eto mene, nemam danas temp, cijelu noć sam stavljala hladne obloge između podoja na obje dojke i više se naspavala jer nisam trebala tolko izdajati pa se osječam bolje :D
inače izdajam više desnu dojku koja mi je oduvjek veća jer mi se brzo naprave kvrge i počinje me peči! kako nisam htjela tolko izdajati imala sam na njoj mastitis več 2x a jučer mi se upala javila na manjoj dojci! izdajam se kad osjetim te kvrge i pečenje, najgore mi je u pazuhu! Al da razbijem te kvrge ponekad mi se dogodi na odjednom iz desne dojke između podoja još izdojim 120ml! To je onda kad u prethodnom podoju beba papa prvo na manjoj dojci i onda još malo popapa na večoj dojci! Veča mi se ubrzo prenapuni i boli me!
Inače maleni dobi dudu nakon što se napapa dobro, naučila sam ga da ga prije spavanja okrenem na bok, u tišini prigušim svjetlo, on dudla dudicu i gleda mene te tako zaspi! Preko dana ni jednom ne zaspi na cici več pusti cicu kad se napapa i onda smjeh i veselje!
Istina je da mi mlijeko kod početka podoja brzo poteče i tako sam več napravila da onaj mlaz pustim u gazu i bude dobro dalje!
Maleni je bio na UZV-u trbuha i sve je OK s trbuščičem, nema stenozu pilorusa![]()
Pokušat ću korak po korak i smanjiti to izdajanje, al se nadam da nakraju mlijeka nebude premalo jer neznam što ću mu tad dati![]()
razmišljam da zbog ispadanja kose posjetim ipak dermatologa!
inače jučer sam uzela malome onaj Nivein dječji šampon i danas mi je kosa lepršavija, plakala sam kako su mi ispadali cijeli pramenovi......

Odgovori s citatom