ja radim slično, dodam nešto više vode tako da je tijesto mekše, kao malo gušće tijesto za biskvit, ne mijesim puno nego tek toliko da nema grudica, i izlijem u duguljasti pravokutni kalup. Nakon toga dižem u pećnici na 50 stupnjeva, samo treba paziti da se ne digne preko ruba kalupa jer se može prelijevati.Davor prvotno napisa
Čim vidim da je došao do malo iznad ruba kalupa palim pećnicu na 250 C, bez daljnjeg miješenja.
Kruh bude nešto mekši i lakši, premda stavim dosta integralnog brašna i sjemenki. Kora bude hrskava (inače dok nisam otkrila taj način nisam imala problema s mekanom nego s pretvrdom korom).
Prednosti: brzo gotovo, jedino treba čekati pol sata da se digne i 35-40 min dok se speče. Za to vrijeme možete raditi nešto drugo po kući. Umijesim za nekih 15 min.
Loše strane: ima nešto više za pranje, budući da se ne odlijepi od zdjele u kojoj sam miješala tijesto niti od ruku, i potreban vam je kalup. Također ne možete raditi u različitim oblicima. I ne uspijeva s raženim brašnom (može ga se malo dodati, ali ne puno).