-
Zamrzavanje sam prakticirao s kupovnim kruhom prije dosta vremena i imao sam loša iskustva. Probat ću prema uputi gore.
Inače je jako loše dopustiti da kruh čeka (na sobnoj temperaturi) duže od 3 dana jer se razviju plijesni, a to je jako loše.
-
ne znam, jos je moja mama uvijek zamrzavala kruh (onaj kupovni) meni je to jako prakticno, i nikad nisam primijetila da je nesto vlazan ili bilo kakvu promjenu. stovise, zamrzavam i pita kruh i tortilje, sve zivo. kod mene niceg drugog niti nema u zamrzivacu nego grasak i kruh
ja volim kruh samo dok je svjez, pa ga i inace uvijek drzim u frizideru. e sad mi je nesto sinulo, kruh ne smijes odledjivati u frizideru nego na sobnoj temperaturi (mozda je u tome bio problem).
-
I moja je mama uvijek zamrzavala kruh (onaj kupovni). Dok je još svjež, narezala bi ga na kriške, zatvorila u vrećicu i u škrinju. Dakle, ne čekati da kruh ostari, pa ga onda zaleđivati, nego odmah isti dan kad ga kupi. A zašto je rezala u kriške? Zato da može izvaditi iz leda onoliko koliko nam treba za taj put i da se brzo odmrzne. Dok se ručak servira, odlede se i kriške kruha na sobnoj temperaturi... i imamo svježi kruh za jesti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma