Citiraj angelina1505 prvotno napisa Vidi poruku
Mame školaraca škole kojoj se ime ne spominje , idu li vaša djeca u školu?
Moje dijete danas ima 4 od 7 sati, tvrdi da skoro nitko ne dolazi u školu. Ja tvrdim čemu onda nastava...i tako se tvrdimo od jučer.
Šaljete li vi djecu u školu? To jest ovo u srednjoj nije slanje već inzistiranje urlikanjem.

Prošli tjedan, u četvrtak, je išao. Imali su tri sata, od toga su samo na jednom satu nešto i radili.
Za danas, dobili su privremeni raspored od razrednice. Opet samo tri sata, od toga jedan vjeronauk na koji moj ionako ne ide. Pa sam mu rekla da ne ide u školu danas. Ne isplati mu se za tri sata potrošiti još toliko za put do škole i natrag. A cijelo popodne i večer će provesti u glazbenoj koja štrajka samo na papiru, a u praksi se individualna i skupna nastava održava skoro normalno.

Inače, teško da mogu reći da ga "šaljem" ili "ne šaljem" u školu, prošli tjedan je sam odlučio da želi ići pa je išao, a oko današnjeg dana se dvoumio, pa sam mu sugerirala da ostane doma. I već mu je malo krivo, jer je njemu zabavno u školi i kad ništa ne rade Moja uloga je više savjetodavna, nisam mu više nalogodavac.