-
Eto mene da se javim s novostima, netreba nam duda da zaspimo :D !
Bila nam je u posjeti patronažna sestra, poslala ju naša dr da vidi kako napredujemo i počeli smo uvoditi rižolino i jabuku, privikavamo se na nove okuse! Inače maleni je počeo sam tražiti nešto na žličicu i svaki put kad bi mi veliki papali on bi gledao i htio s nama sjediti za stolom, a ako bi netko žvakao gura ručice u naša usta da vidi što to imamo i mljacka
Ja mu se nisam usuđivala ništa davati zbog straha da ne počne povračati al moram pokucati, papa ko veliki, patronažna nije mogla vjerovati da sam poseže za žličicom otvarajući usta! Naravno kad pojede kolko mu je volja okrene se prema meni i potraži dojku!
Inače i dr mi je rekla da polako počnem uvoditi drugu hranu, radi njegove anemije, jer več 2mj pije Ferum lek, tako da će mu možda biti lakše jednog dana iskoristiti željezo iz hrane!
Sad sam bila prisiljena ići na ono dojenje na zahtjev i mogu reći da sam primjetila da ne trebam tolko izdajati, sad dnevno izdojim upola manje, tek tolko da mi prsa nisu napeta, maleni zadovoljan, zaspi nakon gotovo svakog podoja na kakvih 30 min i ja se malo opustim i odmorim! :D
Inače po preporuci dr kosu perem Fitovalom, isto ispirem otopinom koju pripremim od korijena kopriva, čisto zato da mi se ojača korijen kose, a kad maleni napuni 6mj idem i ja na kontrolu krvne slike pa da vidi dal je anemija, al kako se ja osječam dobro, nokti mi nisu ispucani i kondicija mi je svaki dan bolja vrlo vjerojatno se radi opčenito o klasičnom oporavku organizma nakon poroda! mada sam primjetila da se to opadanje polako smanjuje!
nije mi žao što sam nastavila dojiti unatoč problemima i ustrajat ću kolko god će maleni htjeti papati!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma