-
Evo, rasplet kod nas...
Ujutro u 7 mm i ja u školu - nigdje nikoga. Zovem oko pola 8 tajništvo - nigdje nikoga.... Zovem učiteljicu na mobitel, kaže NE šaljite djecu u školu dok na školi ne bude obavijest da se radi normalno.
Prije 5 min išla sam provjeriti - kaže ravnatelj da se radi(lo) normalno... :shock:
Na igralištu petero djece i jedna učiteljica (sad je vrijeme kad bi boravkaši bili vani).
Svaka čast pravu na štrajk, razumijem da ima razloga i sve je to točno, da sam u javnoj službi vjerojatno bih i ja bila u štrajku, ali organizacija toga je totalna koma.... Pa kak da puno ljudi organizira čuvanje svoje djece i stigne do svojih radnih mjesta ako se ne zna jasno i glasno da li nastave ima ili nema.
Još me jedna mama iz razreda zvala - i ona je dovela dijete u školu i odvela doma jer je nije imala kome ostaviti. Ipak su to mala djeca... Mislim, gluposti. Kome se to danas držala nastava? Pravo na štrajk, razlozi i uzroci ok, ali organizacija je sramotno loša. Kakva država, takvi sindikati i sve ostalo. A tko zna i kaj nas ostale čeka, iz dana u dan gledam kak stare firme propadaju, kak se obrti gase... pa ne može se javna potrošnja financirati iz kredita! Batina ima dva kraja, ali pada uvijek padne na ista leđa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma