eto mene, nemam danas temp, cijelu noć sam stavljala hladne obloge između podoja na obje dojke i više se naspavala jer nisam trebala tolko izdajati pa se osječam bolje :D

inače izdajam više desnu dojku koja mi je oduvjek veća jer mi se brzo naprave kvrge i počinje me peči! kako nisam htjela tolko izdajati imala sam na njoj mastitis več 2x a jučer mi se upala javila na manjoj dojci! izdajam se kad osjetim te kvrge i pečenje, najgore mi je u pazuhu! Al da razbijem te kvrge ponekad mi se dogodi na odjednom iz desne dojke između podoja još izdojim 120ml! To je onda kad u prethodnom podoju beba papa prvo na manjoj dojci i onda još malo popapa na večoj dojci! Veča mi se ubrzo prenapuni i boli me!

Inače maleni dobi dudu nakon što se napapa dobro, naučila sam ga da ga prije spavanja okrenem na bok, u tišini prigušim svjetlo, on dudla dudicu i gleda mene te tako zaspi! Preko dana ni jednom ne zaspi na cici več pusti cicu kad se napapa i onda smjeh i veselje!

Istina je da mi mlijeko kod početka podoja brzo poteče i tako sam več napravila da onaj mlaz pustim u gazu i bude dobro dalje!

Maleni je bio na UZV-u trbuha i sve je OK s trbuščičem, nema stenozu pilorusa

Pokušat ću korak po korak i smanjiti to izdajanje, al se nadam da nakraju mlijeka nebude premalo jer neznam što ću mu tad dati

razmišljam da zbog ispadanja kose posjetim ipak dermatologa!
inače jučer sam uzela malome onaj Nivein dječji šampon i danas mi je kosa lepršavija, plakala sam kako su mi ispadali cijeli pramenovi......