Evo, rasplet kod nas...

Ujutro u 7 mm i ja u školu - nigdje nikoga. Zovem oko pola 8 tajništvo - nigdje nikoga.... Zovem učiteljicu na mobitel, kaže NE šaljite djecu u školu dok na školi ne bude obavijest da se radi normalno.

Prije 5 min išla sam provjeriti - kaže ravnatelj da se radi(lo) normalno... :shock:

Na igralištu petero djece i jedna učiteljica (sad je vrijeme kad bi boravkaši bili vani).

Svaka čast pravu na štrajk, razumijem da ima razloga i sve je to točno, da sam u javnoj službi vjerojatno bih i ja bila u štrajku, ali organizacija toga je totalna koma.... Pa kak da puno ljudi organizira čuvanje svoje djece i stigne do svojih radnih mjesta ako se ne zna jasno i glasno da li nastave ima ili nema.

Još me jedna mama iz razreda zvala - i ona je dovela dijete u školu i odvela doma jer je nije imala kome ostaviti. Ipak su to mala djeca... Mislim, gluposti. Kome se to danas držala nastava? Pravo na štrajk, razlozi i uzroci ok, ali organizacija je sramotno loša. Kakva država, takvi sindikati i sve ostalo. A tko zna i kaj nas ostale čeka, iz dana u dan gledam kak stare firme propadaju, kak se obrti gase... pa ne može se javna potrošnja financirati iz kredita! Batina ima dva kraja, ali pada uvijek padne na ista leđa.