Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Alergološka ispitivanja - gdje??

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Alergološka ispitivanja - gdje??

Prekjučer mi je dijete imalo užasno jaku reakciju na antibiotik kojeg je dobio intravenozno i liječnica nas je uputila na ispitivanje, ali iz krvi.
    Spominjala je par mjesta na kojima se to može napraviti, ali kako sam bila malo u šoku nisam popamtila.

Gdje bi to bilo najbolje napraviti, kakva iskustva imate?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi smo u splitu bili prvo na nuklearnoj na vađenje krvi , a zatim u alergološku ambulantu u sklopu KBC S plit na daljnja testiranja . Ne znam kako je u ZG-u , al tako je u nas

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Po meni je najbolje na Srebrnjaku, a to ti je i blizu.
    Jesi li bila kod dermatologa? Najbolje da na isto mjesto ideš kod njega i na testiranje.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    Po meni je najbolje na Srebrnjaku, a to ti je i blizu.
    Jesi li bila kod dermatologa? Najbolje da na isto mjesto ideš kod njega i na testiranje.
    Nisam nikad s njim bila kod dermatologa.

Nego, gledala sam stranice Srebrnjaka i vidim da postoji online naručivanje - znaš li možda funkcionira li to ili je ipak bolje da se naručim telefonski? Koliko dugo se čeka?

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nemam iskustva s naručivanjem na Srebrnjaku.
    Kod nas je bilo ovako. Išli smo kod dermatologa u dom zdravlja jer me htjela primiti isti dan, I. je imao jaku reakciju, a pedijatar mu nije htio ništa dati na svoju ruku. Na ispitivanje smo išli u Vinogradsku. To se pokazalo loše jer oni imaju veliku gužvu za ta ispitivanja koja su uz to i skupa pa ih rade samo za svoje pacijente. Nakon dva sata i desetak vrata uspjela sam dobiti odobrenje od pročelnice kemijskog odsjeka da će napraviti test. I tek tada su mu na pedijatriji htjeli izvaditi krv. Zato sam te pitala jesi li bila kod dermatologa, dobro bi bilo da idete u onu ustanovu u kojoj ćete i raditi ispitivanje.
    Mislim da je Srebrnjak najbolji za to. Čula sam mnoge preporuke ovdje na forumu, ali i od medicinske struke. Htjela sam I. tamo voditi, ali mislim da sada nije potrebno, znamo koji je alergen u pitanju i dobro se nosimo s time pa reakcije već par dana ni nema.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Srebrnjaka i vidim da postoji online naručivanje - znaš li možda funkcionira li to ili je ipak bolje da se naručim telefonski? Koliko dugo se čeka
    Online naručivanje funkcionira, ali se jednako dugo čeka. PREdugo :/ minimum 1,5 mj

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa
    Srebrnjaka i vidim da postoji online naručivanje - znaš li možda funkcionira li to ili je ipak bolje da se naručim telefonski? Koliko dugo se čeka
    Online naručivanje funkcionira, ali se jednako dugo čeka. PREdugo :/ minimum 1,5 mj

Ako je samo toliko, onda dobro jer mi je ionak liječnica rekla da bolje da prođe barem mjesec dana od uzimanja antibiotika (makar vjerujem da mu niti jedan liječnik više neće prepisati ovaj na kojeg smo imali reakciju). Hvala na info!

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

? Koliko dugo se čeka?
    ma i duze nazalost, mislim da sada vec za jesen upisuju.
    na svetom duhu nema narucivanja i nalazi su odmah a nema ni guzvi. mi smo tamo obavili testiranje iz krvi .

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kikica je išla u dom zdravlja u baruna filipovića... otišla i obavila. da pitaš?

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    kikica je išla u dom zdravlja u baruna filipovića... otišla i obavila. da pitaš?
    Tamo ne rade iz krvi

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U međuvremenu sam probala online naručivanje - vrlo brzo me nazvala sestra, a i mailom su mi poslali obavijest o terminu. Termin nam je za dva mjeseca. Nadam se samo da u međuvremenu nećemo trebati nikakav lijek pa da ćemo moći normalno obaviti testiranje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

postoji i gradska poliklinika ali za odrasle, odnosno od 7 godina na dalje.

www.plucna.hr

Imaju tri lokacije u Zg županiji

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    U međuvremenu sam probala online naručivanje - vrlo brzo me nazvala sestra, a i mailom su mi poslali obavijest o terminu. Termin nam je za dva mjeseca. Nadam se samo da u međuvremenu nećemo trebati nikakav lijek pa da ćemo moći normalno obaviti testiranje.
    ja sam danas preko online naručila mlađu kćer i sestra me nazvala za pola sata i naručila za 16.6.
    uglavnom stvar funkcionira :D

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamaduda prvotno napisa
    Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    ja sam danas preko online naručila mlađu kćer i sestra me nazvala za pola sata i naručila za 16.6.
    uglavnom stvar funkcionira :D
    Kak ste vi na redu mjesec dana prije? :?

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Možda je netko odustao od termina pa je mamaduda tu upala

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    Možda je netko odustao od termina pa je mamaduda tu upala
    da stvarno :?