Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: kako umijesiti kruh?

  1. #51
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Zamrzavanje sam prakticirao s kupovnim kruhom prije dosta vremena i imao sam loša iskustva. Probat ću prema uputi gore.
    Inače je jako loše dopustiti da kruh čeka (na sobnoj temperaturi) duže od 3 dana jer se razviju plijesni, a to je jako loše.

  2. #52

    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    2,235

    Početno

    ne znam, jos je moja mama uvijek zamrzavala kruh (onaj kupovni) meni je to jako prakticno, i nikad nisam primijetila da je nesto vlazan ili bilo kakvu promjenu. stovise, zamrzavam i pita kruh i tortilje, sve zivo. kod mene niceg drugog niti nema u zamrzivacu nego grasak i kruh

    ja volim kruh samo dok je svjez, pa ga i inace uvijek drzim u frizideru. e sad mi je nesto sinulo, kruh ne smijes odledjivati u frizideru nego na sobnoj temperaturi (mozda je u tome bio problem).

  3. #53
    Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Postovi
    966

    Početno

    I moja je mama uvijek zamrzavala kruh (onaj kupovni). Dok je još svjež, narezala bi ga na kriške, zatvorila u vrećicu i u škrinju. Dakle, ne čekati da kruh ostari, pa ga onda zaleđivati, nego odmah isti dan kad ga kupi. A zašto je rezala u kriške? Zato da može izvaditi iz leda onoliko koliko nam treba za taj put i da se brzo odmrzne. Dok se ručak servira, odlede se i kriške kruha na sobnoj temperaturi... i imamo svježi kruh za jesti.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •