E ovaj štrajk je čista sramota! Ok je boriti se za svoja/tuđa prava ali ne na taj način!

Moglo se organizirati na brdo drugih načina, a ne da se ostave djeca i roditelji na cjedilu, da se do zadnje sekunde ništa nezna i da svi mi koji nismo u štrajku moramo ispaštati. Osim toga, još od kad sam ja bila u školi, svako malo pa učitelji štrajkaju za veće plaće. A šta je sa svim ostalim radnicima u državi koji rade kod privatnika ili su sami privatnici koji jedva preživljavaju? Kome da se oni obrate? Plaća od preko 5000 kn nije nešto velika, ja se time slažem i u Hrvatskoj, obzirom na koštanje živoda, nebi nitko smio imati manju plaću od 7000 kn. Ali to nije realnost. Nažalost, iako nam stalno nabijaju na nos da je prosjećna plaća na razini države veća od 5000 kn, ja se samo pitam kako su dobili taj prosjek. Većina radi za 3-4000 kn.

Mi smo gledali televiziju po poslije ponoći kako bi saznali jel danas ima nastave ili ne i ništa se još nije znalo. Ujutro odem na posao i saznam da je štrajk prekinut . Zovem MM-a da probudi Daniela, vraćam se doma (10 km) pokupim ga i vozim u školu (još 5 km). Stižemo zadnji čas i ispred škole nije neka gužva što znači da vjerojatno dosta ljudi nezna da je štrajk prekinut. Jurim brzo nazad na posao jer već kasnim pola sata (opet 15 km).

Pa zar je to način??? To je sramota!!!

Neorganizirano, bezvezno, bezobzirno!