Stranica 28 od 34 PrviPrvi ... 182627282930 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 1670

Tema: Strajk nastavnika

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

iskreno ja ne. mozemo otici na skijanje, al ne idemo. nismo nikad.
    koliko djece ide na skijanje u nasoj skoli? iskreno nemam pojma. nisam nikad pratila.
    je li to separacija? ne znam.
    skijanje nam u kuci nije napeto, jer niti MM niti ja nikad skijali nismo. nemamo neku zelju. mozda zato i ne patim za tim.

meni ove godine sto su neki otisli na skijanje a neki ne mi je stvarno bezveze raspravljati. mnogi su organizirali i uplatili isto dok jos nije bilo naznaka da ce strajk izgledati ovako kako je bio.
    veci problem mi je bio one godine kad su rekli da oni koji su na skianju mogu biti tamo, a oni koji su doma nek dodju u skolu, ako se dobro sjecam u srijedu. niti je bilo strajke, niti ikakve zdrave logike u tom odlucivanju. totalno bezveze.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Evo. Moji otišli u školu.

Ne želim napisati što stvarno mislim o svemu da ne poberem ban.
    A s obzirom da nisam imala para za fotošopirane slike (facebook fora) nisam imala izbora.
    I molim da se roditelji čija djeca upravo skijaju u Francuskoj suzdrže od komentiranja s obzirom da se njih ovih tjedan dana škole ne tiče.

Koliko ih je kod vaših u školi danas došlo na nastavu?
    Moj maturant je krenuo u školu, NAPOKON, jer su im oteli i previše vremena i ne znam kako će to ići... Plan za ovaj tjedan je nastava od utorka do subote (5 dana) i tako je i raspored pomaknut: u utorak je raspored od ponedjeljka...pa do subote po rasporedu od petka. Slijedi kratka nedjelja (jer je u subotu nastava popodne) i u ponedjeljak 13.siječnja opet u 7.30 ujutro.
    Da je još koji dan potrajao štrajk, nemam blagog pojma kako bi se stiglo gradivo, tako daaaa moje negodovanje ide u drugom smjeru. Učenici su ipak u cijelom ovom cirkusu izvukli deblji kraj. Nadam se samo da će dugoročno to ipak izaći na dobro za mlađe generacije. Bogu fala, moj mlađi sin s ovom školskom godinom izlazi iz sustava.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I moji su u školi.
    Nikakav tragedija, naprotiv, nek idu.
    Više me brinu proljetni praznici ... tj. možda mi uzmemo koji dan slobodan oko Uskrsa, kao što su sad ovi uzeli za skijanje.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji nemaju školu ovaj tjedan

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sve je to ok
    Ali ali
    Klinci koji idu u trinom na matku imali su nastavu i na bozić i novu
    Veli veliki kak bi on možda upisao engleski jer za sad je na hedvure prolazu ide samo na fiziku on sve drugo paralelno ili ko njegovo društvo koje je platili više manje sve
    Ali sa može upisati termi koji ide i veliki petak,subotu ,Uskrs,ponedeljak
    Tak da su stvarno klinci nagrabusili.rekla sam mu nek vidi kaj mu fali rebi mu par sati platila sa strane nek da za Uskrs ima bar .veliki je on radnik ali više voli njemački.ebgkedki ko engleski za faks koji misli mu nije bitan treba b ali prolaz mora biti.
    Nadam se da će se ipak to sretno podložiti

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da imaju i moji svi školu i. Radnu subotu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Sve je to ok
    Ali ali
    Klinci koji idu u trinom na matku imali su nastavu i na bozić i novu
    Veli veliki kak bi on možda upisao engleski jer za sad je na hedvure prolazu ide samo na fiziku on sve drugo paralelno ili ko njegovo društvo koje je platili više manje sve
    Ali sa može upisati termi koji ide i veliki petak,subotu ,Uskrs,ponedeljak
    Tak da su stvarno klinci nagrabusili.rekla sam mu nek vidi kaj mu fali rebi mu par sati platila sa strane nek da za Uskrs ima bar .veliki je on radnik ali više voli njemački.ebgkedki ko engleski za faks koji misli mu nije bitan treba b ali prolaz mora biti.
    Nadam se da će se ipak to sretno podložiti
    Većina srednjih škola za učenike kojima je prvi odabir njemački (ili neki drugi strani jezik) ima osiguranu nastavu engleskog u završnoj godini i to je u biti isključivo priprema za maturu. Ovdje pogledaj testove iz prošlih godina, ne samo engleski nego i ostalo: https://www.ncvvo.hr/kategorija/drza...vedeni-ispiti/

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Boli me briga i za skijanje i skijase. Uopce ne smatram nepravdom odlazak u skolu dok nekoga nema. Uvijek se skijanje moglo pravdati. Sto je sad tu cudno?
    Evo npr moj mladji ide na nogometni turnir pa cet-sub nece ici u skolu, a starija ne ide nigdje pa ce ici u skolu. Nepravda? Mozes si misliti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Niti da nije u školi, niti da je ne bih smatrala to nepravdom. Ovo su ispale nepredviđene okolnost, ne može ih se promijeniti. I odlazak u školu joj sigurno ne može štetiti.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pravo na nedolazak u školu dok traje redovna nastava baš i ne smatram nekom povlasticom, prije komplikacijom jer sve propušteno treba nadoknaditi
    Tako, da idemo na skijanje, kao što ne idemo, i da moj ima ovaj tjedan školu, kao što je nema, nisam baš sigurna da bi to bila tako dobra varijanta.
    A njemu će ovaj tjedan bez nastave dobro doći da se oporavi od bolesti koju vuče od početka praznika

To da su dugotrajni štrajk i posljedične nadoknade zeznuli u prvom redu učenike, već smo dovoljno puta konstatirali. Mislim da će se to najviše osjetiti kod skraćenja ili ukidanja proljetnih praznika.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Cathy ja ne razumijem zašto i ti nisi ispričala djecu iz škole, iako ne idu na skijanje, ako smatraš da je nepravedno da idu u školu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj mlađi se sad premišlja da li se prijaviti na Novigradsko proljeće... Da je bila normalna školska godina, sigurno bi to učinio. Ovako - ne zna, a ni ja ne znam što sa mu savjetujem. Rekla sam mu da porazgovara s razrednikom, pa nakon toga sam odluči. Ne pada mi na pamet braniti mu. Kako zaključi da mu je najbolje, tako će i učiniti.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo se zgurali sa skijanjem u ova četiri dana praznika, tek toliko da djeca bar malo osjete skijanje i vide snijega.

Od danas imaju nastavu, ali sam nešto načula da se neće uzimati novo gradivo ako previše djece bude odsutno. Ne znam koliko je previše djece i što će onda raditi ovaj tjedan ako ne budu uzimali (i) novo gradivo.

Ako bude tako, onda su mogli izostaviti školu ovaj tjedan .

I da, znam da smo mogli ići i ovaj tjedan na skijanje, da bi bilo opravdano, ali onda moraju nadoknađivati gradivo, zadaće, itd., što im ne želim priuštiti.

Sve skupa - bezveze.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nemam nikakav problem da J. ide u školu a oni koji su na skijanju ne idu. Da smo mi išli na skijanje ne bi ni ona išla. Iz užeg kruga iz razreda znamo za njih 5 koji su otišli, vidjet ćemo danas koliko ih je još otišlo. Ovima koji su otišli ćemo slikati što se radi a od učiteljice su dobili i što će obrađivati pa su neki dio već riješili prošli tjedan.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drama oko tog skijanja u Hrvata svake godine, kao da smo svi budući Kostelići ...

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni isto nije problem skijanje (tj smatram da je to problem onima koji idu, a ne onima koji ne idu), ali mi je problem što je moj poprilično pokvario ocjene u ona tri tjedna škole nakon štrajka, što je sigurno dobrim dijelom i njegova odgovornost, ali ipak mislim da je tome pomoglo i to što su bila tri tjedna ajla bajla, pa nakon toga par dana je bilo kao laganini nećemo ispitivati (što je ok), ali se natiskala užasno velika količina gradiva u malo vremena, s malo ponavljanja a puno testova i ocjenjivanja.
    Ili bar imam tu privilegiju, kad je već godina bila takva kakva je, da krivim i nju za pokvarene ocjene

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bome ni ja ne razumijem dramu.
    Od mojih četvero doma dvoje nemaju školu ovaj tjedan jer njihova gimnazija nije kratila praznike. Jedno je na skijanju, ljetos uplaćenom, uz odobrenje ravnatelja. Jedno je u školi. Život nije fer.
    Ni na um mi nije palo ovu koja je u školi ostavljati doma jer drugi ne idu, lastane, jesam li normalna?.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Jesi, naravno da si normalna.
    I kod nas je nastava u oš. Neka je.
    Bili su dosta doma dok je štrajk trajao.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Većina srednjih škola za učenike kojima je prvi odabir njemački (ili neki drugi strani jezik) ima osiguranu nastavu engleskog u završnoj godini i to je u biti isključivo priprema za maturu. Ovdje pogledaj testove iz prošlih godina, ne samo engleski nego i ostalo: https://www.ncvvo.hr/kategorija/drza...vedeni-ispiti/
    ma on je njemački jezik od prvog razreda
    ali i ko tvojem je nametnut engleski ko prvi u srednjo Peterlin. engleski polaže za maturu i to je odlučio sam da ide na B. počeo je učiti po materijalima. ima papire iz trinoma, sa strane hrpa toga. ali za sad je cca 50 posto. rekla imaš vremena , a i smislit ćemo put k uspjehu.
    nažalost u njegovoj školi za sad je pokrenut samo hrvatski za drugo su rekli da nema ni kapaciteta ni volje

velim kak su klinci nagrabusili, ko bi to očekivao na novu godinu poslije tuluma zajednički prijatelj otišao na trinom na matku, jer trinom neda dio kolača, a ni škola

Tužno

najtužnija stavar što je štrajk koji smo svi priznavali i podržavali i cijelo vrime su pričali kak nema love, odjednom se lova našla u 10 minuta. mogo je ostaviti dar dana ali ovo je previše.

djeca su jedva čekala da nema škole, svaki dan išćekivala hoće li sutra, stalno na ledu, cijeli mjesec dana proteka sasvim suprotno nego je bio cilj. moram priznati da su jako nazadovali, napose što je štrajk padao recimo kod manjeg u točno određeni dan stranog jezika.

ako smijem reći nek me popljujete čista lakdija

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moji su u skoli. Ne vidim dramu. Na skojanje i tako ne idemo. Da idemo ispricala bih izostanak. Isto tako cu ispricati izostanak ako vidim da su umorni i da im polugodiste predugo traje. Sama cu napraviti mini praznike.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

tak sam i ja rekla da će imati mini praznike, ali ima otegnuto to kaj je veliki isto na pripremama za maturu, ali posložit ćemo. bude to on

znam

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Apdejt nakon prvog dana škole - kod sedmašice su svi na broju. Nedostaje jedan učenik koji se oporavlja od operacije, dakle ni taj jedan nije na skijanju.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kod maloga

jedan opet bolesnik, ostatak očekujem da veli

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kod mene sin ide u školi (nedostaje ih 4-5),kćerka ne ide u školu, na zimovanju je.

Frendovi od maloga koji su na skijanju svaki dan prepisuju i pišu zadaće, nije ni to neko veselje.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Ni na um mi nije palo ovu koja je u školi ostavljati doma jer drugi ne idu, lastane, jesam li normalna?.
    naravno da si normalna. kome je krivo da mu dijete ide u školu, neka kaže da je i ono na putu pa neće ići i bit će mu opravdano, ali onda neka nadoknađuje sve zaostatke.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    naravno da si normalna. kome je krivo da mu dijete ide u školu, neka kaže da je i ono na putu pa neće ići i bit će mu opravdano, ali onda neka nadoknađuje sve zaostatke.
    Sory, jednu stvar su me roditelji naučili, a to je da ne lažem.
    A na svoje mišljenje imam svako pravo...

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ali, Cathy, što te žulja? Što nemaš love za skijanje ili što?
    Moje bi pošizile da moraju nadoknađivati tjedan dana nastave.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ali, Cathy, što te žulja? Što nemaš love za skijanje ili što?
    Moje bi pošizile da moraju nadoknađivati tjedan dana nastave.
    Ne lova ne, tako i tako ne idemo na skijanje, više volimo more.
    Smeta me stav da se opravdava takav izostanak, i opet od ovih tjedan dana neće biti ništa.
    Jer djeca fale, ne može se ići naprijed sa gradivom, ne mogu se pisati testovi. Glume fikuse zbog drugih...
    Eto, to...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nije mi jasno kako te u ovakvoj situaciji, kad su ljudi unaprijed uplatili putovanja može smetati da se izostanci opravdavaju. Mislim, ne bi mi bilo jasno ni inače, ali u ovakvoj situaciji mi stvarno nije jasno.

Ako ti djeca zaista sjede u školi kao fikusi, pa ispričaj ih. Ja osobno bih svašta bila spremna napraviti za dobro svog djeteta, pa i stvari koje me mama i tata nisu učili.

Kod moje kćeri inače fali dvoje djece, svaki sat su učili novo, normalna situacija, nikakvo fikusiranje.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sory, jednu stvar su me roditelji naučili, a to je da ne lažem.
    ma daj? ja svako malo lažem recimo, kad me netko pita kako sam pa kažem da sam dobro, iako nisam.
    Jim Carrey je najbolje opisao kako bi izgledao svijet u kojem nitko ne laže ili svima kaže iskreno sve što misli.
    naravno da imaš pravo na svoje mišljenje, ali ja ga stvarno ne kužim, jer ne znam zašto bih bila ljuta na nekoga tko je uplatio put prije x vremena pa je sad tamo, a dijete mu na zimovanju mora prepisivati što su djeca radila u školi i pisati zadaće. ne tiče me se život drugih ljudi, a kamoli da bih bila ljuta zbog takvih situacija

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne lova ne, tako i tako ne idemo na skijanje, više volimo more.
    Smeta me stav da se opravdava takav izostanak, i opet od ovih tjedan dana neće biti ništa.
    Jer djeca fale, ne može se ići naprijed sa gradivom, ne mogu se pisati testovi. Glume fikuse zbog drugih...
    Eto, to...
    Kod nas fali u obje skole samo po 3-4 djece . Sa gradivom se normalno ide dalje.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kod nas kod starije fali pola razreda (doslovce) kod mladjeg nismo uspjeli iz njegovog pričanja shvatiti koliko ih fali (ne pitajte), ali sigurno isto puno (pogotovo što u nižim razredima nitko ne brine o nadoknadi). Nastava se odvijala u nižim razredima normalno, u višim baš i nisu išli dalje. Ak ce ici gradivom dalje ok, ak neće - onda će ponavljati, tko želi može odgovarati i ispraviti ocjene - znači opet ok.
    Nismo ništa planirali ove godine pa su u školi, da smo planirali negdje otići otišli bi neovisno o školi. Ionako smo već jednom otputovali za vrijeme nastave (ne na skijanje), dobili odobrenje i naknadno je nadoknadila nastavu. Isto ko i npr da se razbolila.
    Ne nerviram se.
    U subotu neće ići, imaju treninge i ne vidim zašto bi to propustili zbog par sati skraćene pro-forma nastave (kakva će biti u subotu)

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

E da, čak i ak su fikusi, draže mi je da su u školi nego doma, ionak smo se već posvađali na mrtvo oko mobitela, tableta, plejke, TV-a (nastavi niz )

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dok je veliki Radio makete,paralelno s frendovima maturu ,pročitao i napisao lektiru
    Klinka je vratila palčeve i sve joj bilo tesko,sve tri cure koje su bile na istom projektu zadnji dan ga složile,ok moja je malo priredila prije što treba ali i to u zadnji čas
    Lektira nije bila početak čitana dok joj nisam uzela mobitel,je je Kishon glup i bezveze,s upravo opisuje puno zgoda iz njenog zivota
    Ok lektira je danas sutra
    Jučer joj postalo zanimljivo
    Klinac je napol pročitao i napisao lektiru a ima je krajem mjeseca,napisao bilješke jer to smije imati na ispitu
    A ona mora razgovarati ovu lektiru i resko joj napraviti bilješke

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    ma daj? ja svako malo lažem recimo, kad me netko pita kako sam pa kažem da sam dobro, iako nisam.
    Jim Carrey je najbolje opisao kako bi izgledao svijet u kojem nitko ne laže ili svima kaže iskreno sve što misli.
    naravno da imaš pravo na svoje mišljenje, ali ja ga stvarno ne kužim, jer ne znam zašto bih bila ljuta na nekoga tko je uplatio put prije x vremena pa je sad tamo, a dijete mu na zimovanju mora prepisivati što su djeca radila u školi i pisati zadaće. ne tiče me se život drugih ljudi, a kamoli da bih bila ljuta zbog takvih situacija
    Gle nisam ljuta na te roditelje, ja bih napravila isto.
    Ljuta sam na situaciju općenito, kako se sve odigralo i kako se sada odigrava...
    I kako sa ovih tjedan dana osim kaj su svima uhebali nisu napravili ništa.
    I moja s obzirom da ima natjecanje neće ići u subotu u školu, klinac će ići.

A oni koji misle da će nam u sljedećih 5 godina biti bolje, a ovaj ih je forum pun, sretno, ja sam počela debelo razmatrati koje su mi opcije...

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nisu krivi ni roditelji ni djeca koji su prema školskom kalendaru uplatili skijanje i sasvim je opravdano da im se to opravda.
    Kod J. ih fali 6, ide se dalje s gradivom, našim prijateljima skijašima slikamo i rješavaju svaki dan. Nije im to baš neka sreća.
    Uglavnom, ja uopće nisam registrirala da J. ovu subotu nadoknađuje, da mi nije prijateljica rekla ja ju ne bih poslala. Upamtila sam samo subote u 5. I 6. mj.
    Malo van teme... nismo na skijanju ali je J. uspjela slomiti mali prst na nozi.. Istoj koju je slomila prije 2g...strah me i pomisliti što bi bilo da odemo na skijanje

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas fali u obje skole samo po 3-4 djece . Sa gradivom se normalno ide dalje.
    Jesi sigurna da idu normalno s gradivom sirius? Ja sam mislila da će tako biti i to mi je bilo očekivano i normalno da bi mi jučer kćer priopćila da su im rekli u školi da ovaj tjedan neće raditi novo gradivo, neće biti ispitivanja niti testova i da je to preporuka ministarstva. WTF??? E pa to mi je idiotarija potpuna. A kako sam napisala jučer, u njezinom su razredu gotovo svi.
    Taj pristup i mene ljuti. Ja ne sažalijevam djecu niti mislim da bi im učinila uslugu da ne idu u školu ovaj tjedan, bolje da se malo maknu od kuće i vide sa školskom ekipom.
    Ali pristup ministarstva, škole pa bome i profesora pojedinačno je loš i ne odobravam ga. Ja bi unatoč preporuci ako takva i postoji išla dalje s gradivom i radila normalno u razredu u kojem su sva ili većina djece jer ne vidim smisla od tjedna ponavljanja i brljavljenja.
    Baš me zanima kako je u srednjoj i rade li oni išta, sin ovaj tjedan propušta pa ću to saznati slijedeći.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad vidim da i kod mitovski idu dalje s gradivom.... ovi u našoj osnovnoj zbilja nisu normalni.

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

kod sina u razredu su svi na nastavi, kod kceri ih nema četvero (od toga jedan bolestan, ovo troje valjda skijaju). Novi Zagreb.
    S gradivom normalno idu dalje i jedan i drugi, imaju i zadaće. Jedino neće imati ispita ovaj tjedan, a nisam sigurna ni hoće li biti usmenog ispitivanja.

Umorni nisu, dva tjedna praznika je čist fajn, a na proljeće ću pratiti kako će biti iako sam sada sklona misliti da ću ih ostaviti doma (u vrijeme kada su trebali imati praznike).

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Moj mali je 3. osnovne, jučer su na hrvatskom pisali sastavak "što sam radio za vrijeme praznika", priroda nova lekcija - 1 str. bilježnice, 4 str. udžbenika, 2 str. radne.
    Glazbeni ponavljali pjesme, plus tjelesni. Trebali su u petak 10.1. imati jedan ispit, jučer je u e-dnevniku pomaknut na sljedeći tjedan.
    Troje ih nema u razredu, na putu su. Roditelji tražili da im poslikamo.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Moje su 6.osnovne i 1.srednje, uredno grabe novo gradivo. Kod male ih fali 5, kod velike su svi na broju (nije fensi škola )

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Moje su 6.osnovne i 1.srednje, uredno grabe novo gradivo. Kod male ih fali 5, kod velike su svi na broju (nije fensi škola )
    Fensi škola ( po mišljenju forumske populacije) ima ovaj tjedan praznike .
    Posljednje uređivanje od Cathy : 08.01.2020. at 12:43

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mislila sam na skijaše općenito, ne na baš određenu školu
    Posljednje uređivanje od čokolada : 08.01.2020. at 12:49

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mioc ima ovaj tjedan praznike,.
    Klasična gimnazija isto.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I Tituš

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Te škole nisu štrajkale pa zato imaju praznike ili su izabrale neki drugi model nadoknade?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drugi model. MIOC je npr imao nastavu 27. i 28. 12.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da nisuu cijelosti jedino štrajkale privatne škole i Nadbiskupska

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nije ni Ženska opća gimnazija.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ček , to je ona isto "crkvena" , u Gundulićevoj?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •