje koje sad već traje skoro tjedan dana...

je li moguće da je to krvarenje u trudnoći ili sam dobila menstruaciju??????
    Ako si ih redovito pila, i potrošila si pola kartice, znači da su prošla skoro 2 tjedna od prvog dana zadnje menstracije. Da si trudna, test bi već bio jasno pozitivan. Izvadi betu pa ćeš biti 100% sigurna.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ma više nezam šta da mislim o cijeloj situaciji. i sama sam svjesna da je mogućnost vrlo mala ali mi onda nije jasno to zašto mi se stalno povraća, imam glavobolje, a o tome koliko puta idem na wc da uopće ne priča.
    sutra idem kod ginekologa pa ću vidjet. :/

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

psiha radi svašta, puno cura koje se jako trude ostati trudnima imaju sve simptome trudnoće, a na kraju (na žalost) dobiju M

sretno i neka bude kako želiš

javi kad se vratiš od ginića

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ako si na pola kutije posumnjala u trudnoću - na osnovu opisanih simptoma - onda ti je jedino zadnja menga mogla biti "lažna" al u tom slučaju bi test pokazao plus sigurno. Ako je menga bila uobičajena onda nema nikakva razloga da se sumnja u trudnoću.
    Inače, ne poznajem ni jednu trudnicu kojoj su se simptomi trudnoće pokazali onaj dan kad je začela - a po tvojoj priči tako ispada (na pola kutije, znači desetak dana od početka ciklusa)
    Povraćanje i glavobolje mogu biti simptomi svačega, meni recimo, dok sam bila na pilulama u takvim slučajevima nikad trudnoća nije pala na pamet - pilule su vrlo pouzdan način kontracepcije (naravno da uvijek ima iznimaka)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •