Hitno bi trebala savjet. Imam sinčića koji će uskoro navršiti 5mj i samo ga dojim. Inače sam rodila carskim rezom i prije poroda 2 dana krvarila zbog prijevremenog odljuštenja posteljice. od poroda nisam kontrolirala krvnu sliku, kontrolni pregled iza poroda kod gina urednog nalaza. od poroda imam jako puno mlijeka i uz to što dojim 7-8 puta dnevno izdojim još oko 500 - 700ml koje bacam jer nemam gdje mlijeko pohraniti. unazad mjesec dana počela mi je pojačano ispadati kosa! Svugdje je ima, po jastuku, odječi, beba pokupi...nema gdje nema! moram napomenuti da nemam niti pramena niti bilokakvih kemikalija na njoj! od poroda mi se pojačano masti i po preporuci frizerke perem ju najobičnijim Afrodita šamponom od koprive večinom svaki drugi do treći dan. povremeno stavim malo regeneratora Fructis.Kosa mi je dužine do ramena. Nikad do sad nisam imala takav problem, istina da mi je kosa na proljeće malo jače ispadala al ovako jako nikad! Inače cijelu trudnoću i sad pijem Centravit prenatal
Ima li netko savjet što napraviti? Dal gubim neke minerale il što pa kosa zato ispada?
Ima li kakvih neškodljivih preparata za njegu?
Ima li koga tko je imao takav problem i kako ga riješiti!?
Help!!!!!!!