Kada sam mu presvlačila pelenu bunio se da ga boli pišonja.
Pišonja mu je mrvicu kao natečen i dosta je crven na samom vrhu.
Što nam je činiti, pliz da li ste imali takva iskustva?
Kada sam mu presvlačila pelenu bunio se da ga boli pišonja.
Pišonja mu je mrvicu kao natečen i dosta je crven na samom vrhu.
Što nam je činiti, pliz da li ste imali takva iskustva?
oprati dobro,namazati sa Tobrex masti..mi smo to dobili kad je bila slična situacija i prošlo do sutra,sretno![]()
Vidi da li piški. Kakva je kožica. Malom od moje sestrične je oteko pišonja jer se nije mogao popiškiti (zaljepila se kožica skroz. Navuci malo kožicu (niš na silu) i sve dobro operi.
Koliko je mali stari?
U[code]SIM prvotno napisa
Piski normalno, normalan siroki mlaz. Star je 2godine i 3 mjeseca.
Kako mislis kakva mu je kozica?
Oprali smo ga i namazali,sad cekamo kad ce biti bolje.[/code]
Mi smo jednom s takvim pišekom letili u klaićevu
Niti slučajno ne prevlačiti kožicu, jer se može dogoditi da je se ne može vratiti, a to je onda problem (ne sjećam se zašto, ali mislim da se onemogući dotok krvi u glavić).
Uglavnom, nismo dobili nikakvu mast, ništa, samo hladni oblozi na spolovilo.
Za par sati mu je bilo lakše, za dan je skroz prošlo.
Ništa, ništa raditi na silu.
A sto su Vam rekli u Klaicevoj, kako dode do upale?
bakterije se mogu skupiti ispod kozice, pa moze doc do infekcije...
lagano tusem ispirati penis, lijepo uperiti tus prema kozici, ili ako imas spricu pa spricati vodu da se ispere... obicno prodje za 2-3 dana...
Nisu nam ništa posebno govorili.paws prvotno napisa
Rekli su da se to dešava i da niti slučajno NIKAD ne prevlačimo na silu. Niti oni nisu prevlačili, samo malo stisnuli (mislim da vide ide li gnoj), ali kako nije bilo nikakvog sekreta, niti krvi, a i mokrio je normalno, rekli su samo hladni oblog.
Ja konkretno mislim da se Franu to dogodilo zbog pijeska kojeg sam tih dana nalazila posvuda.
Nikad se to više nije ponovilo.
Kada se mom N tako malo zacrvenio pišo onda uz ispiranje kaduljom sam mu ga mazala kantarionovim uljem i sve je prošlo uz to se kožica lijepo omekanila tako da je lako prošla preko.
Sada mu svako malo s kantrionom namažem pišu čisto održavanja kožice radi.
Mislim to da nije skroz zatvoreni otvor za piškiti. Ako piški normalno onda treba samo malo pranja,može se navući kožica lagano bez sile koliko ide (mom sinu je to radio moj muž) i treba prati pišonju sa blagim dječjim sapunom i to svaku večer.paws prvotno napisa
Istina nama su u klajćevoj prevukli kožicu kad je imao 10 dana (nosio je kateter) pa smo mi mogli poslije bez problema navlačiti i prati. Nikad mu se nije slijepila ali baš smo je svaki dan navlačili. Sad ima 5 godina i radi to sam i vrlo stručno.
I nemojte, molim va,s sad krenuti na mene ko Vam je to napravio, jer napravila je jedna stručna osoba i ja sam joj zahvalna na tome jer nikad nismo imali problema s tom kožicom i mogli smo dobro prati pišu i time spriječiti urinoinfekt što je nama bilo jako bitno jer mali je rođen sa oštećenim bubrezima a urinoinfekt bi ih mogao još više oštetiti.
Mazali smo ga i danas mu je več puno bolje, manje je crven i ne boli ga više stalno, osim kada ga mažemo.