Thanks. A hoće li oni ovako blagonaklono opravdavati i putovanja na proljeće, i hoće li i tada ne ići dalje s gradivom i samo ponavljati? Ili to ostaje na profesorima da odluče...
Kod nas inače 02. Oš i 1 SŠ se za sada ponavlja, u OŠ su svi u školi a u SŠ ih fali polovica

Odgovori s citatom
pažnja javnosti nakratko se skrenula na prosvjetu i učitelje, naročito u trenutku prosvjeda, ali imam dojam da taj potencijal na kraju uopće nije iskorišten. Ministrica se i dalje drži kao da ničeg nije bilo, administrativno opterećenje na nastavnike je, čini mi se, isto kao što je i bilo, koeficijenti su doduše postignuti u nekoj mjeri, ali - dostojanstvo o kojem se najviše govorilo za vrijeme štrajka, imam dojam da je opet nestalo u mišju rupu. O tome kako je cijela ova školska godina sprčkana (naročito za maturante), ne bih ovom prilikom, možda se na kraju pokaže da i nije sve to skupa tako loše kako se meni sad čini.
mogu mislit koliki ste ponosni!!!!
.
), tako da su pojedini predmeti odrađivani pod zamjenama (jedan nastavnik drži nastavu u dva razreda istovremeno